• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت همکاری در فروش فایل

Watch171

Registered User
لایک‌ها
166
سلام خسته نباشید دوستان
خریدار اسکریپت همکاری در فروش فایل ساده و بدون باگ و خوب هستم

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
سه تا اسکریپت معرفی میکنم که باهشون کار کردم.
اول علایی که سایت امضای خودم هم هست اسکریپت خوبی هست ولی کد هست و هاست ویندوز نیاز داره بخاطر asp بودنش و دسترسی حتی ساخت یک صفحه ندارید مگر در سابدامینی جدا وردپرس یا غیره بالا بیارید.
دوم رضا شیخله که php هست و کدباز که میتونید ارتقا بدید این مورد رو پیشنهاد میکنم.
سوم وبتینا که بهتر از همه ایناست ولی اونم مشکل اساسی کد بودنش هست.
من اگه به روز اول برمیگشتم رضا شیخله رو میخریدم و چند میلیونی خرجش میکردم.
پیروز باشید

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
روی اسکریپت اقای علایی اصلافکرم نکنید که اذیت میشید!! چه برسه تجربه کنید!!حداقل ایشون صرفا ادم پولکی هستند و چیزی به اسم مسئولیت و وب مستری حالیشون نیست!! کافی پول پشیبانی برایشون واریز نکنید که دیگه باید با اسکریپت داغونشون فقط اعصابتون خورد بشه!!
به شخصه اسکریپت فورکیا دوست دارم و اسکریپت قوی هست ولی پولشم خوب! اگه سرمایه تون بالای 10 تومن میخواید حرفه ای کار کنید روی اسکریپت فور کیا کار کنید اگر سرمایه تون متوسط روی اسکریپت وبتینا سرمایه گذاری کنید که مشابه اش زاد ساده ترین که از قدیمی ها هم هست و بسیار محترم فایلود و بعد نسیم فایل و.. بیشترین اسکریپت استفاده شده در سطح نت برای فروشگاه فایل اول وبتینا هست و بعد شیخله و بعد متاسفانه علایی!!

بالا