ctcn8311885
Registered User
در این مطالب گوگل نوشته که در گوشی چه جوری اینترنت رو به اشتراک بزاریم ولی نگفته روی کامپیوتر چی کار کنیم؟ اینکه فقط روی گوشی دکمه نقطه اتصال رو بزنیم که کامپیوتر به اینترنت وصل نمیشه. روی کامپیوتر باید چی کار کنیم؟
الان کابل رو وصل میکنم و دکمه اتصال نقطه ای usb رو توی گوشی میزنم. حالا توی کامپیوتر خودش که اینترنت وصل نمیشه کجای کامپیوتر برم و چی کارش کنم که وصل بشه
مطلب گوگل:
اشتراکگذاری اتصال داده رایانه لوحی از طریق USB
در صورتی که Windows 7، Mac OS X یا توزیع جدیدی از برخی از انواع Linux (مانند Ubuntu) در رایانه شما اجرا میشود، میتوانید این دستورالعملها را بدون هیچ گونه مقدمات خاص دنبال کنید.
در صورتی که نسخهای از Windows که قدیمیتر از Windows 7 است یا برخی از سیستم عاملهای دیگر در رایانه شما اجرا میشود، ممکن است لازم باشد رایانه خود را برای برقراری یک اتصال شبکه از طریق USB آماده کنید.
الان کابل رو وصل میکنم و دکمه اتصال نقطه ای usb رو توی گوشی میزنم. حالا توی کامپیوتر خودش که اینترنت وصل نمیشه کجای کامپیوتر برم و چی کارش کنم که وصل بشه
مطلب گوگل:
اشتراکگذاری اتصال داده رایانه لوحی از طریق USB
در صورتی که Windows 7، Mac OS X یا توزیع جدیدی از برخی از انواع Linux (مانند Ubuntu) در رایانه شما اجرا میشود، میتوانید این دستورالعملها را بدون هیچ گونه مقدمات خاص دنبال کنید.
در صورتی که نسخهای از Windows که قدیمیتر از Windows 7 است یا برخی از سیستم عاملهای دیگر در رایانه شما اجرا میشود، ممکن است لازم باشد رایانه خود را برای برقراری یک اتصال شبکه از طریق USB آماده کنید.
- رایانه لوحی خود را با یک کابل USB به رایانه متصل کنید.
یک نماد USB در بالای صفحه ظاهر میشود و اعلان اتصال به عنوان یک دستگاه رسانه یا اتصال به عنوان یک دوربین به مدت کوتاهی در بالای صفحه نشان داده میشود. برای اتصال به اینترنت با تلفن همراه، نوع اتصال مهم نیست.
- به تنظيمات > بیسیم و شبکهها > موارد بيشتر > اتصال به اينترنت با تلفن همراه و نقطه اتصال قابلحمل برويد.
- اتصال به اینترنت با USB را علامت بزنید.
رایانه شما اکنون اتصال داده دستگاه خود را به اشتراک میگذارد.
- برای توقف اشتراک اتصال داده، علامت اتصال به اینترنت با USB را بردارید یا کابل USB را جدا کنید.
Last edited: