• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اشکال در قطعی شارژر گالاکسی اس 3

arezoo64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام حضور دوستان / من تقریبا 1 هفته ای میشه گالاکسی اس 3 گرفتم . علیرغم همه حساسیت هایی که برای خرید به خرج دادم اما وقتی گوشی آوردم خونه و زدم به شارژ که از طریق برق اولین بار شارژ خودشو سپری کنه متاسفانه شواهد اینجور نشون میداد که برقی جریان نداره و علامت باتری هم روی اسکرین ظاهر میشه نشد. به فروشنده مراجعه کردم و یه شارژر دیگه بهم داد که تو مغازه که تستش کردم درست بود اما میارم خونه به همه پریز برقای خونه تست کردم انگار نه انگاردر نهایت با یو اس بی شارژش کردم حدودا 8 ساعتی که بایستی باشه/ کلی هزینه کردم بابت این گوشی. و الان واقعا نمیدونم مشکل چیه/ یه نکته این که به یه سه راهی که میزنم یه لحظه وصل میشه و علامت باتری که نشاندهنده شارژه ظاهر میشه اما بالافاصله میپره.. هندزفیریو هم که میزنم باید یه کم بچرخونمش تا صدا رسا بشه و با یه ذره تکون دادن گوشی صداش کم میشه. خواهشا کمک کنید و اگر نکته ای به نظرتون میرسه راهنماییم کنید. گارانتیشم اینترنشنال هستش. آیا این اشکالات عادیه؟ مبدلی واسه برقش نیازه؟

بالا