[h=3]اس ام اس باحال و خنده دار[/h]
اس ام اس باحال و خنده دار : توجه شما را به این پست جلب میکنیم که اس ام اس های باحال زیادی برای شما قرار داده شده است که از خواندن آن ها لذت خواهید برد.امیدواریم با خواندن این اس ام اس های باحال و خنده دار لبخند بر روی لبان شما جاری شود. [h=2]اس ام اس های باحال و خنده دار[/h]

جاتون خالی شب عاشورا با گودزیلامون (برادرزادم ) و مامانش (زن داداشم )رفته بودیم هیئت موقع شام ،جاتون خالی قرمه سبزی داشتن یهو غذا تو گلوم گیر کرد بعد زن داداشم گفت چون ماست و نوشابه نیست غذا تو گلوی آدم گیر میکنه ، فکر می کنین گودزیلامون تو اون لحظه چی گفت ؟ به مامانش گفت مگه عروسی باباته که ماست و نوشابه داشته باشن ! باور کنید فقط ۴ سالشه قربونش برم ولی مربی گودزیلاهایه ، درسشون میده ها !
ببینم تو رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
دیدمت برووووووووووووو!!! . تیکه دهه ۶۰ هاااا دم دبیرستان دخترانه!!!
ﺩﻭ ﺭﻭﺯﻩ ﺣﺲ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﻬﻢ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ !!!! ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺷﺒﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺍﺳﺘﻦ !
اینم یه تست روانشناسی برای دختر خانوما ۱-با دوست پسر خود طبق فاصله ی قانونی روی نیمکت پارک نشستید که منکرات میاد بالای سرتون الف) دوست پسرتون بلند می شه ومیگه : ” مگه از روی نعش من رد شید بزارم زیدمو ببرید ” ب) دوست پسرتون فرار می کنه و شما هم جز فرار راه دیگه ای ندارید ج) دوست پسرتون فریاد می کشه دست از سرم بردار بابا من زن و بچه دارم
سلام دعاهایی که درطول محرم اطرافیان برامن کردند: به حق امام حسین سال دیگ عروس بشی!!!! به حق فاطمه ی زهرا شوهرخوب گیرت بیاد!!!!!! انشاالله سال دیگه با شوهرت بیای نذری بگیری!!!! اگه سال دیگه شوهرکرده باشی یه کیسه برنج به نذری اضافه کنی!!!! د ی ی ی ی ینی واقعا احساس ترشیدگی بهم دست داد!!!!!
ای بدم از این پسرهای دختر نمایی ک وقتی ی دختر خوشگل تر از خودشون میبینن؛همچین فس فس میکنن ک آدم واقعا شک میکنه ک این موجود پسره یا دختر.
[h=3]اس ام اس باحال و خنده دار جدید[/h] *****
خونه نشسته بودیم دیدم برادر خانمم داره حرفای بد یاد دخترم میده.میگم زشته یادش نده برگشته خیلی ریلکس زل زده تو چشمام و میگه یموقع لازمش میشه و نمیخوام کم بیاره ینی استدلال در حد تیم ملی
مورد داشتیم دختره با کیلیپس وایساده بوده جلو ساختمون کشف پرندگان عجیب الخلقه، همون جا گرفتن به عنوان “کفتر کیلیپس به سر” ثبتش کردن…
به همین Alt+Ctrl+Del قسم دیروز توتاکسی، بغل دستیم ( ایستک ب روتون ) شیکمش صدا داد ! نگاهم میکنه میگه آقا؟؟؟؟؟ منم هول شدم گفتم نترس نشنیدم من @_@ نتانیا بو *_* رئیس حقوق بشر #_#
.
.
.
آغا من میرم با افق مچ بندازم…
[h=2]اس ام اس باحال جدید[/h] *****
یادمه دوم راهنمایی بودم رفته جلو تخته سیا ادای ناظمو در اوردم بهد ناظم رسید خعلی تر و تمیز کچهارو خورد کرد رو مغنه ام منم خیلی شیک و مجلسی یه لگد به پاش……… بهد اون موهامو کشید منم یه سیلی بیخ گوشش اونم دکمه های مانتومو کند منم زدم شیشه کلاسو خورد کردم البته این فانتزیم بود……..وگرنه با اون هیکل ریزه میزم الان زنده نبودم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
رفتم تو یه سایتی بهد یه صفحه باز شد بالاش نوشته بود لطفا این صفحه را نخوانید مشتاق شدم ببینم چیه…….هیچی دیگه از همون صفحه های جایزه برنده شدید خودمون بود !!!!!!!!!!!!!!! گول خوردم………..
کاش من سه تا بودم یکی رو میفرستادم دانشگاه یکی رو سر کار خودمم تو خونه میخوابیدم!!
بوی قرمه سبزی چاقوی دو لبه س! خودت داشته باشی عالیه، از همسایه باشه کشنده س..!
مورد داشتیم تو حمله هوایی دشمن، کیلیپس های مستقر شده نذاشتنیه موشک هم به زمین بخوره…