کسی از دوستان نمونه تب اسلایدر پیشنهاد شگفت انگیز دی جی کالا رو داره؟ اون تایمرش که یه اسلاید دیگس فکر میکنم پوزیشن دادن و روی این تب اسلایدر گذاشتن فقط همون تب اسلایدر به این شکل میخوام که بشه فقط عکس گذاشت پست ها رو نمایش نده
این آدرس که دادید جی کوئری هست و پلاگین وردپرسش نیست من برای وردپرس میخوام ضمن اینکه این تغییر تب اسلایدی هست من میخوام اسلاید اتوماتیک در حال کار باشه مثل دی جی کالا
بله از سورسشون که اینطور بر میاد اما به هر حال مطمئنا نمونه مشابهش هست میخوام حالت اسلایدی و افقی داشته باشه در مورد ایتایلش میشه استایل اختصاصی نوشتاین اسلایدر به صورت اختصاصی براشون درست شده 100% شاید نمونه ای ازش رو پیدا کنید ولی شبیه اون رو فک نکنم
کل دی جی کالا رو نخواستم دوست گرامی! یه تب اسلایدر ساده هست که پیدا کردم خودمعزیزم دیجیکالا چندین میلیون واسه کار های گرافیکی و سایتش هزینه کرده بعدش انتظار داری همون رو رایگان تو اینترنت پیدا کنی...!
باید بدی اختصاصی برات بسازن
واسه طراحی شدن همون اسلایدر هم باید مبلغی رو پرداخت کنی (که البته خودت رایگانش رو هم پیدا کردی دیگه)کل دی جی کالا رو نخواستم دوست گرامی! یه تب اسلایدر ساده هست که پیدا کردم خودم
سلامکل دی جی کالا رو نخواستم دوست گرامی! یه تب اسلایدر ساده هست که پیدا کردم خودم
توی نت جستجو کنید تب اسلایدر و همچنین جی کوئری تایمر بعد تایمر رو با دستور پوزیشن بیارید روی اسلایدر تبسلام
ممکنه در مورد درست کردن این اسلایدر من را راهنمایی فرمایید.
متشکر