• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت اختصاصی فروش فایل (اختصاصی کد نویسی شده با php )با درگاه پارس پال و زرین پال

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
امکانات این اسکریپت اختصاصی بی نظیر است .
بهتره بگم که مخصوصی فروش محصولات دانلود شدنی است .
برای خرید این اسکریپت میتونید با من تماس بگیرید 09305908520
من برای این اسکریپت 1 سال پشتیبانی ارائه میدم .

97553409447921150004.png

نو ع دیگر نمایش محصولات
32877127507834349502.png

قسمت تنظیمات سایت :
24366083923070440784.png

این اسکریپت در حال ترجمه و بهینه سازی و سئو سازی برای فارسی زبان هاست
و تا 60 درصد پیشرفت داشته است .
شما با استفاده از این اسکریپت میتوانید در کمتر از 1 ساعت 100 تا فایل را برای فروش آنلاین در سایت قرار دهید (فقط در یک مرحله )
شماره تماس »09305908520
[email protected]
[email protected]

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
بله دوست عزیز فارسی شده و مجهز به درگاه های زرین پال و پارس پال هست و بدون باگ ها نسخه های رایگان موجود در هنگام نصب اررور دارند و بعد از نصب مشکلات دیگه . این نسخه هم دارای زبان فارسی و هم زبان انگلیسی است .

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
دیگه از وردپرس و جوملا استفاده نکنید یک سیستم اختصاصی برای فروش مقاله های و پروژه های خود برگزینید .
سئوی عالی
رابط کاربری آسان
افزودن هزاران فایل فایل تنها در یک مرحله بدون لود دوباره صفحه.
مدیریت کاربران
مدیریت درگاه های پرداخت

و ....
فرصت استثنایی !! از هزینه های زیاد و تلف کردن وقت خود در امان باشید (این اسکریپت توسط havashan.ir فارسی سازی شده و درگاه های ایرانی را هم روی آن ست کردم تا مشتریان ایرانی به راحتی فایل ها خود را خریداری کنند )
برای خرید و سفارش میتونید [email protected]
[email protected]

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
قیمت هم بدید لطفا و لینک دمو از بخش مدیریت . چه درگاه هایی روش ست شده؟ پارس پال هم داره؟ پشتیبانی چطور؟

مجله متفاوت ردز www.radz.ir

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
قیمت هم بدید لطفا و لینک دمو از بخش مدیریت . چه درگاه هایی روش ست شده؟ پارس پال هم داره؟ پشتیبانی چطور؟

با سلام هزینه راه اندازی این اسکریپت 400 هزار تومان با پشتیبانی 1 ساله خواهد بود . برای پشتیبانی در سال های بعدی هزینه دریافت میشود . بزارید به صورت کامل فارسی سازی کنم دموهم میزارم از قسمت مدیریت . این لینک سفارش اسکریپت است که در سایت خودم میتونید با 50 هزار تومان تخفیف به مبلغ 350 هزار تومان تهیه کنید . تا چند روز دیگر این اسکریپت تکمیل میشود ....
آدرس سایتم http://havashan.ir/

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
مدیریت منو و موضوعات اسکریپت هم برای زبان فارسی استاندارد شد .
74546772798348772338.png

منوی موضوعات در سایت . (قسمت کاربری سایت )
77274326895845145516.png

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
خب قیمت خیلی بالاست من امید داشتم حداقل با قیمت نسخه انگلیسی بفروشید چون مسلما لایسنس که رعایت نمیشه و بالای چند نسخه میفروشید .

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
از نظر و انتقاد شما ممنون .
قیمت مد نظر شما چقدر است نه این که بخوایید بخرید خودتون را جای فروشنده قرار دهید.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوست عزیز این اسکریپت رو زحمت نکشید چون بنده خودم 1 سال پیش فارسی سازی کاملش کردم و توی ..... هم انتشار دادم به رایگان

یه گوگل کنید پیداش میکنید اون هم استاندارد فارسی شده و هم کامله بعد بیاید اینجا بفروشیدش ....

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
از نظر و انتقاد شما ممنون .
قیمت مد نظر شما چقدر است نه این که بخوایید بخرید خودتون را جای فروشنده قرار دهید.
مسلما من جای فروشنده نمیتونم تصمیم بگیرم چون هر کس یه زحمتی رو کارش میکشه . ولی خودم بودم که اینکارو انجام میدادم حداکثر به قیمت نسخه اصلی میفروختم که فکر کنم حول و حوش صد تومن هست . با توجه به اینکه بعد از تکمیل میتونید بی نهایت نسخه ازش بفروشید خب از فروش از نسخه دوم به بعد همه سوده . البته اگر نسخه اولیه رو خریداری کرده باشید

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام

دوست عزیز این اسکریپت رو زحمت نکشید چون بنده خودم 1 سال پیش فارسی سازی کاملش کردم و توی ..... هم انتشار دادم به رایگان

یه گوگل کنید پیداش میکنید اون هم استاندارد فارسی شده و هم کامله بعد بیاید اینجا بفروشیدش ....
دوست عزیز شما دارید به من تهمت میزنید که دارم اسکریپت شما را میفروشم چطوری میتونم به شما ثابت کنم که این نسخه ای که من دارم ارائه میدم را خودم فارسی سازی کردم و درگاه ها رو روش ست کردم .
در ضمن شما که میگین این اسکریپت را به صورت راگان ارائه میدهید تو این تاپیک برای کاربران پرشین به صورت رایگان هم ارائه دهید آیا کابران پرشین لیاقت اسکریپت شما را ندارند ؟لطفاً خودتون اسکریپت را در اختیار کاربران قرار دهید به همراه آموزش نصب (اسکریپتتون هم بدون باگ های امنیتی باشه) با تشکر خوشحال میشم این صحنه را خودم تو این تاپیک ببینم

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
مسلما من جای فروشنده نمیتونم تصمیم بگیرم چون هر کس یه زحمتی رو کارش میکشه . ولی خودم بودم که اینکارو انجام میدادم حداکثر به قیمت نسخه اصلی میفروختم که فکر کنم حول و حوش صد تومن هست . با توجه به اینکه بعد از تکمیل میتونید بی نهایت نسخه ازش بفروشید خب از فروش از نسخه دوم به بعد همه سوده . البته اگر نسخه اولیه رو خریداری کرده باشید

ممنو ن از شما
بله شما درست می فرمایید من نسخه انگلیسی این اسکریپت را از سایت اصلیش خریداری کردم (بدون لایسنس ) حالا دارم فارسی میکنم . در مورد این اسکریپت کابران باید بدانند که مثل و وردپرس و جوملا نیست خودتون میدانید که برای قرار دادن فایل در سایت با وردپرس و جوملا زمان بر است ولی این اسکریپت در یک مرحله و بدون لود دوباره صفحه میتونیم در 1 ساعت بیشتر از 100 تا فایل را برای فروش قرار بدیم .
ممنون از انتقاد شما خیلی خوشحال شدم . شاید در آینده این نظر شما را در کارم و نحوه ی عملکردم بروز بدم و امیدوارم تاثیر گذار باشه با تشکر

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
ممنون . بهرحال اگر نظرتون عوض شد و روی قیمت رقابتی اومدید من یک نسخه خریدارم .

من با توجه به بازار طراحی وب این قیمت را براش تعیین کردم اگر شما قیمت خاصی مد نظر دارید برام پ.خ کنید . ممنون

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
باشه . فقط فعلا منتظرم کار ترجمه و دایرکشن تموم بشه دمو رو ببینم شاید ببینم واقعا خوب شده و توی قیمت تجدید نظر کنم و بالاتر پیشنهاد بدم

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
اوکی پس منتظر باشید .... ممنون

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
خدمت کلیه کاربران عزیز عرض میکنم که نسخه رایگان این اسکریپت در اینترنت وجود دارد که بدون فایل زبان و همچنین دارای باگ های امنیتی هستند حتی خودتون میتونید با نصبش متوجه منظور من شوید ...
تا چند روز دیگه از نسخه نهایی این اسکریپت که به صورت کامل فارسی شده و بهینه شده براتون دمو قرار میدم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوست عزیز شما دارید به من تهمت میزنید که دارم اسکریپت شما را میفروشم چطوری میتونم به شما ثابت کنم که این نسخه ای که من دارم ارائه میدم را خودم فارسی سازی کردم و درگاه ها رو روش ست کردم .
در ضمن شما که میگین این اسکریپت را به صورت راگان ارائه میدهید تو این تاپیک برای کاربران پرشین به صورت رایگان هم ارائه دهید آیا کابران پرشین لیاقت اسکریپت شما را ندارند ؟لطفاً خودتون اسکریپت را در اختیار کاربران قرار دهید به همراه آموزش نصب (اسکریپتتون هم بدون باگ های امنیتی باشه) با تشکر خوشحال میشم این صحنه را خودم تو این تاپیک ببینم
از یه برنامه نویس یا طراح بعیده که بدون اینکه دقیق از یه چیزی مطمعن باشه حرف بزنه واس همین خواهش میکنم پست من رو دوباره بخون

من تهمت زدم ؟
من کاری به کار شما دارم که چرا میفروشید ؟

پستم رو دقیق بخون گفتم زحمت دوباره نکش و وقت نزار برای فارسی کردن این تهمته ؟ !

من حرفی از سیستم خودم زدم ؟
گفتم شما که داری اینو فارسی میکنی زحمت ذدوباره نکش چون هست

نمیدئونم چرا فقط هر چی خودتون دوست دارید رو میبینید ...

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
دو نفر از پنجره زندان به بیرون می نگریستند یکی گل ولای را میدید و دیگری ستاره های درخشان را.
کاملا از جمله آخر شما منظورتون موجه بود دوست عزیز (بفروشیش) شما خودتون بهتر از من میدونید که نسخه های رایگان دارای مشکلات اساسی است پس اگر بازم سر حرف خودتون هستین اون اسکریپتی که فارسی کردین را برای ما هم قرار بدید به همراه فایل های ترجمه شده من شخصاً از شما به گونه ای که در شان شما باشد تشکر میکنم منتظر لینکش هستم .
قبل از قرار دادن لینک حتماً یکبار آن را نصب کنید تا از صحت عملکردش مطمئن باشیم

بالا