• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از VMWare توسط DVD

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان،

آیا راهی وجود دارد که VMWare را بر روی DVD نصب کنیم؟

یک مثال میزنم:

ویندوز من 7 هست. میخواهم از ویندوز XP (یا هر سیستم عامل دیگری) از طریق VMWare استفاده کنم. اما نمی خواهم فایل های سیستم عامل دوم (مثلا همان XP) را بر روی هاردم داشته باشم. بلکه میخواهم سیستم عامل Guest (همان سیستم عامل دوم) را از روی DVD اجرا کنم. یعنی اینکه فایلهای این سیستم عامل را بر روی DVD نگهداری کنم.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
جوارب سوالتون رو دوستان حتماً بهتر میدونن و راهنماییتون میکنن

ولی میشه به عنوان یه راه حل از نسخه هایی که مخصوص این کار تهیه شده استفاده کرد
مثه نسخه ی ویندوز xp موجود در hiren ، که معرف حضور همه هست >> Hiren's BootCD 15.2 - All in one Bootable CD » www.hiren.info

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
باید از نسخه های live ویندوز یا لینوکس استفاده کنی که از روی دیسک اجرا میشن

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
هنگام استفاده از این ورژن ها (که از روی CD اجرا می شوند) دیگر نیازی به VMWare نیست؟

و آیا بر روی این ویندوز ها، می شود برنامه هم نصب کرد؟ (به عنوان ویندوزی برای تست برنامه)

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
نه نیازی به vmware نیست .
بله میتونین مثل یک سیستم عامل معمولی ازش استفاده کنید

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
خوب شما ميتونيد ويندوزي XP كه ميخواهيد رو Vmware نصب كنيد رو ابتدا رو هارد نصب كنيد
و بعد از اتمام كار پوشه اش رو در دي وي دي رايت كنيد و هر وقت خواستيد ديگه از دي وي دي اجرا كنيد

سلام به همه دوستان،

آیا راهی وجود دارد که VMWare را بر روی DVD نصب کنیم؟

یک مثال میزنم:

ویندوز من 7 هست. میخواهم از ویندوز XP (یا هر سیستم عامل دیگری) از طریق VMWare استفاده کنم. اما نمی خواهم فایل های سیستم عامل دوم (مثلا همان XP) را بر روی هاردم داشته باشم. بلکه میخواهم سیستم عامل Guest (همان سیستم عامل دوم) را از روی DVD اجرا کنم. یعنی اینکه فایلهای این سیستم عامل را بر روی DVD نگهداری کنم.

IntelCentrino

Registered User
لایک‌ها
0
نه نیازی به vmware نیست .
بله میتونین مثل یک سیستم عامل معمولی ازش استفاده کنید

میشه لینکی به من معرفی کنید که بتونم این ویندوز (ترجیحا ویندوز XP) را دانلود کنم؟

خوب شما ميتونيد ويندوزي XP كه ميخواهيد رو Vmware نصب كنيد رو ابتدا رو هارد نصب كنيد
و بعد از اتمام كار پوشه اش رو در دي وي دي رايت كنيد و هر وقت خواستيد ديگه از دي وي دي اجرا كنيد

شما خودتون این تجربه را داشتین؟
به نظر نمی آید که به همین راحتی باشه. چون همانطور که می دانیم، قسمتی از پوشه رایت شده بر روی DVD، در واقع هارد سیستم عامل شبیه سازی شده است. و با رایت کردن این قسمت بر روی DVD، عملا اجازه Write کردن از سیستم عامل، بر روی هاردش را از او میگیریم!

بالا