• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشتراک فایل بین ویندوز و لینوکس مندریوا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. چه طور می تونم فولدرهای share شده تو ویندوز را با مندریوا باز کنم یا فولدرها را توی مندریوا با ویندوز به اشتراک بذارم؟ یه دستور پیدا کرده ام برای سامبا به این شکل:
mount -t smbfs -o username=username,password=password //compname/sharename /mnt/share
ولی کار نمیده. اروری که میده اینه:

کد:
[root@localhost share]# mount -t smbfs -o username=Mohammad,password=mohammad1 //mohammad-pc/Users /mnt/share                                         
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on //mohammad-pc/Users,   
       missing codepage or helper program, or other error                  
       (for several filesystems (e.g. nfs, cifs) you might                 
       need a /sbin/mount.<type> helper program)                           
       In some cases useful info is found in syslog - try                  
       dmesg | tail  or so

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کسی نمی دونه؟ خودم با konqueror و پروتکل smb تونستم شیرهای ویندوز را باز کنم ولی می خوام mount کنم که بتونم توی نرم افزارهای رایت استفاده کنم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
حل شد. برای این منظور باید از توی Mandriva Linux Control Center برید به قسمت Network Sharing. عجب توزیع باحالیه این مندریوا. واقعا دارم باهاش حال می کنم. فکر همه چیز را کرده. بی خود نیست بین خارجی ها اینقدر طرفدار داره. گرافیک Radeon 2400 HD یم هم که تو اوبونتو کار نمی داد را به راحتی شناخت. مشکل ریفرش ریت را هم نداره.
ولی نمی دونم چرا ایرانی ها طرفش نمیرن. همه جذب اوبونتو شدن (چون free sheaping داره دیگه!).

بالا