• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکن

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید که این سوال رو میپرسم ولی فکر کردم اینجا بپرسم بهتره
آیا میشه جزوه هایی که با دستخط خودمون نوشتیم رو اسکن کرد و بعد فونتهاش رو تغییر داد

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه نمیتونی
308.gif

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

چه فکر جالبی ، من هم میخوام بدونم ، مثلآ نمیشه بعد از اسکن از OCR استفاده کرد ، و بعد وقتی اونها تبدیل به فونت شدن

( یا در حال استفاده از OCR ) ، بشکلی تغییر فونت رو انجام داد ، و فونتها رو تغییر داد.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
برای نوشته های چاپی فارسی امکانش هست. اگر در مورد OCR فارسی همینجا جستجو کنید، بارها در موردش بحث شده. ولی برای دست خط خیر. پردازش و تشخیص دستخط فرآیندی بسیار پیچیده هست، مخصوصا برای زبان فارسی.
برای زبان انگلیسی میدونم که نرم‌افزارهایی هستند که حتی دستخط رو تشخیص میدهند ولی من نسخه ای که به صورت عمومی منتشر شده باشه سراغ ندارم و معمولا مراکز خاصی از اونها استفاده میکنند.

zahra1718

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا اگه اون جزوه رو فتو کنم چی ؟ بازم نمیشه؟
آخه من که نمیتونم این همه صفحات رو بنویسم و وارد کامپیوتر کنم لطفا کمکم کنید راه دیگه ای نیست؟

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای نوشته های چاپی فارسی امکانش هست. اگر در مورد OCR فارسی همینجا جستجو کنید، بارها در موردش بحث شده. ولی برای دست خط خیر. پردازش و تشخیص دستخط فرآیندی بسیار پیچیده هست، مخصوصا برای زبان فارسی.
برای زبان انگلیسی میدونم که نرم‌افزارهایی هستند که حتی دستخط رو تشخیص میدهند ولی من نسخه ای که به صورت عمومی منتشر شده باشه سراغ ندارم و معمولا مراکز خاصی از اونها استفاده میکنند.

سلام

بابت توضیحات ممنون ، درباره دستخط فکر نکرده بودم ، بازم مرسی و ممنون.

موفق باشید
.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
اگر از كلاس اول ابتدائي، در كنار آموزش خودكار نويسي، تايپ كامپيوتري رو هم ياد مي دادند، همه به مرور زمان خودكار رو زمين ميگذاشتند و متوجه ميشدند كه با كامپيوتر سريعتر ميشه تايپ كرد. (بگذريم از سهولت ويرايش و نظم و ترتيب بهتر اون)

اما براي يادگيري، هنوز هم دير نيست.
با يك كليك روي لينك زير مي تونيد اصول تايپ سرعتي رو فرا گرفته و بعداً ابتدا متن هاي كوتاه و كم كم متن هاي طولاني رو با اين روش تايپ كنيد. ظرف 6 ماه، يك تايپيست نيمه حرفه اي و طي 2 سال به يك تايپيست حرفه اي بدل خواهيد شد كه با كامپيوتر تقريباً هم سرعت خودكار تايپ مي كنه.

خود بنده مدتهاست كه براي نوشتن، تا زماني كه كيبورد دم دستم باشه، دست به خودكار نميشم. سرعت نوشتنم با كيبورد هم از سرعت دستنويسي خيلي افراد بالاتره (اما نه از سرعت دستنويسي خودم).

بالا