amirhamzh2
Registered User
کسی میتونه برای من یه اسکریپت بنویسه که مثلا صد هزار لینک ویدیو بهش بدم و اون همه اون ویدیو ها رو به صورت خودکار بفرسته روی کانال آپارات من؟ اصلا همچین کاری رو میشه انجام داد ؟
ده درصد درآمد تبلیغات رو به بازنشر کننده میده ، یکی از دوستان من الان ماهی سه میلیون داره میگیره از آپاراتسلام. آپارات درآمد چیز دندون گیری نیست. وقتتو جای دیگه صرف کن
اگه همون وقت رو صرف یوتیوب میکرد الان ماهی 30 میلیون در آمد داشت.ده درصد درآمد تبلیغات رو به بازنشر کننده میده ، یکی از دوستان من الان ماهی سه میلیون داره میگیره از آپارات
یوتیوب خیلی سخت گیری میکنه ، کلا برا یه موزیک ساده هم کپی رایت دارهاگه همون وقت رو صرف یوتیوب میکرد الان ماهی 30 میلیون در آمد داشت.
یوتیوب خیلی سخت گیری میکنه ، کلا برا یه موزیک ساده هم کپی رایت داره
اکانت بازنشر کننده که دیگه کپی رایت نداره ، فقط فیلم های شبکه نمایش خانگی و ایناست نهایتیعنی آپارات ، کپی رایت نداره ؟
اکانت بازنشر کننده که دیگه کپی رایت نداره ، فقط فیلم های شبکه نمایش خانگی و ایناست نهایت
به اونا پنجاه درصد هر تبلیغ رو میده به بازنشر کننده ها ده درصد خب بازنشر کردن 5 تا ویدیو خیلی ساده تر از ساخت یه ویدیو هستمن فکر می کردم فقط به کاربرانی که محتوا تولید می کنن پورسانت میده
سلامکسی میتونه برای من یه اسکریپت بنویسه که مثلا صد هزار لینک ویدیو بهش بدم و اون همه اون ویدیو ها رو به صورت خودکار بفرسته روی کانال آپارات من؟ اصلا همچین کاری رو میشه انجام داد ؟
خیلی ممنون از اطلاعتتون پس با این اوصاف با آپارات کار کردن عقلانه به نظر نمیرسهسلام
دوست عزیز 3 تا مشکل هست
مشکل اول اینه که الان قانونش میگه در سه ماه اخیر 500 هزار ساعت نمایش باید داشته باشید که کار بسیار دشواریه. من به 400 هزار رسیدم و الان داره هی کم تر میشه
مشکل دوم در گذاشتن فیلم و کارتون و.... دستتون باز نیست
مشکل آخر هم اینه که روزانه 100 ویدئو میتونید بزارید فقط و نه بیشتر
سلامت باشید. بله به نظر عاقلانه نیست. من قبل از تغییر قانون شروع کردم (قبل از 13 بدر) و هنوز درگیرشمخیلی ممنون از اطلاعتتون پس با این اوصاف با آپارات کار کردن عقلانه به نظر نمیرسه
خودمون یه سایت بزنیم از یوتیوب اتوماتیک ارسال بشه به سایت خودمون بهتر نیست؟ با ورودی که از گوگل میگیریم میشه به در آمد بیشتری رسید ، البته در موردش مطمن نیستم صرفا یه اظهار نظرهسلامت باشید. بله به نظر عاقلانه نیست. من قبل از تغییر قانون شروع کردم (قبل از 13 بدر) و هنوز درگیرشم
دارم کم کم نا امید میشم. و همش دلم برای زحمتی که کشیدم میسوزه
اگر بتونیم ورودی گوگل رو اینشکلی بگیریم بله حق با شماست. ولی کلا سایت های اتوماتیک فکر نکنم الان در گوگل موفق بشن. البته این نظر منه. سالها قبل میشد روی اتوماتیک کار کرد.ولی الان بعید میدونمخودمون یه سایت بزنیم از یوتیوب اتوماتیک ارسال بشه به سایت خودمون بهتر نیست؟ با ورودی که از گوگل میگیریم میشه به در آمد بیشتری رسید ، البته در موردش مطمن نیستم صرفا یه اظهار نظره
گوگل از کجا میفهمه اتوماتیک بوده یا دستی؟اگر بتونیم ورودی گوگل رو اینشکلی بگیریم بله حق با شماست. ولی کلا سایت های اتوماتیک فکر نکنم الان در گوگل موفق بشن. البته این نظر منه. سالها قبل میشد روی اتوماتیک کار کرد.ولی الان بعید میدونم
بالاخره شما باید عنوان و برچسب و .... بزارید دیگهگوگل از کجا میفهمه اتوماتیک بوده یا دستی؟
آره درسته ، پس کلا این قضیه اتوماتیک کنسله ، تا قبل از این فکر میکردم ایده خوبی باشهبالاخره شما باید عنوان و برچسب و .... بزارید دیگه
اون ها رو اتومات میزارین و خود به خود کپی هست
قبلا سایتهای خبر خوان و... بود ولی الان بعید میدونم دیگه جواب بده مثل سایت قطرهآره درسته ، پس کلا این قضیه اتوماتیک کنسله ، تا قبل از این فکر میکردم ایده خوبی باشه
الان اسکریپت سایت هایی که ویدیو های آپارات رو اتوماتیک میارن روی سایت ما آپلود میکنن توی راستچین دیدم ، ولی خب اگه جواب نده فایده نداره هزینه کردن به خصوص این حجم بالا از دیتا نیاز به سرور گرون قیمتم دارهقبلا سایتهای خبر خوان و... بود ولی الان بعید میدونم دیگه جواب بده مثل سایت قطره