behnam2016
Registered User
- نوشتهها
- 20
- لایکها
- 0
سلام،
من تا حالا از >>این سایت<< 245.5$ دریافتی داشتم. اسناد دریافتیهای بنده رو تو این تاپیک میتونید ببینید. دریافتی های جدید هر هفته به آخر همین پست اضافه میشن
***پیشنهاد خوب واسه دوستانی که با لینک من عضو بشن***
چون من عضویتم از نوع "Ultimate" هست، 80% از درآمد کلیک نفراتم به حساب من میاد که من 25% از این درآمد رو به صورت هفتگی به حساب شما میفرستم، یعنی در کل 80%*25%=20% درآمد مازاد بر کلیک خودتون به صورت هفتگی از من دریافت میکنید
-اگه رقم بالا رو با درآمد عضویت معمولی (standard) مقایسه کنید میبینید که این 20% مساوی دو برابر درآمدیه که یک عضو معمولی از زیرمجموعههاش کسب میکنه. یعنی با این حساب من 200% درآمدی رو که یک آپلاین معمولی از زیرمجموعههاش میتونه داشته باشه رو به شما اضافی میفرستم(refback)
***نحوه انجام پیشنهاد***
1) از لینک پایین تو سایت ثبت نام کنید
ثبت نام
2) وقتی که ثبت نامتون تموم شد و وارد سایت شدین، تو فروم جدید سایت ثبت نام کنید
کلیک کنید
3) بعد این که دو مرحله بالا رو طی کردین، نام کاربری و کشور خودتون رو برای من با پیغام خصوصی یا تو همین تاپیک اعلام کنید. با این کار شما واجد شرایط پیشنهاد من میشین
*در صورتی که به هر دلیل ارسال پول از طریق سایت غیر فعال بشه بنده با LibertyReserve پرداخت شما رو انجام میدم
------------------------اسناد دریافتی--------------------------
#1)

2#)

3#)

4#)

5#)

6#)

7#)

8#)

----------------------------------------------------------
*من در مورد مشکلات غیر مترقبه سایت و کارکرد غیر حرفهای اعضا مسؤلیتی ندارم
من تا حالا از >>این سایت<< 245.5$ دریافتی داشتم. اسناد دریافتیهای بنده رو تو این تاپیک میتونید ببینید. دریافتی های جدید هر هفته به آخر همین پست اضافه میشن
***پیشنهاد خوب واسه دوستانی که با لینک من عضو بشن***
چون من عضویتم از نوع "Ultimate" هست، 80% از درآمد کلیک نفراتم به حساب من میاد که من 25% از این درآمد رو به صورت هفتگی به حساب شما میفرستم، یعنی در کل 80%*25%=20% درآمد مازاد بر کلیک خودتون به صورت هفتگی از من دریافت میکنید
-اگه رقم بالا رو با درآمد عضویت معمولی (standard) مقایسه کنید میبینید که این 20% مساوی دو برابر درآمدیه که یک عضو معمولی از زیرمجموعههاش کسب میکنه. یعنی با این حساب من 200% درآمدی رو که یک آپلاین معمولی از زیرمجموعههاش میتونه داشته باشه رو به شما اضافی میفرستم(refback)
***نحوه انجام پیشنهاد***
1) از لینک پایین تو سایت ثبت نام کنید
ثبت نام
2) وقتی که ثبت نامتون تموم شد و وارد سایت شدین، تو فروم جدید سایت ثبت نام کنید
کلیک کنید
3) بعد این که دو مرحله بالا رو طی کردین، نام کاربری و کشور خودتون رو برای من با پیغام خصوصی یا تو همین تاپیک اعلام کنید. با این کار شما واجد شرایط پیشنهاد من میشین
*در صورتی که به هر دلیل ارسال پول از طریق سایت غیر فعال بشه بنده با LibertyReserve پرداخت شما رو انجام میدم
------------------------اسناد دریافتی--------------------------
#1)

2#)

3#)

4#)

5#)

6#)

7#)

8#)

----------------------------------------------------------
*من در مورد مشکلات غیر مترقبه سایت و کارکرد غیر حرفهای اعضا مسؤلیتی ندارم