• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشكال در كم كردن حجم در فلش

mzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

لطفا من را راهنمايي كنيد كه چطور مي تونم حجم يك فايل فلش (swf) را تا حد امكان كم كنم.
در ضمن داخل فايلم هيچ عكسي وجود ندارد كه بتوانم حجم آن را كم كنم.
متشكرم. :)

flash_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشد دوست عزیز:) :)

شما گفتی که عکس نداری که بخوای حجمش کم کنی ولی نگفتی دقیقا چه چیزی داری که مشکل ساز شده
اما یکی دوتا نکته به ذهنم میرسه میگم اگر نشد توضیح بیشتری بده شاید شد کمک کرد
1. همیشه از نمادها اتفاده کردن اگر شما هر چیزی که در فایلتون دارید را درون نماد قرار بدید در حجم فایلتون خیلی تاثیر گذاره
2. برای تولید حرکت از montion استفاده کنید چون اگر دو فایل یک جور داشته باشی و یکی با montion و دیگری با shape حرکت دهی شده باشد بعد از پابلیش در حجم دوفایل تفاوت اساسی است
3. ممکن است که text های خودرا shape کرده باشید
من اینا به ذهنم رسید امیدوارم کمک کرده باشم
موفق باشی :) :rolleyes:

mzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از راهنمايي شما متشكرم.

توي فايل من فقط motion هست و shape نيست. برام سواله كه تعداد frame ها در حجم كار تاثير
مي زاره يا تعداد لايه ها؟
همچنين نمي دونم اگر از symbol استفاده كنم حجم چه تغييري مي كند؟

در ضمن به غير از حجم يك سوال ديگر هم داشتم كه اميدوارم راهنمايي كنيد:
مي خوام وقتي موس روي يك button مي رود يك motion ايجاد كنم ولي نمي دونم چطوري؟؟؟

(((با تشكر))) :)

flash_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
از راهنمايي شما متشكرم.

توي فايل من فقط motion هست و shape نيست. برام سواله كه تعداد frame ها در حجم كار تاثير
مي زاره يا تعداد لايه ها؟
همچنين نمي دونم اگر از symbol استفاده كنم حجم چه تغييري مي كند؟

در ضمن به غير از حجم يك سوال ديگر هم داشتم كه اميدوارم راهنمايي كنيد:
مي خوام وقتي موس روي يك button مي رود يك motion ايجاد كنم ولي نمي دونم چطوري؟؟؟

(((با تشكر))) :)

سلام دوست عزیز خسته نباشی
راجع به سمبل ها و تاثیرشون که بالا توضیح دادم
لایه ها حجم فایل را زیاد نمیکنند شاید در حجم فایل fla تاثیر داشته باشه اما در swf شما تاثیری نداره
تعداد فریم ها در حجم تاثیر مستقیم داره
راجع بع سئوالتم خوب توضیح ندادی اما من سعی میکنم یه چیزی برات بنویسم اگر مشکلت حل نشد بیشتر توضیح بده
ببین برای اینکه یک montion زمانی که ماوس به روی دکمه میره اجرا بشه این دوتا راه ساده ترینه
1. اون نمادی را که میخوای اجرا بشه را درون حالت over یک دکمه قرار بدهی
واما راه دوم
2. برای نمادی که میخوای اجرا بشه در قسمت instance name یک نام انتخاب کنی و در قسمت اکشن دکمه ات این کد را بذاری من در اینجا فرض کردم که نام نماد شما namad_1 است

on (rollOver) {
with (namad_1) {
gotoAndPlay(1);
}
}

امیدوارم کارت حل شده باشه

mzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از راهنمايي و توضيح خيلي خوبتان متشكرم.

PARSABIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلشهايي كه در صفحات وب قرار مي گيرند اگر حجم بالايي داشته باشند باعث دير لود شدن صفحات ،اشغال پهناي باند و نهايتآ منصرف شدن كاربر از بازديد كامل سايت شما خواهد شد.براي كاهش حجم فايل فلش مي توان تكنيكهايي را در ساخت فلش بكار برد كه در ادامه به آن اشاره خواهم كرد .
1- اگر در فلش موردنظر مي خواهيد از عكس استفاده كنيد بهتر از قبل ايمپورت در SwiSH ، به وسيله يكي از نرم افزار هاي پردازش تصوير مثل PhotoShop تعداد رنگ و كنتراست آن را تا جايي كه كيفيت تصوير افت نكند كاهش دهيد . و عكس را به قالب gif يا png تبديل كنيد . البته براي سهولت كار در Photoshop اين امكان براي عكسهايي كه در صفحات وب استفاده مي شود در نظر گرفته شده است . براي اين كار در منوي File وارد گزينه Save for web شويد و تعداد رنگ را در منوي افتادني Colors آنقدر كم كنيد تا به كيفيت مورد نظر لطمه اي وارد نشود . در پايين زير عكس حجم فايل و مدت زمان لود آن به ثانيه با هر تغيير مشخص است . البته در خود SwiSH اين امكانات به صورت دست پا شكسته وجود دارد كه مي توانيد مشخصات عكس را تغيير دهيد . براي اين كار بعد از ايمپورت عكس به داخل ، آن را انتخاب كنيد و گزينه Properties را از پنل سمت راست تب Shape كليك كنيد . در پنجره اي كه باز مي شود در پايين با استفاده از نوار لغزنده Resolustion ، مي توانيد كيفيت عكس را بالا-پايين كنيد . البته با استفاده از قسمت Quality نيز مي توانيد جايي كه امكان دارد حجم عكس را پايين بياوريد . و گزينهاي ديگر كه چندان با آن غريب نيستيد .
2- اگر مي خواهيد از يك موزيك در فلش استفاده كنيد حدالمقدور از فرمت Wav استفاده كنيد تا موقع Export به مشكل بر نخوريد . البته بعد از ايمپورت موزيك به فلش نيز در قسمت Properties آن مي توانيد در قسمت Setting ، سرعت ، نوع فشرده سازي آن و استريو بودن آن را تنظيم كنيد .
3- اما در مورد Text ها و افكتهاي آن . در Help نرم افزار اشاره شده است كه حدالمقدور از فونتها و رنگهاي ساده و استاندارد استفاده شود . استفاده از بلوكهاي طولاني متن با افكتهاي پيچيده اي مثل Explode ، Vortex ،Snak و غيره بر حجم فلش خواهد افزود پس سعي كنيد از افكتهاي ساده اي مانند Fade in/out ،Place ، Remove و... همراه با متن هاي كوتاه استفاده كنيد .
4- مي توانيد با استفاده از قسمت Report در گزينه Test از منوي File با تغيير هر كدام از پارامتر هاي فلش از قبيل نوع فونت ، رنگ افكت ، اندازه عكس و ... ، ميزان افزايش حجم فايل خود را كنترل كنيد .
5- گزينه Remove off-stage objects از تب Export را انتخاب كنيد تا آبجكتهاي خارج از Movie را حذف كند . خوب متعاقبآ گزينه Compress SWF File را هم انتخاب خواهيد كرد . (البته توجه كني كه اين گزينه تنها در ورژن SWF6 فعال است .) گزينه Allow import of text as text object را هم از حالت انتخاب در آوريد .
با رعايت نكات بالا تا حد قابل قبولي حجم فايل فلش را مي توانيد كاهش دهيد اما بعد از اكسپورت فايل سويش به SWF باز هم مي توان كارهايي براي كاهش سايز فايل انجام داد . يكي از نرم افزار هاي مفيد براي كاهش حجم فايل فلش مي توان از آن استفاده كرد ، Flash Optimizer است . Flash Optimizer قادر است حجم فایلهای SWF را تا 70% بدون افت کیفیت کاهش دهد ! فقط قبل از انجام عملیات بهینه سازی از فایل فلش یک Backup تهیه کنيد تا صدمه ای به آن در شرایط خاص وارد نشود . تمامی فایلهای فشرده شده توسط این نرم افزار می بایستی در Flash Player 6.0 و یا بالاتر شرکت ماکرومدیا پخش شوند زیرا نسخه های پایین تر ااگوریتم فشرده سازی را پشتیبانی نمی کنند. اين نرم افزار را ازاينجا دانلود كنيد .
[align=left]
Name: Team AGGRESSiON
Serial: 05EAAF95C42D86D9E9D81CFCE8F51BD8FD0C72
[/align]
منبع : ParsaBit

بالا