• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشتراک‌گذاری اتصال داده موبایل از طریق USB (سوال مهم)

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
در این مطالب گوگل نوشته که در گوشی چه جوری اینترنت رو به اشتراک بزاریم ولی نگفته روی کامپیوتر چی کار کنیم؟ اینکه فقط روی گوشی دکمه نقطه اتصال رو بزنیم که کامپیوتر به اینترنت وصل نمیشه. روی کامپیوتر باید چی کار کنیم؟
الان کابل رو وصل میکنم و دکمه اتصال نقطه ای usb رو توی گوشی میزنم. حالا توی کامپیوتر خودش که اینترنت وصل نمیشه کجای کامپیوتر برم و چی کارش کنم که وصل بشه

مطلب گوگل:
اشتراک‌گذاری اتصال داده رایانه لوحی از طریق USB

در صورتی که Windows 7، Mac OS X یا توزیع جدیدی از برخی از انواع Linux (مانند Ubuntu) در رایانه شما اجرا می‌شود، می‌توانید این دستورالعمل‌ها را بدون هیچ گونه مقدمات خاص دنبال کنید.

در صورتی که نسخه‌ای از Windows که قدیمی‌تر از Windows 7 است یا برخی از سیستم عامل‌های دیگر در رایانه شما اجرا می‌شود، ممکن است لازم باشد رایانه خود را برای برقراری یک اتصال شبکه از طریق USB آماده کنید.

1. رایانه لوحی خود را با یک کابل USB به رایانه متصل کنید.
    یک نماد USB در بالای صفحه ظاهر می‌شود و اعلان اتصال به عنوان یک دستگاه رسانه یا اتصال به عنوان یک دوربین به مدت کوتاهی در بالای صفحه نشان داده می‌شود. برای اتصال به اینترنت با تلفن همراه، نوع اتصال مهم نیست.

2. به تنظيمات > بی‌سیم و شبکه‌ها > موارد بيشتر > اتصال به اينترنت با تلفن همراه و نقطه اتصال قابل‌حمل برويد.
  3. اتصال به اینترنت با USB را علامت بزنید.
    رایانه شما اکنون اتصال داده دستگاه خود را به اشتراک می‌گذارد.

4. برای توقف اشتراک اتصال داده، علامت اتصال به اینترنت با USB را بردارید یا کابل USB را جدا کنید.

Last edited:

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
از گوشی چه جوری به کامپیوتر نت میدن؟ بعد از زدن گزینه اتصال نقطه ای یو اس بی * روی کامپیوتر باید چی کار کرد؟ *

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
الان کابل رو وصل میکنم و دکمه اتصال نقطه ای usb رو توی گوشی میزنم. حالا توی کامپیوتر خودش که اینترنت وصل نمیشه کجای کامپیوتر برم و چی کارش کنم که وصل بشه

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
من لب تاب و وای فای جدا ندارم فقط یه مودم بیسیم دارم. کاری به مودم و وای فای ندارم با usb میخام وصل بشم میخام گوشب با کابل اینترنت بده به کامپیوتر معمولی(pc) نمیخام که اینترنت گوشی رو بصورت بیسیم بین چند تبلت و لب تاب به اشتراک بزارم. اتصال نتقطه ای یو اس بی رو میزنم بعد روی کامپیوتر چیزی نه میاد و نه وصل میشه. فقط نمیدونم کجای کامپیوتر برم تمام راه های کانکت شدن توی کنترل پنل کامپیوتر رو امتحان کردم. نشد که نشد. قبلا یه گوشی ساده داشتم که با نرم افزار داخل جعبه گوشی کانکشن و درایور درست کردم و وصل شدم. گوشی به اصتلاح هوشمند که هوشش به درد عمش میخوره!.

Last edited:

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
درست منظورتون رو نگفتین!

آیا اینترنت سیم کارت گوشی رو میخواین روی کامپیوتر استفاده کنین
یا اینکه مودم بیسیم دارین؟

اگه مودم بیسیم دارین که باید یه پورت شبکه داشته باشه
که از طریق کابل شبکه، به کامپیوتر وصلش کنین
و از اینترنتش استفاده کنین.

اگه منظورتون اینترنت سیم کارت گوشیه،
باید از طریق بلوتوث یا نرم افزار PC Suit، ارتباط کامپیوتر با گوشی رو برقرار کنین.

باید درایورهای مخصوص گوشیتون رو دانلود و بصورت کامل روی کامپیوتر نصب کنین
و اون نرم افزار مدیریت گوشی رو که برای هر گوشی، مختص خودش هست،
دانلود و نصب کنین.

بالا