• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپم شدن یا نشدن ؟!

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوستان
دوست من 8 ماه پیش یک سایت اسپمی راه اندازی کرده بود الان سایتش توسط گوگل اسپم شناخته شده می خواد هاستشو بفروشه به من

حالا من سوالی که از شما دارم اینه که ایا من اگر سایتی (تفریحی) در این هاست بیارم بالا گوگل سایتمو اسپم میشناسه یا نه ؟؟
مثلا می تونه با آی پی هاست یا ... بفهمه که قبلا این هاست برای سایت اسپم استفاده می شد ؟

فقط خواهشا دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن چون خیلی برام مهمه (می خوام تبلیغات بخرم)
ممنونم

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
چون شما می خواید هاست شو بردارید اشکال نداره.. چون هاست ها اکثرا خیلی سایت روشن هست... در نتیجه اگه سرور اسپم شناخته بشه کلا تمام سایت ها رو باس جمع کرد...
نتیجه می گیریم برای محکم سازی بیشتر .. اگه می خواد رایگان هدیه بده که خیر برکت .. اگر می خواد پول بگیره... واسه محکم کاری(بهر حال اسم سایت که مهم نیست آی پی سایت مهم بید که اکثرا اشتراکی هستن) بهتر خودتون یه هاست سرحال تهیه نماید...

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
بقیه دوستان نظری ندارن ؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بعد از دریافت هاست , می تونید درخواست بدید آی پی دیگری به هاست شما اختصاص بدهند .

پیشنهادی که داریم , هیچ وقت در تهیه هاست , خساست به خرج ندید !

هاست از جای معتبر بگیرید , که به کاربرانشون اهمیت بدهند

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
خیلی کم پیش میاد آی پی هاس اسپم شده باشه مگه اینکه شورش رو درآورده باشن ضمنا 90 درصد موارد دامنه از نتایج حذف میشه و به هاست کاری نیست

همونجور که دوستان گفتند خیلی تفاوتی ایجاد نمی کنه ، ولی اگه پروژه آینده داری میخوای روش بیاری و به نتایج اهمیت میدی ریسک نکن و هاست بگیر خودت از یه جای معتبر

من خودم از طلاهاست می گیرم ... حالا از بقیه دوستانم بپرس ببین چی می گن

Talahost.ir

بالا