• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش اسکنر فیلم و اسلاید یاشیکا مدل fs-500(همکاران حتماببینن)

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
عرض سلام و احترام خدمت اعضاء محترم دوستان و همکاران گرامی

تعداد 40 دستگاه اکبند از خارج تهیه کردم گزینه بسیار خوبی هست برای همکاران عزیز چونکه خیلی ازخانواده ها تعداد بسیار زیادی فیلم 135 میلیمتری دارن که تمایل دارن با یک دستگاه مثل این به این راحتی فقط فشار یک دکمه عکس داخل سیستم ذخیره شود.
قیمت این دستگاه 100 دلار هست و من روی تعداد 50% تخفیف گرفتم
کارکردن باهاش خیلی ساده و راحته شما کافیه درایور و نرم افزار و روی کامپیوتر نصب کنید کابل usb رو بزنید برنامه رو بالا بیارید فیلم رو در مکانش قرار دهید روی هر فیلم کافیه دکمه دستگاه رو فشار دهید فایل توی کامپیوتر با کیفیت عالی رزولوشن 5 مگاپیکسل ذخیره میشود.
قیمت تکی: 350 هزارتومان
قیمت تعداد:250 هزارتومان
img55966560.jpg
چند نمونه عکس اسکن شده ضمیمه گردید توجه داشته باشید کیفیت دوربین و تمیزی فیلم خیلی موثر هست و میشه گفت هر آنچه در فیلم است رو دقیقا به شما خواهد داد
IMG_۲۰۱۷۱۱۲۸_۱۱۰۶۲۶.jpg
IMG_6792.jpg

فایل های ضمیمه

• 11-27-2017_004.JPG
    11-27-2017_004.JPG
    806 KB · نمایش ها: 13
  • 11-27-2017_008.JPG
    11-27-2017_008.JPG
    1.2 MB · نمایش ها: 11
Last edited:

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که این دستگاه رو موجود کردید، ولی من یک مشکل اساسی دارم، اگر حل بشه، خودم خریدارم.
متاسفانه در مکانی که من زندگی می کنم محلی برای ظهور فیلم هام نیست. امکان تهیه وسایل رو دارید؟ البته برای چاپ نمی خوام. تنها برای آماده سازی نوارها برای اسکن شدن توسط این دستگاه کافیه.
و اینکه چند نمونه کیفیت از تصاویر اسکن شده و مدل دقیق دستگاه رو هم محبت می کنید؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که این دستگاه رو موجود کردید، ولی من یک مشکل اساسی دارم، اگر حل بشه، خودم خریدارم.
متاسفانه در مکانی که من زندگی می کنم محلی برای ظهور فیلم هام نیست. امکان تهیه وسایل رو دارید؟ البته برای چاپ نمی خوام. تنها برای آماده سازی نوارها برای اسکن شدن توسط این دستگاه کافیه.
و اینکه چند نمونه کیفیت از تصاویر اسکن شده و مدل دقیق دستگاه رو هم محبت می کنید؟
سلام خدمت شما دوست گرامی اصلا وسایل لازم نیست خودش جای فیلم داره و بزارید با یک دکمه اسکن میشه حتما نمونه فایل اسکن هم براتون می زارم فقط فیلم های 35 میلیمتری رو میشه گذاشت

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام خدمت شما دوست گرامی اصلا وسایل لازم نیست خودش جای فیلم داره و بزارید با یک دکمه اسکن میشه حتما نمونه فایل اسکن هم براتون می زارم فقط فیلم های 35 میلیمتری رو میشه گذاشت
مگه میشه؟
یعنی بدون هیچ کاری از تو دوربین در بیارم و بذارمش روی این دستگاه؟ فیلمام نسوزه!!
35 مم هست دوربینم

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
مگه میشه؟
یعنی بدون هیچ کاری از تو دوربین در بیارم و بذارمش روی این دستگاه؟ فیلمام نسوزه!!
35 مم هست دوربینم
فیلم خام رو عرض نکردم فیلمی که ظاهر شده باید گذاشت

irancapital

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیر خان سلام موجود دارین قبلا بابت فیلم 120 پیام داده بودم اگه یادتون باشه

بالا