• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسمیگ 125 با قطعات هندا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
یه موتور اسمیگ 125 دارم که اکثر قطعاتش هندا هست و باطریشم اتمی هست. مدارک کامل با کارت سوخت. 2 هفتست خریدم و هنوز سند به نامم نخورده ولی وکالت دارم باید برم تعویض پلاک اما چون موتورسواری زیاد بلد نیستم فعلا تو اتوبان نمیرم باهاش. مدل 87 هست. خیلی هم تمیزه.
قیمت 1000000
عکس تا فرا همین موقع.

IMG_0695.JPG - 1.1 MB

IMG_0696.JPG - 1.1 MB

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام دوست عزیز میشه یکمی بیشتر توضیح بدین در مورد موتورتون؟ موتور باز شده؟ سیلندر تراش خورده؟ کاربراتش خوب کار میکنه؟ این روی بدنه سیلندر نوشه هوندا میخوام بدونم آیا هوندای ژاپن هستش؟

تعویض با لپ تاپ یا دوربین دارین؟ قیمت آخرتون چنده برای فروش؟ چون میخوام یدونه 86 هستش اونو بخرم ولی اینو دیدم برام جالب بود که بیشتر تحقیق کنم

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوست عزیز میشه یکمی بیشتر توضیح بدین در مورد موتورتون؟ موتور باز شده؟ سیلندر تراش خورده؟ کاربراتش خوب کار میکنه؟ این روی بدنه سیلندر نوشه هوندا میخوام بدونم آیا هوندای ژاپن هستش؟

تعویض با لپ تاپ یا دوربین دارین؟ قیمت آخرتون چنده برای فروش؟ چون میخوام یدونه 86 هستش اونو بخرم ولی اینو دیدم برام جالب بود که بیشتر تحقیق کنم

سلام
ساخت ایرانه و قطعات هندا ژاپن
موتورش باز نشده.تعویض ندارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا