irimg
Registered User
- نوشتهها
- 272
- لایکها
- 22
قبل از هر چیز باید بگم این اسپیکر بعد از لپ تاپم مهمترین وسیله برام هست.
با توجه به وسواسی که در نگهداری از وسایل دارم خیالتون کاملا از بابت سلامت محصول جمع باشه.
قابلیت پشتیبانی از حافظه : USB / SD
فرمت های قابل پخش : MP3
دارای کنترل از راه دور (Remote)
دارای نمایشگر عملکرد اسپیکر (LCD)
دارای رادیو : (FM Radio)
توان اسمی : 2100W (P.M.P.O) l
توان واقعی :25W+11W*2 (RMS)l
دامنه فرکانس : 150KHz ~ 20Hz
وضوح صدا : S/N 78dB
مشخصات ظاهری ساب و وفر : 4Ω ،،،، 5.25"l
مشخصات ظاهری باندها : 4Ω+4Ω ،،،، 3+1.5*2
ولتاژ منبع تغذیه : AC 220V
ابعاد ساب وفر : 165*280*300
ابعاد باندها : 100*118*180
قابل استفاده برای : Desktop,CD Player,MP3 &،،،، DVD,etc
کیفیت این اسپیکر بسیار خوب هست، صدای باس عمیقی تولید میکنه و کاملا نیاز علاقه مندان به فیلم و بازی و موزیک رو برآورده میکنه.
با کنترل اون میتونید ولوم، حجم باس، صدای تریبل و حجم ووفر رو تنظیم کنید. البته صدا روی ولوم اعداد مضارب 8 (8 . 16 . 24 . 32) قطع میشه! نمیدونم چرا اما فکر کنم کم اهمیت ترین موردی باشه که میشه بهش اشاره کرد!
حتی یک روز هم بدون سلفون و روکش نایلونی نبوده، اون اول که سلفون خودش رو داشت بعد از یه مدت یه سلفون با کیفیت تر و ضخیم تر خریدم و با وسواس کامل روش سلفون کشیدم که تو عکس هم معلوم هست.
جعبه و نایلون های اولیه و کاتالوگ و... هم مثل همون روز اول، سالم و دست نخورده موجوده.
فروخته شد
با توجه به وسواسی که در نگهداری از وسایل دارم خیالتون کاملا از بابت سلامت محصول جمع باشه.
قابلیت پشتیبانی از حافظه : USB / SD
فرمت های قابل پخش : MP3
دارای کنترل از راه دور (Remote)
دارای نمایشگر عملکرد اسپیکر (LCD)
دارای رادیو : (FM Radio)
توان اسمی : 2100W (P.M.P.O) l
توان واقعی :25W+11W*2 (RMS)l
دامنه فرکانس : 150KHz ~ 20Hz
وضوح صدا : S/N 78dB
مشخصات ظاهری ساب و وفر : 4Ω ،،،، 5.25"l
مشخصات ظاهری باندها : 4Ω+4Ω ،،،، 3+1.5*2
ولتاژ منبع تغذیه : AC 220V
ابعاد ساب وفر : 165*280*300
ابعاد باندها : 100*118*180
قابل استفاده برای : Desktop,CD Player,MP3 &،،،، DVD,etc
کیفیت این اسپیکر بسیار خوب هست، صدای باس عمیقی تولید میکنه و کاملا نیاز علاقه مندان به فیلم و بازی و موزیک رو برآورده میکنه.
با کنترل اون میتونید ولوم، حجم باس، صدای تریبل و حجم ووفر رو تنظیم کنید. البته صدا روی ولوم اعداد مضارب 8 (8 . 16 . 24 . 32) قطع میشه! نمیدونم چرا اما فکر کنم کم اهمیت ترین موردی باشه که میشه بهش اشاره کرد!
حتی یک روز هم بدون سلفون و روکش نایلونی نبوده، اون اول که سلفون خودش رو داشت بعد از یه مدت یه سلفون با کیفیت تر و ضخیم تر خریدم و با وسواس کامل روش سلفون کشیدم که تو عکس هم معلوم هست.
جعبه و نایلون های اولیه و کاتالوگ و... هم مثل همون روز اول، سالم و دست نخورده موجوده.
فروخته شد
Last edited: