• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسم سایت باید به عنوان برند ثبت بشه؟

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
اسم سایت باید به عنوان برند جایی ثبت بشه؟ مثلا سایت هایی مثل دیجیکالا یا فیسبوک برندشون رو ثبت کردند یا همین که اون دامنه رو خریداری کردند کافیه؟
اگر من یه سایت بزنم و برندی ثبت نکنم ممکنه بعدا کس دیگری اسم سایت منو واسه خودش ثبت کنه یا مشکل دیگه ای پیش بیاد؟

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
اسم سایت باید به عنوان برند جایی ثبت بشه؟ مثلا سایت هایی مثل دیجیکالا یا فیسبوک برندشون رو ثبت کردند یا همین که اون دامنه رو خریداری کردند کافیه؟
اگر من یه سایت بزنم و برندی ثبت نکنم ممکنه بعدا کس دیگری اسم سایت منو واسه خودش ثبت کنه یا مشکل دیگه ای پیش بیاد؟
برند یعنی این که سایتت اینقدر بزرگ باشه که مردم سایتت رو به به خوبی بشناسند.

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
می تونید شرکت ثبت کنید.
همینطور می تونید لوگوی مربوط به کسب و کارتون رو ثبت رسمی کنید تا در صورت سوء استفاده بتونید شکایت کنید (لوگو می تونه شامل کلمات فارسی و انگلیسی هم باشه)
برای اطلاعات بیشتر می تونید به وب سایت ثبت مالکیت معنوی مراجعه کنید : http://iripo.ssaa.ir

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
برند یعنی این که سایتت اینقدر بزرگ باشه که مردم سایتت رو به به خوبی بشناسند.
منظور منم همینه که قبل از اینکه سایتم بزرگ و معروف بشه یکی اسم سایتم رو برداره و بنام خودش برندش کنه و بزرگ بشه

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
می تونید شرکت ثبت کنید.
همینطور می تونید لوگوی مربوط به کسب و کارتون رو ثبت رسمی کنید تا در صورت سوء استفاده بتونید شکایت کنید (لوگو می تونه شامل کلمات فارسی و انگلیسی هم باشه)
برای اطلاعات بیشتر می تونید به وب سایت ثبت مالکیت معنوی مراجعه کنید : http://iripo.ssaa.ir
فقط یه سایت هست و شرکتی در کار نیست. سایت انگلیسی زبان

بالا