• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپانسر مالی ما باشید!

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
سلام و احترام
عذر میخوام اگر تاپیک رو مکان اشتباه زدم اگر اشتباهه لطفا مدیران انجمن به مکان درستش انتقالش بدن ممنون
نکته : اگر دوستی پیشنهاد دیگه ای برای همکاری داره لطفا بهم ایمیل بزنه (ایمیل آخر تاپیک موجوده)
همونطور که از عنوان تاپیک معلومه بنده نیاز به یک فرد دارم که اسپانسر منلی سایت بنده بشه
وب سایت بنده یک سایت پست ثابت پاپ آپ و پاپ باکس هست (در صورت نیاز به جای پاپ آپ سیستم جدیدی جایگزین میشود)
پویا ادز (سایتی که نیاز به اسپانسر داره) از اولین سایت هایی بود که کسب درآمد از پست ثابت رو فراهم کرد (اگر کلمنت مربوط به پست ثابت رو سرچ کنید معمولا پیج اول و نخستین نتیجه هست)
که در تیرمنه 94 (اول تابستان) شروع به کار کرد الآن هم فعال است
سایت در اوایل افتتاح نسبتا فعال بود و روزانه 600 کلیک حدودا ثبت میکرد و بعد از مدتی تصمیم به راه اندازی بخش پاپ آپ کردم که در کمتر از یک ماه شدیم 400 ایران
منم متاسفانه بخش پاپ اپ چون سرمایه بالایی میخواست بنده قادر به ادامه فعالیت نبودم و اجبار به غیرفعال کردن اون بخش شدیم و رتبه من در الکسا افت کرد
البته لازم به ذکره چون من در زمان فعال بودن پاپ آپ درگیر اون بخش بودم و چون ضرر کردم نتونستم از اون به بعد به پست ثابت درست رسیدگی کنم و باعث شد که از 600 کلیک به 50 کلیک در روز افت کنیم
حالا بعد از مدتی میخوام دوباره بخش پست ثابت رو (و اگر اسپانسر برای پاپ اپ پیدا بشه پاپ آپ هم راه میندازیم) راه اندازی کنم
اما نیازمند یک اسپانسر هستم که کلیک های سایت منو همرو بخره (به عنوان مثال 5 تا 10 هزار کلیک یکجا خریداری کنن) نمیدونم اسمش اسپانسر هست یا نه اما چنین فردی رو میخوام که همچین کاری رو انجام بده و بنده هم لینک فروشگاه یا سایتشون رو به عنوان اسپانسر در سایت درج میکنم
و تا زمانی که ایشون این کار رو انجام بدن هر ماه درصدی از درامد سایت رو بهشون تقدیم میکنم
نگاه کنید ممکنه پس از مدتی از شروع دوبارم خریدارانی پیدا بشن و تبلیغات سایت رو بخرن که در این صورت این دوست اسپانسرمون فقط کلیک هایی رو هزینشو میردازه که باقی مونده
(منظورم اینه مثلا روزانه 1000 کلیک در سیستم ثبت میشه از این 1000 تا ممکنه 600 تا برای بقیه مشتریا ارسال بشه و 400 تا برای اسپانسر)
گاهی اوقات هم ممکنه کل کلیک های روز برای اسپانسر ارسال بشه
و اگرم این اسپانسر دوست داشتن میتونن بگن تا من فروش تبلیغات رو توی سیستم غیرفعال کنم و تمام تبلیغات رو ایشون بردارن
ایمیل بنده
[email protected]
Id Telegram : mostafa_sefr
Yahoo Id : mostafa.sefr

موبایل : 09359811635 (معمولا روی سالنته چون من بیشتر پای سیستم هستم اگر ایمیل بدید سریع تر ج میدم)
بازم این یک نوع بود اگر شما دوست دارید با روش دیگه ای همکاری کنیم در خدمتم:X و لازم به ذکره از نظر اینکه سایت رشد میکنه یا نه نگران نباشید
آدرس pouyaads.ir

موفق باشید
================================
همونطور که گفته شد ما سیستم پاپ آپ هم داریم که جمع شده
اما اگر شما حاضرید آی پی های ما رو خریداری کنید ما میتونیم با هم همکاری کنیم
نکته : دوستانی هستند که حتما بعد از راه اندازی دوباره سایت بر میگردن دلیلشم شمارش دقیقمون بود که خیلیا در تیکت درخواست دادند که باز کنیم اما سرمایه کافی رو نداشتیم

================================
دوباره خدمتتون میگم این یک نوعش بود اگر شما هم پیشنهاد دارید در ایمیل بگید در خدمتم (چون خیلی از دوستان پرسیده بودن فقط به این صورت امکان پذیره یا نه در ایمیل برای همین تاکید کردم تا سر در گم نشید:X)

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من یه تبلیغی دارم که پست ثابته خوب اگه از شما تعدادی تبلیغ پست ثابت بخرم بابت هر کلیک چقدر باید بدم؟ حداقل خرید کلیک هم چقدره؟ در ضمن اینجوری من از شما تبلیغ خریدم پس با اون حساب جریان اسپانسری چجوریه ممنون میشم توضیح بدین

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
من یه تبلیغی دارم که پست ثابته خوب اگه از شما تعدادی تبلیغ پست ثابت بخرم بابت هر کلیک چقدر باید بدم؟ حداقل خرید کلیک هم چقدره؟ در ضمن اینجوری من از شما تبلیغ خریدم پس با اون حساب جریان اسپانسری چجوریه ممنون میشم توضیح بدین
سلام دوست من
الآن خدمتتون توی خصوصی ارسال میکنم:)

00mostafa00

Registered User
لایک‌ها
49
در خصوصی برای دوستمون ارسال کردم اگر شما هم سوال یا روشی برای همکاری یا اسپانسری دارید لطفا توی خصوصی برام ارسال کنید
بالا