• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت فروشگاه

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
یه فروشگاه اینترنتی میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه
اولویت داره موارد :
1- قالبش خوشکل باشه خیلی مهمه
2- امکان خرید نقدی داشته باشه
3- امکان خرید با پیک داشته باشه
4- امکان خرید پستی داشته باشه
5- سئوش خوب باشه
6- خرید توسط درگاه شتاب داشته باشه
7- قدرتمند و بدون باگ باشه

لطفا پی ام ندین فقط همین جا اعلام کنید تا بقیه هم ببینن و نظر بدن چو من از باگ و این چیزاش سر در نمیارم بقیه هم نظر بدن
یه موضوع دیگه من زیاد روی بحث خرید پستی و شتابش حساس نیستم بیشتر میخوام جنسم رو معرفی کنم و اگر خریدی بود نقدی باشه واسه همین میتونم از جوملا هم استفاده کنم به همین جهت همه چیز جوملا مجانی هست به غیر از قالب خوشکل اگه کسی قالب فارسی خوشکل هم داره واسه جوملا بگه

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اولویت داره موارد :
5- سئوش خوب باشه

لطفا پی ام ندین فقط همین جا اعلام کنید تا بقیه هم ببینن و نظر بدن چو من از باگ و این چیزاش سر در نمیارم بقیه هم نظر بدن
یه موضوع دیگه من زیاد روی بحث خرید پستی و شتابش حساس نیستم بیشتر میخوام جنسم رو معرفی کنم و اگر خریدی بود نقدی باشه واسه همین میتونم از جوملا هم استفاده کنم به همین جهت همه چیز جوملا مجانی هست به غیر از قالب خوشکل اگه کسی قالب فارسی خوشکل هم داره واسه جوملا بگه
فرزاد جان تا چه رنج قیمتی میخوای ؟ در خال حاظر به نظر من سیستم Pro HAM3d.NET همه امکاناتی داره ولی قیمتش یخورده زیاده !!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
فرزاد جان تا چه رنج قیمتی میخوای ؟ در خال حاظر به نظر من سیستم Pro HAM3d.NET همه امکاناتی داره ولی قیمتش یخورده زیاده !!
سلام مهرداد جان خوبی داداش ؟
قیمت شما چنده ؟
حالا همه امکاناتی هم نداشت طوری نیست 2-3 مورد اول خیلی مهمه برام بقیش هم نبود طوری نیست

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
اگر حداکثر هزینه‌ای که میخواید بکنید رو بگید شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیم.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اگر حداکثر هزینه‌ای که میخواید بکنید رو بگید شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیم.
بابا مگه یه اسکریپت که احتمالا مال خودتون هم نیست 3 مورد اول رو هم حتما داشته باشه به نظرت چنده من قیمت ندارم باور کن وگرنه قیمت میدادم ولی فکر نکنم زیاد باشه
حامد ساعتی رو قبول دارم عالیه ولی گرونه به دردم نمیخوره البته هنوز مهرداد خان قیمت نداده ولی مطمئنم گرونه چون خیلی خفنه

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
سیستم فول حامد رو که خودش 400 میده رو یکی رو میشناسم فول نال کرده و بدون هیچگونه ایراد 120 میفروشه اگه خواستی بگو تا بگیرم برات .
یکی هم هست که خودم قبلا میفروختم ( دنا پارس ) قیمتش رو سایت دناپارس میده 80.000 ولی من نصبش میکنم برات فقط 15000 .
امکانات خرید نقدی ، پیک موتوری ، خرید پستی و ... هم داره
نمونه : http://www.shirazdvdcenter.com/
خواستی در خدمتم !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام
اولویت داره موارد :
5- سئوش خوب باشه

مارکت ساز

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
من اینو دارم http://isell.ir که همون سیستم Pro HAM3d.NET هست. نال شده . همه چیز هم داره.

خرید پستی، پیک موتوری و .... اگه خواستی بگو قیمت خوب بهت میدم. :)

neo2

Registered User
لایک‌ها
184

perince_3000

Registered User
لایک‌ها
1
برای این 15000 هزار تومانی فضا چقدر میخواد میخوام یه دامنه و فضا بخرم میخواستم بدونم چقدر فضا میشه

perince_3000

Registered User
لایک‌ها
1
سیستم فول حامد رو که خودش 400 میده رو یکی رو میشناسم فول نال کرده و بدون هیچگونه ایراد 120 میفروشه اگه خواستی بگو تا بگیرم برات .
یکی هم هست که خودم قبلا میفروختم ( دنا پارس ) قیمتش رو سایت دناپارس میده 80.000 ولی من نصبش میکنم برات فقط 15000 .
امکانات خرید نقدی ، پیک موتوری ، خرید پستی و ... هم داره
نمونه : http://www.shirazdvdcenter.com/
خواستی در خدمتم !
با این دوستمون بودم نمیدونم چرا نقل و قول نکرد

mehrdadnew2006

mohrefilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه که قالب سفارشی بخوای براتون بزارن هزینه جداگانه داره ولی در مورد فروشگاه و نرم افزارش تقریبا تمام فروشگاههای اینترنتی یک قابلیت دارن ولی قالب سفارشی یه چیز دیگست من خودم دادم طراحی کنن با نرم افزار همه این چیزها که گفتی 150 تا الان آب خورده حدود 1000 تا بیشتر هم قالب داره که خودت انتخاب کن در ضمن برای پرداخت پستی و نقدی و غیره هم باید اشتراک یکی از سایتهایی که این خدمات رو به سایت میدن رو بگیری که ارزانترینش فرستنده هست که 150 هزار میگیره پرداخت نقدی و پستی رو فعال میکنه در ضمن اون قالب سفارشی که گفتم 1000 تا داره هر کدام که بخوای برات طراحی کنه 40 هزار آب میخوره

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
برای این 15000 هزار تومانی فضا چقدر میخواد میخوام یه دامنه و فضا بخرم میخواستم بدونم چقدر فضا میشه

فضا برای اول کار 50 مگ هم بسه ولی شما اگه کارت سنگینه 500 مگ بگیری کفایت میکنه ! اگه خواستی مشخصات cpanel خودت رو برای من بفرست تا برات نصبش کنم . شماره حساب رو هم اگه خواستی pm میکنم !
یا حق

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
اولویت داره موارد :
5- سئوش خوب باشه

راه اندازی سیستم کاملا قانونی و اورجینال با 10 قالب فوق العاده : پایه قیمت 50 هزار تومان و نسخه فوق پیشرفته 120 هزار تومان .
اطلاعات بیشتر :
http://www.eshoop.ir
+فیلم آموزشی
+آموزش تصویری ساخت قالب
به پست هم وصله
پرداخت آنلاین : ملی ، سامان ، اقتصاد و .... داره
نسخه نمایشی رو ببین و اگر اطلاعات بیشتر خواستی تماس بگیر .

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
راه اندازی سیستم کاملا قانونی و اورجینال با 10 قالب فوق العاده : پایه قیمت 50 هزار تومان و نسخه فوق پیشرفته 120 هزار تومان .
اطلاعات بیشتر :
http://www.eshoop.ir
+فیلم آموزشی
+آموزش تصویری ساخت قالب
به پست هم وصله
پرداخت آنلاین : ملی ، سامان ، اقتصاد و .... داره
نسخه نمایشی رو ببین و اگر اطلاعات بیشتر خواستی تماس بگیر .

دوست من این همون سبد خریده دیگه سبد ساز و پارس پیک و باقی سیستم ها تک رفتن
من سبد ساز رو سورسش رو میدم 45 با لایسنس نامحدود
هر کی خواست خودش بگه
این نسخه حرفه ای و نسخه طلایی هم همه حرفه فقط اینارو میگن تا بفروشن در حالی که هر دو نسخه یکی هستن
اگه اینطوری باشه من همون نسه حرفه ای رو 15 هزار تومن هر کی خواست براش نصب می کنم

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
این سیستم ها به درد نمی خورن. دنبال یه چیز به روز و خوب باشید که بودینگش هم خوب باشه.

تو پست های قبلی هم گفتم. من این Ham3d رو نالش کردم. ورژن حرفه ایش رو ;)

mardmovafagh

Registered User
لایک‌ها
0
پ خ رو چک کن

hamid387

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسکریپت فروشگاه حامد ساعتی خوب نیست

بالا