• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشکال در اچ تی ام ال و سی اس اس،لطفا راهنمایی بفرمائید

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و احترام

اقا من وقتی تو یه دیو عناصری ایجاد میکنم و اندازه ها رو دقیق میدم،وقتی مرورگر 100 هستش درست نشون میده ولی وقتی zoom مرورگر رو کوچیک میکنم قسمتی از اون عناصر از دیو خارج میشن/ مثلا فایل زیر رو ببینید/تو 100% درست نشون میده ولی وقتی با ctrl+- کوچیک می کنی از کادر یکی از مربع ها میزنه بیرون/چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر از توجه شما
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a811ca8582d6445726fd37c44771d74f

daneshara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
مشکل از خط 41 فایل css هست ، مثلا اگر 1290 کنی اینجور نمیشه ، ولی این اندازه و این نوع استایل بندی استاندارد نیست
بهتره نمونه ی مشابه این کد رو پیدا کنی و از صفر طراحیش کنی که هم رسپانسیو باشه و هم با مشکلاتش آشنا باشی

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
نه آقا ، مشکل از اون نیست ، شما 1290 هم بکنی زوم بک کنی بازم قاطی میشه قالب/پیکر بندی اشتباه ، چی کار کنم که درست در بیاد؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
با سلام و احترام

اقا من وقتی تو یه دیو عناصری ایجاد میکنم و اندازه ها رو دقیق میدم،وقتی مرورگر 100 هستش درست نشون میده ولی وقتی zoom مرورگر رو کوچیک میکنم قسمتی از اون عناصر از دیو خارج میشن/ مثلا فایل زیر رو ببینید/تو 100% درست نشون میده ولی وقتی با ctrl+- کوچیک می کنی از کادر یکی از مربع ها میزنه بیرون/چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
با تشکر از توجه شما
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=a811ca8582d6445726fd37c44771d74f
یعنی شما میخوای ریسپانسیو باشه دیگه.
بجای اندازه باید از درصد استفاده کنی یا پیش بینی اندازه ی صفحه و بعد هر استایل رو با توجه به اندازه ی صفحه بدی.
اگه میخوای من میتونم برات درست کنم و بفرستم چیزی که مد نظرته و ریسپانسیو. مثلا میخوای فارسی بشه یا روی سایت مورد نظرت بذاریش و متناسب با اون بشه یا هرچی... هزینش ۲۰ تومن میشه نصف روز بهت تحویل میدم.

بالا