• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از feedburner برای سایت خودمان

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان از اونجایی که فید بارنر مال گوگل هست، چطور میشه برای سایت خودمون آر اس اس درست کنیم که دیگران توش عضو بشن ؟
یا حتی من دیدم این امکان رو داره که ایمیل افراد رو هم میگیره
ممنون
در ضمن آیا راه بهتری هم هست برای اشتراک آر اس اس ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به راحتی
شما وقتی با اکانت جی میل لاگین می کنید. فایل XML و یا RSS سایته خودتون وارد کردید. در مرحله به شما کدی میده که می تونید در سایت و یا وبلاگتون برای گرفتن عضو قرار بدید.

ساعت تعریف کنید که در چه ساعاتی خبرنامه ارسال کنه به ایمیل کاربران

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
به راحتی
شما وقتی با اکانت جی میل لاگین می کنید. فایل XML و یا RSS سایته خودتون وارد کردید. در مرحله به شما کدی میده که می تونید در سایت و یا وبلاگتون برای گرفتن عضو قرار بدید.

ساعت تعریف کنید که در چه ساعاتی خبرنامه ارسال کنه به ایمیل کاربران

ممنون
این فایل rss چطور بسازم که استاندارد باشه و گوگل تایید کنه ؟ چون قبلا ساخته بودم و گوگل ارور داده بود

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک بدی که داره بعدش ان کاربر باید بره ایمیلی که داره تایید هم کنه که بیشتر کاربر ها چنین چیزی نمیداند
مثلا برای سایت خودم مثلا 10000 نفر عضوند ولی 200 نفر فعال کردند بقیه غیراکتیوه!!

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
یک بدی که داره بعدش ان کاربر باید بره ایمیلی که داره تایید هم کنه که بیشتر کاربر ها چنین چیزی نمیداند
مثلا برای سایت خودم مثلا 10000 نفر عضوند ولی 200 نفر فعال کردند بقیه غیراکتیوه!!

آره، اصلی ترین مشکل همین هستش!

بالا