• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلاح دیتا بیس بعد از کد نویسی

malkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من برنامه ای نوشتم که دیتا بیس داره و کدنویسی زیادی براش کردم و حالا لازمه که فیلد جدیدی بهش اضافه کنم که این کار رو انجام می ده اما در خود برنامه سی شارپ موقع اینسرت کردن فیلد جدید رو نمیشناسه و در نتیجه خطا میده.
نکته: من دیتا بیسم رو از منوی Data به برنامم اضافه کردم و در Properties دیتابیسی که به برنامه اضافه کردم اون فیلد جدید رو اضافه کردم اما باز هم جواب نمی ده
لطفا راهنمائیم کنید.
متشکرم

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من برنامه ای نوشتم که دیتا بیس داره و کدنویسی زیادی براش کردم و حالا لازمه که فیلد جدیدی بهش اضافه کنم که این کار رو انجام می ده اما در خود برنامه سی شارپ موقع اینسرت کردن فیلد جدید رو نمیشناسه و در نتیجه خطا میده.
نکته: من دیتا بیسم رو از منوی Data به برنامم اضافه کردم و در Properties دیتابیسی که به برنامه اضافه کردم اون فیلد جدید رو اضافه کردم اما باز هم جواب نمی ده
لطفا راهنمائیم کنید.
متشکرم
ها!
سی شارپ؟!!
اینجا PHP هست دادا !
سی و مخلفاتش دوتا کوچه اونورتره

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
لطفا راهنمائیم کنید.
متشکرم
من متوجه نشدم شما چه کردی :دی

شما با خود sql server management studio میتونی به دیتابیست وصل شه؟ و اونجا جدولت رو چک کنی؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من فکر میکنم شما باید هم بیشتر توضح بدی هم اینکه یه مقداری از کد هات رو اینجا بذاری که ما ببنیم اصولا چیکار کردی !

بالا