• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اس ام اس درد دل با خدا

nazaninfar

Registered User
لایک‌ها
18
[h=3]اس ام اس درد دل با خدا[/h]
اس ام اس درد دل با خدا : جملات بسیار زیبا با موضوع درد دل با خداوند برای شما قرار داده ایم ، یادتان باشد که خداوند همیشه هست.برای دیدن اس ام اس ها به ادامه مراجعه کنید. [h=2]
اس ام اس درد دل با خدا
[/h] [h=4]SMS God[/h]
خداوندا، خداوندا !!! قرارم باش و یارم باش … جهان تاریکی محض است !!! می‌ترسم ، کنارم باش …​
.​
.​
.​
[h=2]اس ام اس درد دل با خدا[/h] [h=4]SMS God[/h]
عشــق به خــدا تنهــا عشقــی اســت کــه از دو طرفــه بودنــش اطمینــان کامــل داریــد …!​
.​
.​
.​
زندکی حکمت اوست یک برکش را تو ورق خواهی زد مابقی را سرنوشت​
.​
.​
.​
اعتقاد به خداوندی که هیچ نقشی در زندگی ندارد .اعتقاد نیست بلکه نوعی پدیده ی درونی ست به نام تشریفات روانی علامه جعفری​
.​
.​
.​
خدایا… ” تـــــــــــــــــو ” آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی….​
.​
.​
.​
بزرگترین آزمون ایمان زمانی است که آنچه که می خواهید را بدست نمی آورید، با این حال قادرید بگویید: خدایا شکرت​
.​
.​
.​
هیچ گنجی بی دد و بی دام نیست جز به خلوتگاه حق آرام نیست مولوی​
.​
.​
.​
خدایا … ما دنیا رو به خودمون غل و زنجیر کردیم، ولی آزادی و پرواز توقع داریم …​
.​
.​
.​
آن کس که تو را شناخت جان را چه کند فرزند و عیال و خانمان را چه کند دیوانه کنى هر دو جهانش بخشى دیوانه تو هر دو جهان را چه کند​
.​
.​
.​
خدایا حواس من را به سمت لحظه هایی که تو را فراموش میکنم پرت کن تا حواسم همه اش تنها و تنها برای تو باشد​
.​
.​
.​
آن خدایی که من می شناسمش شب منتظراست برخیزی برای نماز شب تاخلوتی عاشقانه کند باتو​
.​
.​
.​
دوستش دارم بزرگیش را، سکوتش را، عظمتش را، اُبهتش را، تنهاییش را، حکمتش را، صبرش را، و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن! خدا را میگویم…​
.​
.​
.​
خالق ما بهشتی دارد نزدیک و زیبا دوزخی دارد ب گمانم کوچک و بعید و در پی دلیلی ست ک ببخشد مارا گاهی ب بهانه یک (دعا) در حق دیگری… شاید حالا آن لحظه بی دلیل باشد​
.​
.​
.​
کاش ، به همان اندازه ای که از حرف مردم میترسیم …، از تو می ترسیدیم … که اگر اینگونه بود دنیای ما دنیای دیگری بود ، و آخرت ما آخرت دیگری … کاش …​
.​
.​
.​
خدایا گهگاه از مشکلات زندگی خسته میشوم و معرفتم کمرنگ میشود ،مگذار بسبب خستگیهایم ،عزیزانی را که دریایی از معرفتند لحظه ای فراموش کنم ،به یادتم همیشه​

بالا