• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت حراج دامین

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام
من به دنبال یه اسکریپت رایگان برای ساخت سایت حراج دامین هستم.
در ضمن من میخوام بدونم اسکریپت حراج دامین باید چه ویژگیهایی داشته باشد
از دوستان درخواست راهنمایی دارم .

maxpelank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بر شما

من همچیننی اسکریپتی دارم می نویسم و تا حالا ساختار اصلی اون رو به همراه کلاس هاشو روی کاغذ اوردم .

معموملا سیتم ها دامین فروشی یکسرری توضیح در مورد دامسن میدهند بعد هم لیست دامین ها و دامین های پر بازدید و جدید تزین های رو نشون میدهد . + یک فروم ارسال قیمت .

اما سیستمی که من م یخواهم بنویسم به این ترتیبه که ابتدا شما در صفحه اصلی لیست دامین ها رو می بنید و با کلیک بر روی هر کدام به صورت اجاکسی لیست قیمت های داده شده برای هر دامین و توضیحات اون دامین و غییره نمایش داده میشه .
برای ارسال قیمت هر فرد باید مشخصات کامل خودشو بنویسه و این مشخصات + قیمت در دیتا بیس ذخیره می شه و شما می تونید در قسمت ادمین اون مشخصات هر فرد رو ببینید در ضمن زمانی که هر فرد قیمتی می ده مشخصات اون + قیمت برای شما ارسال میشه .

البته چون سیستمی کامل است نیاز به کار زیاد داره . ایشااله بعد از امتحانات پایان ترم تموم می کنمش. خواستید بگید یک سری برای شما کنار میزارم .

موفق باشید

maxpelank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بر شما

من همچیننی اسکریپتی دارم می نویسم و تا حالا ساختار اصلی اون رو به همراه کلاس هاشو روی کاغذ اوردم .

معموملا سیتم ها دامین فروشی یکسرری توضیح در مورد دامسن میدهند بعد هم لیست دامین ها و دامین های پر بازدید و جدید تزین های رو نشون میدهد . + یک فروم ارسال قیمت .

اما سیستمی که من م یخواهم بنویسم به این ترتیبه که ابتدا شما در صفحه اصلی لیست دامین ها رو می بنید و با کلیک بر روی هر کدام به صورت اجاکسی لیست قیمت های داده شده برای هر دامین و توضیحات اون دامین و غییره نمایش داده میشه .
برای ارسال قیمت هر فرد باید مشخصات کامل خودشو بنویسه و این مشخصات + قیمت در دیتا بیس ذخیره می شه و شما می تونید در قسمت ادمین اون مشخصات هر فرد رو ببینید در ضمن زمانی که هر فرد قیمتی می ده مشخصات اون + قیمت برای شما ارسال میشه .

البته چون سیستمی کامل است نیاز به کار زیاد داره . ایشااله بعد از امتحانات پایان ترم تموم می کنمش. خواستید بگید یک سری برای شما کنار میزارم .

موفق باشید

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
اگه کسی داره من هم میخوام

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اسکریپت میخواید چیکار ؟! :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اگه خیلی نیاز دارید اسکریپت سایت tesado رو با سورس باز 200 هزار تومان میفروشیم!
یه هزاری هم پایین نمیایم، پرداخت آنلاین رو هم اگه خواستید 50 هزار تومان اضافه میشه به قیمت فوق!

navid-Ahwaz

Registered User
لایک‌ها
2
اگه خیلی نیاز دارید اسکریپت سایت tesado رو با سورس باز 200 هزار تومان میفروشیم!
یه هزاری هم پایین نمیایم، پرداخت آنلاین رو هم اگه خواستید 50 هزار تومان اضافه میشه به قیمت فوق!

من با پرداخت آنلاین میخوام فقط دمو رو هم بزار.
[email protected]
09376176801
مرسی

Last edited:

navid-Ahwaz

Registered User
لایک‌ها
2
الان 1ماهه که آقای sIiiS نیستش دیگه دست مجبورم اسکریپت رو خودم فارسی کنم.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
الان 1ماهه که آقای sIiiS نیستش دیگه دست مجبورم اسکریپت رو خودم فارسی کنم.
خب عزیز از اون موقع که نوشتن برای فروش هست یکسال میگذره!:D

اگر خواستی اطلاع بده با هم فارسی کنیم! فقط بدردبخور باشه ها...

بالا