• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسفنديار جان،كجايي!

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
یعنی تو این انجمن هیچ کس از این رفقا خبری نداره؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من با بهروز جان تماس گرفتم که از بقیه با ایشون آشنایی بیشتری داره.
گفتن که از وقتی از مدیریت برکنار شدن مایل نیستن تو مسایل فروم شرکت کنند (تا اطلاع ثانوی) ;) :(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هم ناراحت شدم . اميدوارم هر چه زودتر برگرده

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من نميدونم چه جوري اين پست رو شروع کنم که بيانگر احساساتم باشد، حتي الانم تو نوشتن جمله ي بعدي گير کرده ام بنابراين اميدوارم بر من خرده نگيريد که چرا اينجوريه.

آقاي اسفنديار عزيز، من هنوز اولين پستي رو که تو اين فروم (بخش هنر) دادم و نگران اين بودم که به خاطر خانم بودنم و درخواستم مورد تمسخر ديگران واقع شوم را يادم نرفته که چگونه شما و ديگر دوستان با محبت به من خوش آمد گفتيد و به قول معروف تحويل گرفتيد و فرموديد که هميشه سعي داشته ايد جو فروم به گونه اي باشد که کاربران غير آقا هم در آن احساس آرامش داشته باشند و از پست زدن و فعاليت کردن نهراسند، ولي حالا مي بينم که گويي اتفاق ناگواري افتاده که باعث شده شما خود را به ناگاه بازنشسته فرموده و حتي ديگر در اين فروم فعاليت نداشته باشيد و اين واقعا غم انگيز است آنقدر که از سر ناراحتي سعي کردم براتون پي امي بزنم که متاسفانه برگشت خورد و بعد اين تاپيک را ديدم و خوشحال شدم که شايد دست کم در اين تاپيک دوباره شما را زيارت کنم که متاسفانه اميدم تا اينجا به يأس تبديل شده. ديگر نميدونم چي بنويسم، فقط اميدوارم اگر کدورتي پيش آمده هرچه زودتر بر طرف شود و بتوانيم باز هم شما رو ببينيم و از اطلاعات خوبتان استفاده کنيم؛ در ضمن جاي شما در بخش هنر هم واقعا خاليه.

امضا
پرشياناي غمگين

girl_cray.gif

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم احساس تاسف میکنم امیدوارم هر چه زود تر برگردن و مثل خیلی ها اینجارو فراموش نکنن
girl_sad.gif

mounkishot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اميدوارم بتونم در اينده اي نزديک گرما بدم به روابط سرد

هیچ وقت نمیتونی حاجی ! ظرفیت گرما نداره اینجا

ای پیتی 2004 کجایی ؟ اون موقع 7000 تا یوزر داشت . اما الان 40000

دوران قدیم صمیمیت بین بچه ها زیاد بود . اما الان ......

رفتن استاد اسفندیار هم حتما دلیل محکمی داشه ! درگیری چیزی ...:D D:

در ضمن اگر هم ایشون میخاستن برن ادمین ها تایتل ایشون رو به مدیر بازنشتسه تغییر نمی دادند .

مثل خیلی مدیر های دیگه که بر ضد پبتی عمل کردند اما تایتلشون هنوز مدیر هست . پس دریابید پشت صحنه را !

پیتی دیگه یواش یواش داره میمره . همه ما از خاک اومدیم و به خاک بر میگردیم . از الان باید به دنبال پارچه برای کفن یک فورم با حدود یک میلیون رکورد گشت ...

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
آقای اسفندیار گرامی واقعاً برای بخشی مانند بخش لپتاپ زحمت زیادی کشیدند علاوه بر اینکه در این بخش به دقت و واقعاً عالی فعالیت میکرند و به دوستان دیگر کمک میکردند در پیغام های خصوصی نیز به طور کلی پیغام های جامع و کاملی را میدادند.
من به شخصه از اسفندیار گرامی سپاسگزارم و امیدوارم که برگردند چون واقعاً این بخش بدون وجود ایشان صفایی ندارد و فعال هم نیست.
توی این مدت هم در این بخش من از راهنمایی های ایشون واقعاً استفاده کردم و خیلی مفید بودند.

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
دیگه اصلاً این انجمن حال و هوای گذاشته رو نداره

mori

Registered User
لایک‌ها
14
عجب
من از جريانات مطلع نبودم!
چرا آخه؟