[h=3]اس ام اس جدید عاشقانه[/h]
اس ام اس جدید عاشقانه : جدیدترین و داغترین اس ام اس های عاشقانه را برای شما آماده کرده ایم امیدواریم از خواندن اس ام اس جدید عاشقانه لذت ببرید. [h=2]اس ام اس جدید عاشقانه[/h]

” دلــــم
پُـــر از زخـمـهـایـی سـت
کـه قـرار اسـت وقـتـی بـزرگ شـدم
فـرامـوشـشـان کـنـم … ! “
پُـــر از زخـمـهـایـی سـت
کـه قـرار اسـت وقـتـی بـزرگ شـدم
فـرامـوشـشـان کـنـم … ! “
آرزو خیلی ها بودم از آن دست نیافتنی هایش ” ساده اسیرت شدم که قدر ندانستی
قبلنا از پاییز خیلی خوشم میومد ولی الان با رسیدن پاییز خیلی دلم میگیره،پاییز همش تنهاییم رو به رخم میکشه،زمانی که قدم میزنم و صدای خش خش برگها رو نمیشنوم و فقط صدای خنده های تو توی گوش منه،زمانی که میبینم که میتونستیم الان با هم تو پاییز قدم بزنیم و بخندیم به غم های دنیا،زمانی که دستم حتی تو جیبم هم گرم نمیشه،زمانی که…. زمانی که تو شادی ولی من…
در تمام عمرم یک بار عاشق شدم و وابسته به کسی که برای داشتنش حاضرم از تمام زیبایی های دنیا بگذرم نبض حیاتم بعد از عشق به خدا برای تو می تپد
تو را دوست دارم بیشتر از نوشتنِ آخرین سطرِ مشقهایِ مدرسه بیشتر از تقلب در امتحان حتا بیشتر از بستنهایِ قیفییِ قدیم پفکهایِ طعمِ پنیر تو را بیشتر از توپهایِ پلاستیکی کوچههایِ خاکی ( این را که میدانی چهقدر بود! ) بخدا تو را از خوابِ نرسیده بهصبح هم، بیشتر دوست دارم بیشتر از صبحهایِ جمعه عصرهایِ لواشک، آلوچه تو را از زنگهایِ تفریح هم بیشتر دوست دارم بیشتر از خیلی بیشتر از زیاد! من، تو را یه عالمه دوست دارم به این میگن ابــــــــــــــــــــــــراز علا قــــــــــــــــــــه :دی
دوتا آدم برفی که میونشون یه رود بود عاشق هم می شن اونا از عشق هم آب می شن به امید این که یه روزی توی رودخونه به هم برسن . . .
حتی کاغذِ کادوهایی رو هم که بهم دادی, دور نریخته ام…. هنوز هم بوی دستانت را میدهد.. هنوز هم میتوان گرمای عشق دستانت را در آنها حس کرد….. با این که ازم دوری, اما هر بار که آنها را در آغوش میکشم, قلبم میگوید که او در اینجا جا دارد و دوریت را دور میکند…
[h=2]اس ام اس جدید عاشقانه[/h] *****
شال و کلاه کن آسمون خیسه چترت واکن گریه بارونه حال و هوای برگ ریزونه چشمام پاییزم نمیدونه پروانه ها وقتیکه می سوختن تقدیرت دوختن به تقدیرم هر وقت دلت میگیره می سوزم هر وقت دلت میسوزه می میرم…..
یواشــــکی دوستم داشته باش! آدمای دنیـــــــای من، چشـــم دیدن عشــــق رو ندارن!
ناله می لرزد، می رقصد اشک آه بگذار که بگریزم من از تو، ای چشمه ی جوشان گناه شاید آن به که بپرهیزم من
بخدا غنچه ی شادی بودم دست عشق آمد و از شاخم چید شعله ی آه شدم، صد افسوس که لبم باز بر آن لب نرسید
عاقبت بند سفر پایم بست می روم، خنده به لب، خونین دل می روم از دل من دست بدار ای امید عبث بی حاصل
پرنده ها یارِ هم می شوند با هم می پرند آدم ها بار هم می شوند از هم می بُرند !
به کجا می نگری ؟ بودنت تنها نیست، تو خدار را داری و من آرامش چشمان تو را . . .
هیچ وقت درعشق لجبازی نکنید مطمئن باشید فقط از لجبازی شما دیگران سود می برند..