bahramn
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 17 می 2007
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 5
زندگی شلوغ امروزی مرتبا ما را برآن میدارد تا به دنبال غذاهای سریع و در عین حال سالم و متنوع باشیم. اغلب غذاهایی که بین مشغلهی روزمرگی به آنها میرسیم یا عموما تکراری هستند یا از کیفیت غذایی پایینی برخوردارند. اما در دستورات سادهای که به شما معرفی میکنیم سعی شده از انواع مختلفی از سبزیجات بهره برده شود تا نیازهای روزانهی بدن تامین شود. با ما همراه باشید
این یک دستورالعمل ساده برای اسفناج سوخاری است شما میتوانید گوشت به آن اضافه کنید، برگ چغندر، یا کلم بروکلی را برای اسفناج جایگزین کنید. سبزیهای تیرهتر ممکن است طول بکشد تا پخته شوند.
مواد مورد نیاز:
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 پیاز قرمز کوچک، ریز خرد شده
3 بوته سیر، خرد شده
فلفل قرمز بزرگ قرمز(به مربع ½ اینچ بریده شده)
230 گرم قارچ، نازک برش خورده
8 فنجان برگ تازه اسفناج
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری مرزنجوش
دستور پخت:
1- در یک قابلمه، روغن را حرارت دهید. پیاز و سیر را اضافه کنید و آن را به طور مرتب تکان دهید، تا پیاز نرم شود، این کار تقریبا 7 دقیقه طول میکشد.
2- فلفل و قارچ را اضافه کرده و برای 7 دقیقه تکان دهید تا سبزیجات نرم شوند.
3- اسفناج را اضافه کنید و نمک را بپاشید و سپس در قابلمه را بگذارید. گاهی اسفناج را هم بزنید. تقریبا 4 دقیقه زمان میبرد تا اسفناج خرد شده نرم شود.
سرو برای 4 نفر
مواد مغذی در هر وعده: 70 کالری، 3 گرم کل چربی، 3 گرم فیبر رژیمی، 9 گرم کربوهیدرات، 4 گرم پروتئین، 340 میلی گرم سدیم و سرشار از بتا کاروتن، فیبر، فولیک، منیزیم، پتاسیم، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E
این یک دستورالعمل ساده برای اسفناج سوخاری است شما میتوانید گوشت به آن اضافه کنید، برگ چغندر، یا کلم بروکلی را برای اسفناج جایگزین کنید. سبزیهای تیرهتر ممکن است طول بکشد تا پخته شوند.
مواد مورد نیاز:
2 قاشق چای خوری روغن زیتون
1 پیاز قرمز کوچک، ریز خرد شده
3 بوته سیر، خرد شده
فلفل قرمز بزرگ قرمز(به مربع ½ اینچ بریده شده)
230 گرم قارچ، نازک برش خورده
8 فنجان برگ تازه اسفناج
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری مرزنجوش
دستور پخت:
1- در یک قابلمه، روغن را حرارت دهید. پیاز و سیر را اضافه کنید و آن را به طور مرتب تکان دهید، تا پیاز نرم شود، این کار تقریبا 7 دقیقه طول میکشد.
2- فلفل و قارچ را اضافه کرده و برای 7 دقیقه تکان دهید تا سبزیجات نرم شوند.
3- اسفناج را اضافه کنید و نمک را بپاشید و سپس در قابلمه را بگذارید. گاهی اسفناج را هم بزنید. تقریبا 4 دقیقه زمان میبرد تا اسفناج خرد شده نرم شود.
سرو برای 4 نفر
مواد مغذی در هر وعده: 70 کالری، 3 گرم کل چربی، 3 گرم فیبر رژیمی، 9 گرم کربوهیدرات، 4 گرم پروتئین، 340 میلی گرم سدیم و سرشار از بتا کاروتن، فیبر، فولیک، منیزیم، پتاسیم، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E
Last edited by a moderator: