dr.alii
Registered User
- نوشتهها
- 1,130
- لایکها
- 199
سلام
نیازمند یه اسکریپ ازمون انلاین هستم
در ازمون ما قبل از ازمون سوالات رو به دانش اموزا میدیم و اونا فقط برای وارد کردن گزینه ها به سایت میان
باید بخش کاربری داشته باشیم که به دانش اموزا اکانت و پروفایل بده
ما اسم اکانت رو به اونا میدیم و اونا وارد سایت میشن
در اکانت چندین ازمون وجود داره
اونا وارد ازمون مربوطه میشن
و جوابای پاسخبرگ رو فقط وارد میکنن
در انتها پاسخ ها ارسال میشه و لینک دانلود پاسخ تشریحی به اونا داده میشه
دو روز بعد هم درصد و رتبه هر دانش اموز در سایت نمایش داده میشه
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
خلاصه: دادن اکانت / چند ازمون که فقط ما از بخش مدیریت جواب گزینه های درست رو بهش بدیم و دانش اموزا هم فقط در پاسخ برگ اینترنتی گزینه ها رو وارد کنن / نمایش نتایج و یه سری نمودار از هر شاگرد پس از تایید مدیریت که معمولا دو روز پس از زمان برگزاری ازمون است.
سیستم واقعا ساده است. صرفا یه پاسخ برگ و یه سرس نمودار و یه بخش کاربری و مدیریت است. یعنی نسبت به سایر سیستم های دیگه واقعا چیزی نداره. پس لطفا قیمت منطقی بدین. منتظر پ.خ هستم. با تشکر
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
نیازمند یه اسکریپ ازمون انلاین هستم
در ازمون ما قبل از ازمون سوالات رو به دانش اموزا میدیم و اونا فقط برای وارد کردن گزینه ها به سایت میان
باید بخش کاربری داشته باشیم که به دانش اموزا اکانت و پروفایل بده
ما اسم اکانت رو به اونا میدیم و اونا وارد سایت میشن
در اکانت چندین ازمون وجود داره
اونا وارد ازمون مربوطه میشن
و جوابای پاسخبرگ رو فقط وارد میکنن
در انتها پاسخ ها ارسال میشه و لینک دانلود پاسخ تشریحی به اونا داده میشه
دو روز بعد هم درصد و رتبه هر دانش اموز در سایت نمایش داده میشه
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
خلاصه: دادن اکانت / چند ازمون که فقط ما از بخش مدیریت جواب گزینه های درست رو بهش بدیم و دانش اموزا هم فقط در پاسخ برگ اینترنتی گزینه ها رو وارد کنن / نمایش نتایج و یه سری نمودار از هر شاگرد پس از تایید مدیریت که معمولا دو روز پس از زمان برگزاری ازمون است.
سیستم واقعا ساده است. صرفا یه پاسخ برگ و یه سرس نمودار و یه بخش کاربری و مدیریت است. یعنی نسبت به سایر سیستم های دیگه واقعا چیزی نداره. پس لطفا قیمت منطقی بدین. منتظر پ.خ هستم. با تشکر
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk