• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشتراک اینترنت روی دو LAN و یک مادر برد

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
سلام خدمت اساتید
مسئله به شرح زیر است:
مادربردی هست از برند گیگا دارای دو پورت LAN
ما یک نانو استیشن داریم که یک خروجی LAN و اینترنت داره در حالی که ما دو دستگاه داریم که جفتشون نیاز به اینترنت دارند
حالا می خوام بدونم چطور می تونم از اون یکی LAN که روی مادربرد هست اینترنت بگیریم و بدیم به این یکی دستگاهمون که به LAN نیاز داره
یعنی یک کابلی که از نانو استیشن میاد رو به مادربرد وصل کنیم و از اون یکی LAN خروجی یا اشتراک بگیریم برای این یکی دستگاهمون

اولویت ما این هست که از وسایل موجود استفاده کنیم و DEVICE دیگه ای اضافه نکنیم

Last edited:

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
اساتید؟؟
مرخصی هستند؟؟

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
از برنامه connectify استفاده کن

Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk
ممنون ولی این نرم افزار برای اشتراک وایرلس هست ظاهرا
من دو تا LAN روی یه مادربرد دارم می خوام از اون یکی LAN خروجی اینترنت داشته باشم

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
دوست گرامی همه آی پی ها رو توی یه رنج تنظیک کنید . یه شبکه تشکیل میشه و مشکل شما هم حل میشه

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
شما خودت اینکارو کردی تا حالا؟

یه توضیح بیشتر میدید لطفا

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
با connectify میتونی تنظیم کنی برنامه از کجا اینترنت بگیره (مثلا اترنت 1 ) و به کجا share کنه (مثلا آداپتور wifi یا اترنت 2)
راه حل ساده ترش فکر کنم bridge کردن کارت شبکه گیرنده اینترنت هست
راه بهتر فکر کنم فعال کردن ICS در ویندوز هست. Internet Connection Sharing . با فعال کردنش یه آی پی پیش فرض به کارت شبکه تعلق میگیره و هر کارت شبکه ای رو در اون رنج قرار بدید اینترنت دریافت میکنه
من connectify رو ترجیه میدم چون جای تغییر تنظیمات کارت شبکه که ممکنه بقیه قابلیتهای مورد استفاده تون رو تحت تاثیر قرار بده از کارت شبکه مجازی خودش استفاده میکنه برای اعمال تنظیماتتون

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
ببین دوست گرامی . . .
به این مسیر برو : Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center
از اینجا از سمت چپ صفحه برو قسمت change adapter setting . تو این قسمت باید دوتا کارت شبکه مادربردت رو ببینی . . .
حالا روی هر کدوم از اونا دابل کلیک کن و از صفحه باز شده توی بخش iinternet protocol version 4 آی پی مورد نظرت رو ست کن. توجه کن که باید همه آی پی هات توی یه رنج باشن ( همون رنج گتوی مودمت)
آی پی دیوایست رو هم توی همین محدده ست کن. اینجوری توی یه محدوده شبکه قرار میگیرن و میتونی از اینترنت استفاده کنی

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
خیلی ممنونم دوستان

من دو تا راه حل bridge کردن و آی پی هم رنج رو تست می کنم حتما خبر می دم

بالا