• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشكال در ورود به چت روم ياهو در شبکه

edisoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک Network دارم بصورت Domain كه از ويندوز 2003 سرور استفاده ميكنم و 5 عدد Workstaion که از ویندوز Xp استفاده میکنند.
برای اینترنت هم از سرويس وايرلس شركت داتك استفاده ميكنم كه بر روي Server نصب کرده ام. بر روي Server يك كارت شبكه براي مودم وايرلس نصب كرده ام و يك كارت شبكه هم براي شبكه داخلی. برای Share کردن اینترنت هم از نرم افزار wingate 5.0.7 استفاده کرده ام که بر روی Server نصب میباشد تا ایستگاههای کاری نیز بتوانند از اینترنت استفاده کنند، بر روی دستگاه Server میتوانم توسط یاهو مسنجر به چت روم یاهو وارد شوم ولی در ایستگاههای دیگر این امکان وجود ندارد، با توجه به اینکه ایستگاههای کاری در یاهومسنجر قسمت Proxy را Setمیکنند ولی ایستگاهها نمیتوانند وارد هیچ رومی از چت یاهو شوند و فقط میتوانند با دوستانی که در لیستشان موجود است چت کنند، حتی در این حالت هم Message ها در یاهو مسنجر در ایستگاههای کاری با تاخیر ارسال و دریافت میشود. در ضمن در Voice و Webcam نیز مشکل وجود دارد و بر روی ایستگاهها در یاهومسنجر قابل استفاده نیستند.
از دوستان عزیز که راه حل این مشکل را میدانند درخواست میکنم پاسخ بدن تا این مشکل من هم به کمک شما حل شود.
اگر هم فرد متخصصي در امور شبكه هست که بتونه حضوری مشکل رو برای من حل کنه و چند تا از مشکلهای دیگه من رو هم کمکم کنه میتونیم از نظر ریالی با هم کنار بیایيم. [email protected]

دمتون گرم

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
اینجا ادمین نداره :hmm: چرا جواب داداشی منو کسی نمیده :blink: این همه آدم اینجاست کسی نمیدونه مشکل چیه :blink: :blink: :blink:

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به احتمال خيلي زياد، يا Wingate بعضي از پورتهاي مورد نياز مسنجر را بسته يا اينكه اين پورتها درست از سرويس پروكسي وينگيت نميتونن عبور كنن و به سرور هاي ياهوو برسن يا .... !.
من فكر ميكنم اين مشكلات همگي تقصير سرويس پروكسي روي سرور هستش! اگه من به جاي شما بودم و كلاينت هاي شبكه در حد 5 تا 10 تا بودند، خودم را درگير Wingate يا Winroute يا برنامه هاي اين چنيني نميكردن، مستقيم ميرفتم سراغ ICS خود ويندوز.

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از edisoon :
من یک Network دارم بصورت Domain كه از ويندوز 2003 سرور استفاده ميكنم و 5 عدد Workstaion که از ویندوز Xp استفاده میکنند.
برای اینترنت هم از سرويس وايرلس شركت داتك استفاده ميكنم كه بر روي Server نصب کرده ام. بر روي Server يك كارت شبكه براي مودم وايرلس نصب كرده ام و يك كارت شبكه هم براي شبكه داخلی. برای Share کردن اینترنت هم از نرم افزار wingate 5.0.7 استفاده کرده ام که بر روی Server نصب میباشد تا ایستگاههای کاری نیز بتوانند از اینترنت استفاده کنند، بر روی دستگاه Server میتوانم توسط یاهو مسنجر به چت روم یاهو وارد شوم ولی در ایستگاههای دیگر این امکان وجود ندارد، با توجه به اینکه ایستگاههای کاری در یاهومسنجر قسمت Proxy را Setمیکنند ولی ایستگاهها نمیتوانند وارد هیچ رومی از چت یاهو شوند و فقط میتوانند با دوستانی که در لیستشان موجود است چت کنند، حتی در این حالت هم Message ها در یاهو مسنجر در ایستگاههای کاری با تاخیر ارسال و دریافت میشود. در ضمن در Voice و Webcam نیز مشکل وجود دارد و بر روی ایستگاهها در یاهومسنجر قابل استفاده نیستند.
از دوستان عزیز که راه حل این مشکل را میدانند درخواست میکنم پاسخ بدن تا این مشکل من هم به کمک شما حل شود.
اگر هم فرد متخصصي در امور شبكه هست که بتونه حضوری مشکل رو برای من حل کنه و چند تا از مشکلهای دیگه من رو هم کمکم کنه میتونیم از نظر ریالی با هم کنار بیایيم. [email protected]

دمتون گرم

2 تا پورت 5050 و 5051 رو باز كن ، احتمالآ مشكلت حل ميشه.

edisoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين پورت 5050 و 5051 رو چطوري ميشه باز كرد؟

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از edisoon :
اين پورت 5050 و 5051 رو چطوري ميشه باز كرد؟
بستن و باز كردن پورت ها كار فايروال هستش، تا اونجا كه من يادمه وينگيت پورتي رو نميبنده، بلكه بيشتر به صورت پروكسي يا نت كار ميكنه ...

edisoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه مشكل من هنوز پابرجاست من فقط و فقط به چيزي كه احتياج دارم اينه كه بتونم اينترنت رو برای سایر ایستگاههای کاری و بدون مشکل Share کنم راه حل ساده ای به نظرتون میرسه که من خنگ تازه کار بتونم استفاده کنم؟ اصلا از خیر و شر Wingate گذشتم، یه راه حل 3 سوتی بگید که لنگیم

ali_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از edisoon :
متاسفانه مشكل من هنوز پابرجاست من فقط و فقط به چيزي كه احتياج دارم اينه كه بتونم اينترنت رو برای سایر ایستگاههای کاری و بدون مشکل Share کنم راه حل ساده ای به نظرتون میرسه که من خنگ تازه کار بتونم استفاده کنم؟ اصلا از خیر و شر Wingate گذشتم، یه راه حل 3 سوتی بگید که لنگیم

سلام ، چرا اينقدر زود از كوره در ميري بابا ;) ، براي 5 تا ايستگاه كاري از همون ICS ويندوز كه جناب علي زمان خان گفتن استفاده كن ، انشالله كه مشكلت حل ميشه .

بالا