• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت همکاری در فروش

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
از دوستانی که تو زمینه همکاری در فروش فعالیت دارن (چه فروشنده و چه تبلیغ کننده) میخواستم بپرسم به نظرشون یک سیستم کامل چه امکاناتی باید داشته باشه؟
و اینکه سیستم های کنونی چه نقایصی دارن که میشه رفعشون کرد؟
منظورم سیستم هایی مثل ایران مارکت و ... نیست. منظورم فروشگاه هایی هستن که سیستم همکاری در فروش ارائه میدن.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
ملی مارکت - همکاری در فروش
اکثر امکاناتی که یک سیستم همکاری میخواد رو داره ! تبلیغات بر اساس کلیک (همون سیستم کلیکی) رو هم تو سیستم قرار بدین هم عالی میشه !

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوست عزيزمون مهدي يزديان عزيز نگاه كن در مورد سيستم هاي همكاري در فروش به نظر من اگر مي خواهي بزني ديگر از اين گونه جنس هايي كه خيلي از فروشگاه دارند نيار يك چيز تازه بيار در اينترنت ايران تازه باشد و همه بيايند از شما بخرند در مورد حرفي هم كه ساشي زد اره خوبه سيستم كليكي هم اگر كنارش راه بيندازي عالي ميشه مثل اوكسين ادز كه قبلا كليكي بود الان شده هم كليكي هم همكاري در فروش و خيلي ها ديگر .

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
با سلام به دوست عزيزمون مهدي يزديان عزيز نگاه كن در مورد سيستم هاي همكاري در فروش به نظر من اگر مي خواهي بزني ديگر از اين گونه جنس هايي كه خيلي از فروشگاه دارند نيار يك چيز تازه بيار در اينترنت ايران تازه باشد و همه بيايند از شما بخرند در مورد حرفي هم كه ساشي زد اره خوبه سيستم كليكي هم اگر كنارش راه بيندازي عالي ميشه مثل اوكسين ادز كه قبلا كليكي بود الان شده هم كليكي هم همكاري در فروش و خيلي ها ديگر .
سوء تفاهم نشه!
قصدمون زدن سیستم همکاری در فروش نیست، میخوایم اسکریپت سیستم همکاری در فروش بنویسیم اگه بشه.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
من تقریبا دو ماه هست دارم با همکاری در فروش اوکسین ادز کار می کنم به نظرم سیستمشون خیلی کامل و قدرتمند هست اونم یه بررسی کن .این روزها هم که خیلی دارند همه گیر میشن

بالا