• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلاح یک سایت فاجعه از نظر سئو

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان گرامی من یک سایت شخصی برای یکی از دوستانم که نویسنده هست و .. چند سال پیش راه اندازی کردم به دلیل ناآشنایی به نظر از نظر سئو بلایی سر این دامنه آوردم که واقعا در حد فاجعه هست و هیچ ورودی خاصی از گوگل نداره ( با وجود اینکه متن ها و پست ها رو ویرایش کردن بعدها و مطالب خاص هستند و به نظر وضعیت خوبی دارند ) اما به اندازه ای ارور 404 توی گوگل وبمستر هست و مشکل داره که واقعا داغون شده

الان پست ها رو ویرایش کردم

قالب بهتریی گذاشتم روی سایت

تعداد مطالب هم زیاد نیست و می تونم تک تکشون رو توی گوگل وبمستر درخواست بررسی دوباره بدم

وضعیت گوگل وبسمترش رو توی عکس زیر می تونید ببنید.

جمع پست های این سایت 30 تا نیست اما این همه ایندکس ایجاد شده

چطور می تونم سایت رو کاملا اصلاح کنم و پست ها رو اصلاح کنم مطالب زیادی را حذف کنم و بعدش از گوگل بخوام کلا یک بار دیگه سایت رو بررسی کنه هر چی آدرس الکی ایجاد شده و ایندکس شده 404 شده از بین بره

لطفا یک راهنمایی کنید من باید چکار کنم واقعا

با سپاس

فایل های ضمیمه

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    29.7 KB · نمایش ها: 10
  • d.JPG
    d.JPG
    51.3 KB · نمایش ها: 7

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و خسته نباشید

1 - مطالبی که پاک شدند تا حدودی گوگل بعد از این که بات های خودشو به سایت ارسال کنه و نبینه حذف خواهد کرد
2 - از افرونه ریدایرکت 404 استفاده کنید
3 - گاهی موقع ها لینک که 404 میباشد باید ریچورت کنید تا پاک شود
4 - درون وبمستری فیکس کنید صفحاتی که پیغام خطا داده شده
5 - مطالبی که به شما نمایش میده بعد از یک مدت بلند اگر بات گوگل شناسایی بکنه خذف خواهد شد از شمارش گوگل
6 - تعداد نمایشی که به شما از مطالب در وبمستر نشون میده این نمودار برای این میباشد که این سایت این گذینه را داشته یعنی قبلا این تعداد بوده بیشتر هم بشه تغییر میکنه

:general408: امید وارم مفید قرار گرفته باشه .

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
:) با سلام و خسته نباشید

1 - مطالبی که پاک شدند تا حدودی گوگل بعد از این که بات های خودشو به سایت ارسال کنه و نبینه حذف خواهد کرد
2 - از افرونه ریدایرکت 404 استفاده کنید
3 - گاهی موقع ها لینک که 404 میباشد باید ریچورت کنید تا پاک شود
4 - درون وبمستری فیکس کنید صفحاتی که پیغام خطا داده شده
5 - مطالبی که به شما نمایش میده بعد از یک مدت بلند اگر بات گوگل شناسایی بکنه خذف خواهد شد از شمارش گوگل
6 - تعداد نمایشی که به شما از مطالب در وبمستر نشون میده این نمودار برای این میباشد که این سایت این گذینه را داشته یعنی قبلا این تعداد بوده بیشتر هم بشه تغییر میکنه

:general408: امید وارم مفید قرار گرفته باشه .

لینکای 404 تو گوگل وبمستر چطوری باید ریپورت کنیم؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
لینکای 404 تو گوگل وبمستر چطوری باید ریپورت کنیم؟

:general408: تعدادی خود گوگل پاکسازی میکنه ، تعداد دیگری باید ریپورت کنید که آموزش درون انجمن قرار دادم .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
به نظر من با یه دامین جدید از نو شروع کن.
دردسرش هم کمتره.
آخه نزدیک به 20 پست کامل توی وبسایت هست که همه باید باز نویسی بشه. بعد اگر دقیقا همون ها کپی بشه اون دامنه ی جدید به عنوان اسپم شناخته می شه ووو

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:general506: برادر من روزانه 100 تا مطلب قرار میدم 20 که چیزی نیست به دردسر ان نیست که بخواین رو این روند کار کنید .

بالا