• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپمر ها و nav-commenters.gif!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
نمیدونم تا حالا متوجه اون فایل nav-commenters.gif که MT روی ریشه وبلاگتون میسازه شدید یا نه. قبلا خیلی موی دماغ بود و حالا یه تهدید به حساب می آد. قبل از عید داشتم با Arvind در مورد MT می چتیدم که بحث به این عکس کشیده شد و ادعا کرد که spammer ها دیگه مثل قدیم به صورت سنتی دنبال وبلاگ هایی که با MT ساخته شده نمی گردن! همونطور که ما پیشرفت میکنیم اونا هم مخشونو به کار میندازن و یکی از راههای جدید و راحت، چک کردن وجود همین عکس کنار فایل index وب سایت هاست که اونا رو مطمئن میکنه که شما دارین با MT کار میکنین. پس دیگه لزومی نداره فقط دنبال عبارت mt-comments.cgi بگردند، میتونند ساختار های تکرار شونده پیدا کنن و به راحتی spam تون کنن! واسه همین واجبه که هر چی زودتر از دستش خلاص شید. این عکس nav-commenters.gif به صورت کد تو فایل mt.pm توی شاخه lib از خط 401 تا 407 نوشته شده. ولی دستی پاکش نکنید چون که با این کار مجورید هر بار که نسخه جدیدی نصب میکنید این کار رو تکرار کنید. به جاش این پلاگین جدید رو نصب کنی.

فایل های ضمیمه

• Kill-nav-commenters-gif.zip
    1.6 KB · نمایش ها: 13

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
من این پلاگین رو روی دو تا ام‌تی نصب کردم ولی هنگام بازسازی با ارور مواجه شدم و بازسازی انجام نشد!

فقط می‌نویسه؛
An error occurred:

هیچ چیز دیگه هم نمی‌نویسه!

نسخه ام تی هم 2.66 بود.

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
نسخه ام تی هم 2.66 بود.

ببخشید انگار مشکل از من بوده که یادم رفته بگم که این مشکل فقط در نسخه 3 به بالا وجود داره. 2.66 که این مشکل رو نداره و نیازی به این پلاگین نیست!

اما نسخه های جدید (3.16 به بالا) هم دیگه نیازی به این پلاگین ندارند. قبل از اینکه کار به جاهای باریک بکشه، تو Pronet دریارش داد و قال شد و قرار شد یه فکری به حالش بکنن. حالا تو نسخه جدید هم می تونید با گذاشتن این کد زیر تو فایل mt.cfg خودتون جلوی انتشار اون عکس رو بگیرید (باز هم تاکید می کنم 3 به بالا)

کد:
PublishCommenterIcon 0

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آهان. كه اين طور.

آقا يه خورده هم در مورد اين قسمت http://www.sixapart.com/pronet/ توضيح بدي، ممنون مي‌شم. چي‌كار مي‌كنن توش؟!

بالا