باسمه تعالي، سلام
من تازه مي خوام موبايل بخرم. خيلي با اصطلاحات موبايلي آشنا نيستم. کمک کنید وارد موبایل دان ها (!) بشم ممنون (خیلی از قسمت های همین فروم رو خوندم. ولی ظاهرا پیش فرض همه اینه که اینا رو بلدن)
1. اسمارت فون يعني چي؟
2. موبايلي كه سيستم عامل داشته باشه، چه مزيتي داره؟ چه OSهایی هست و چه فرق هایی دارند؟
3. symbian(سيستم سیمبیان یا سیمبین) چیه؟
برای نصب برنامه های مختلف، حتما باید سیمبیان داشته باشد؟ با برنامه های JAVA چه فرقی می کنند؟ یه کم توضیح بدید لطفا.
دارا بودن سیمبیان یا جاوا چقدر قیمت موبایل را بالا می برد؟
4. اصولا برای موبایل ها چه برنامه هایی هست؟ پرکاربرد ترین هاشون رو لطفا بگید. برنامه هایی که از خارج از موبایل نصب می کنیم، چه قدر اهمیت دارند؟
5. کارت حافظه ی خارجی، چه مزیتی دارد؟ چقدر روی قیمت موبایل می گذارد؟ وقتی می گن"قابليت افزايش حافظه" داره، یعنی همون حافظه ی خارجی داره؟
همه موبایل ها حافظه ی داخلی دارند دیگه؟ درسته؟
6. بلوتوث و اینفرارد و USB چقدر لازم است؟ کدام بهتر است؟ یه طوری بگید که شیرفهم بشم!
7. در مورد WAP و GPRS و کلاسهای مختلفش یه توضیحی بدید لطفا.
8. صفحه نمايش ها چند رنگه اند؟ فرق lcd و tft چیست؟
9. mms و ems چیست؟ چی می شه باهاش فرستاد مثلا. پیام صوتی رو هم بگید plz.
10. زنگ پلي فوني چیست؟ (فکر کنم این سوال یه کم خنده دار باشه. ولی خوب واقعا نمی دونم!)
پيشاپيش تشكر مي كنم از همه ي دوستان، و معضرت از اين كه سرتون رو درد آوردم.
يا حق
من تازه مي خوام موبايل بخرم. خيلي با اصطلاحات موبايلي آشنا نيستم. کمک کنید وارد موبایل دان ها (!) بشم ممنون (خیلی از قسمت های همین فروم رو خوندم. ولی ظاهرا پیش فرض همه اینه که اینا رو بلدن)
1. اسمارت فون يعني چي؟
2. موبايلي كه سيستم عامل داشته باشه، چه مزيتي داره؟ چه OSهایی هست و چه فرق هایی دارند؟
3. symbian(سيستم سیمبیان یا سیمبین) چیه؟
برای نصب برنامه های مختلف، حتما باید سیمبیان داشته باشد؟ با برنامه های JAVA چه فرقی می کنند؟ یه کم توضیح بدید لطفا.
دارا بودن سیمبیان یا جاوا چقدر قیمت موبایل را بالا می برد؟
4. اصولا برای موبایل ها چه برنامه هایی هست؟ پرکاربرد ترین هاشون رو لطفا بگید. برنامه هایی که از خارج از موبایل نصب می کنیم، چه قدر اهمیت دارند؟
5. کارت حافظه ی خارجی، چه مزیتی دارد؟ چقدر روی قیمت موبایل می گذارد؟ وقتی می گن"قابليت افزايش حافظه" داره، یعنی همون حافظه ی خارجی داره؟
همه موبایل ها حافظه ی داخلی دارند دیگه؟ درسته؟
6. بلوتوث و اینفرارد و USB چقدر لازم است؟ کدام بهتر است؟ یه طوری بگید که شیرفهم بشم!
7. در مورد WAP و GPRS و کلاسهای مختلفش یه توضیحی بدید لطفا.
8. صفحه نمايش ها چند رنگه اند؟ فرق lcd و tft چیست؟
9. mms و ems چیست؟ چی می شه باهاش فرستاد مثلا. پیام صوتی رو هم بگید plz.
10. زنگ پلي فوني چیست؟ (فکر کنم این سوال یه کم خنده دار باشه. ولی خوب واقعا نمی دونم!)
پيشاپيش تشكر مي كنم از همه ي دوستان، و معضرت از اين كه سرتون رو درد آوردم.
يا حق