• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده های لیزر در عکاسی !

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
مدتی پیش داشتم تو فروم استیو میچرخیدم نظر جلب شد به یه شخصی که پیشنهاد جالبی داد.موضوع رو خودم بیشتر باز میکنم.

میدونید که سیستم اتو فکوس دوربینها در شرایط کم نوری دچار خطا میشود و یا اصلا فکوس نمیکند. برای رفع این مشکل بعضی از دوربینها از یک لامپ کمکی فکوس استفاده میکنند که آن هم معایبی دارد (مثلا لامپ کمکی فکوس دوربین خودم بردش خیلی کمه و بطور موثر بیشتر از 2 متر عمل نمیکنه ) . حال چه باید کرد ؟
راهی که این آقا یا خانم پیشنهاد کرده بود این بود که از یه لیزر دستی ( همینهایی که زمان بچگی مردم رو باهاش آزار میدادیم ! ) استفاده کنیم و برای این کار بهتر است از سرهای شکلک دار اقدام کنیم نه سر نقطه ای آن. به این ترتیب که نور لیزر رو روی جسم بیندازیم و بعد از فوکوس کردن نور را قطع کنیم و عکس رو بگیریم همین. وسلام

كسي امتحان كرده ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
دوربين هاي high range سوني از اين سيستم استفاده ميكنن كه معروف هست به سيستم اتو فوكوس هولوگرام , Hologram AF

image017.jpg

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بله مثل 828

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
بله F828 و F717 و V3 و V1 و سري ماويكا مثل CD500 و ... همه از اين سيستم استفاده ميكنن كه واقعا عالي جواب ميده .

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گمان نميكنم كار خيلي جالبي باشه...
چون فكر ميكنم روي دوربين سوني فقط يه جاسويچي 2 هزارتوماني ليزري نصب نشده... و دوربين براي اينكار آماده شده...
و اينكه گفته ميشه تمركز ليزرها روي چشم ميتونه به بافت چشم آسيب بزنه...(آقاي روشن راسته؟ )
خوب بهترين راه استفاده از يه چراغ قوه كوچيك هست... كه دوتاكار باهم ميكنه... هم مشكل فوكوس شما رو حل ميكنه... هم قرمزي چشم رو حذف! شايد جاهاي ديگه هم به كار بياد!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از archer :
گمان نميكنم كار خيلي جالبي باشه...
چون فكر ميكنم روي دوربين سوني فقط يه جاسويچي 2 هزارتوماني ليزري نصب نشده... و دوربين براي اينكار آماده شده...
و اينكه گفته ميشه تمركز ليزرها روي چشم ميتونه به بافت چشم آسيب بزنه...(آقاي روشن راسته؟ )
خوب بهترين راه استفاده از يه چراغ قوه كوچيك هست... كه دوتاكار باهم ميكنه... هم مشكل فوكوس شما رو حل ميكنه... هم قرمزي چشم رو حذف! شايد جاهاي ديگه هم به كار بياد!
بله خوب مطمئنا برای عکاسی از افراد این کار اصلا جالب و مودبانه نیست . ولی این لامپ کمکی اتوفوکوس دوربین من فقط یه لامپ سبز ساده هست که نورش تا حدی شبیه لیزر و خیره کننده هست . و کلا بوجود اومدن خطوط افقی و عمودی براق روی جسم به اتو فکوس خیلی کمک می کنه به نظرم. و در این راه چراغ قوه زیاد مناسب نیست چون رفلکس خوبی نداره و اگه دقت کرده باشین تمام لامپهای کمکی نوری براق دارند. به هر حال کمکیه برای کسانی که دوبین کامپکتشون از نعمت illuminator بي بهره است.

archer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای فوکوس کردن شما به نور احتیاج دارید و کنتراست.... چراغ قوه میتونه این امکان رو دقیقا برای شما بوجود بیاده...
در دوربین هایی سعی شده با مصرف باطری کمتر و بطور دقیق این کار انجام بشه... ولی در دوربین های بزرگ تر و حرفه ای تر (مثل DSLR ها) عموما از لامپ استفاده شده (همون چراغ قوه خودمون!) ولي به صورتي كه نور دقيق و متمركز رو به سوژه پرتاب كنه...
به هر حال ميتونيد تست كنيد روي دوربين هاتون(هم چراغ قوه راحت پيدا ميشه هم ليزر!)... روش بهتر رو هم به بقيه توصيه كنيد...

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بله حتما . من خودمم اینو امتحان نکردم . و به هر حال دوستی که این پیشنهاد رو داده حتما منظورش استفاده در دوربینهای ارزان قیمت کامپکت بوده نه یه Dslr .

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

نه نتها ليزر كه همين مادون قرمز كه در كنترلها و موبايلها هم وجود دارد اگر روي چشم متمركز شود ميتواند آسيب ايجاد كند. آسيبهايي مانند كاتاراكت ( = كدر شدن عدسي چشم)

بالا