• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپانسر برای فارکس،درامدزایی بالا

patoghmagic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما من دنبال یه اسپانسر برای کار فارکس کاری پر درامد تمام فوت و فن های فارکس رو بلدم و سود 100 درصد از 3 ملیون به بالا میتونید اسپانسر بشید خوب هرکی میتونه اسپانسر شه بگه
باآرزوی موفقیت...
یاعلی مدد...

adhamm

Registered User
لایک‌ها
418
یه توضیحی رفیق سودش چجوریه مثلا با صد میلیون پول ماهی چقد گیرش میاد

patoghmagic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه توضیحی رفیق سودش چجوریه مثلا با صد میلیون پول ماهی چقد گیرش میاد

فارکس معادله ارز هست داداش با 100 میلیون میشه ماهی خوب درامد کنی اگه میتونی پول بدی شماره بده تا تماس بگیرم بیشتر اشنا شیم و توضیات بیشتر

Last edited:

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
فارکس معادله ارز هست داداش با 100 میلیون میشه ماهی خوب درامد کنی اگه میتونی پول بدی شماره بده تا تماس بگیرم بیشتر اشنا شیم و توضیات بیشتر
خخخخخخ
یعنی اگه من یه میلیون بهت بدم ماهانه 500 هزار بهم سود میدی؟

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سابقه کاری دارید؟

Reza-hamraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز. وقت تون بخیر. آقا اینی که فرمودید خب خیلی جنرال هست. میشه اطلاعات بیشتر بدید؟ کجا میشه رزومه شما رو دید؟ با چه بروکری کار میکنید؟ چه تصمینی وجود داره؟ من با چند شرکت فارکس معتبر ازجمله فیبوگروپ FIBO GROUP درحال کار هستم. بدم نمیاد برای یکی از اکانتهام یک اکانت منیجر با سابقه داشته باشم. اگر واقعا میتونید ثابت کنید که در فارکس متبحرهستید لطفا به من پیغام شخصی بدید.

patoghmagic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز. وقت تون بخیر. آقا اینی که فرمودید خب خیلی جنرال هست. میشه اطلاعات بیشتر بدید؟ کجا میشه رزومه شما رو دید؟ با چه بروکری کار میکنید؟ چه تصمینی وجود داره؟ من با چند شرکت فارکس معتبر ازجمله فیبوگروپ FIBO GROUP درحال کار هستم. بدم نمیاد برای یکی از اکانتهام یک اکانت منیجر با سابقه داشته باشم. اگر واقعا میتونید ثابت کنید که در فارکس متبحرهستید لطفا به من پیغام شخصی بدید.
پیام خصوصی دادم لطفا مراجعه کنید و جوابم بدهید

mehr3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
لطفا برای بنده هم ارسال کنید
ممنون

بالا