• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلا به نظر شما خريد گوشي گرون درسته؟ (همه نظر بدن)

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه جايي كه الان لينكش يادم نيست خوندم كه به خاطر يه گوشي اگه اشتباه نكنم imate : pda2k
يارو رو كشته بودن - اومده بودن گوشيشو اش بزنن مقاومت كرده بود كشته بودنش
بعدشم الان داداش كوچيكه من عين همين مدل آي ميت رو داره : خدا وكيلي يكي جواب بده اگه اين داداشه من كه خيابونا رو صبح تا شب متر ميكنه 700 تومن بده گوشي اون بدبختي كه خيلي گندست مثلا آخره مايه 10 تا كارخونه داره يا اصلان رئيس جمهوري كسي چه گوشي بگيره كه ضايع نباشه
البته باسه خودم گوشي زياد مهم نيست ولي ميگن خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو

امكانات اين گوشي هاي جديد (نسل سوم) واقعا جالبه منم علاقم هيمنه و بس
يادش بخير يه زماني........
فقط برقراري ارتباط كافي بود يادمه اون اولاش يه 5110 نوكيا گرفتم 375 تومن الان چند مي ارزه هيچي :(

يكي يه پيشنهاد بده باسه خريد يه گوشي كه اين اتفاق خفيف تر براش بيفته ضمنا من از اوناييام كه نسبت به گوشيم وفادار ام . پس به اين زودي ها عوض بكن نيستم . راستي خودم نظرم 6630 نظر شما چيه؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين دو اصل را بخاطر داشته باشيد :
مشخص نمودن نياز
امكان بكارگيري امكانات موجود در گوشي با توجه به موقعيت هوشي شخص بكار گيرنده و جغرافيائي

جواب شما كاملا در اين دو داده شد فقط سعي كنيد چند تبصره را نيز بخاطر داشته باشين هيچگاه نيازتون را تحت تاثير ا جتماع و چشم و هم چشمي تعريف نكنيد ، امكانات موجود در گوشي را با سرويسهاي موجود در كشور بسنجيد ... و بدانيد كه هر گوشي براي هر شخصي مناسب نيست طبيعتا خريد يك گوشي 7610 براي فردي با اطلاعات كم اصلا گزينه مناسبي نيست چون نمي تونه از امكاناتش استفاده كنه و خيلي از گوشيها درسته كه امكانات زيادي دارند ولي پر واضح است كه خيلي از امكانات بكار نمياد .

خلاصه در ايرا ن:
گوشي هاي ارزون تا 150 تومن كار آدمو واقعا راه ميندازه .... سمبين و دوربين اگه بخواهيد 7610 بالاترين سقف خريد است و پول بيشتر دادن ديگه آدمو به فكر وادار ميكنه .....موفق باشيد :)

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا درسته كاملا حرفات درسته

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سه سوت جان دمت گرم جواب قشنگي دادي
به نظر من هم هر كي بايد گوشي كه نياز داره بخره مثلا خود من چون ايميل زياد ميفرسم و چك مي كنم و فايلهاي PDF هم زياد با هاش كاردارم و از همه مهم تر كا شبكه اي هم دارم و كمتر هم از تلفن گوشيم استفاده مي كنم PDA2K را خريدم و ازش هم راضي هستم (با اينكه بعضي مي گن ديوونه اي )

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم نظر اميد رو تاييد ميكنم... با pda2k خيلي كارا ميشه كرد !!! بستگي به user داره... محدوديت هاي مخابرات قسمت كمي رو شامل ميشه... قسمت نرم افزاري خيلي مهم تر هست...

آقا نكنه بيان ما رو هم بكشن !!!! :wacko: :wacko:

در ضمن من اصلا با اون جمله موافق نيستم كه گفتين داداشم اينو داره پس رئيس جمهور چي داشته باشه !!!! مثلا باباي من اصلا نميتونه با pda2k كار كنه !!! چه دليلي داره بخره ؟؟؟؟ متاسفانه توي ايران همه چيز با يك جور ديد لوكس گرايي ديده ميشه و مردم همه چيز رو جزو شخصيت خودشون ميدونن... و همه چيز رو با ديد طبقاتي و در آمدي ميسنجن... مثلا pda2k براي رئيس جمهور يا ميلياردر ها... 7710 براي وزير وزرا يا ميليونر ها... 6630 براي مديران ارشد و همينجوري بگير بيا پايين !!!!! به نظر شما اصلا اين طرز فكر درسته ؟؟؟؟ pda2k ممكنه باعث پيشرفت هاي زيادي براي داداش شما بشه به شرط اينكه درست استفاده بشه و برادر شما هم ذوق و استعداد لازم رو به خرج بده...
گوشي موبايل كه مثل خونه يا ماشين نيست كه بخوان طبقه بنديش كنن واسه در آمد هاي مختلف... همه ميتونن گرون ترين گوشي رو بالاخره بخرن در مورد لزومش بحثي نميكنم... ديگه 700-800 هزار تومن كه پول غير قابل دسترسي نيست...
ولي همه كه نميتونن خونه ي متري 6 ميليوني داشته باشن... يا همه كه نميتونن ماشين 200 ميليوني داشته باشن... پس اصلا اينها رو كنار هم قرار ندين...

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
منم یه دونه SL45i داشتم
اولی که اومده بود
خریدم 370 تومن
فکر کنم این ور اولین کسی بودم که داشتم
توی بم ازم دزدیدنش
آی سوختممممممممم
دیگه بیشتر از 70-80 تومن پول گوشی ندادم
الانم یه دونه آ52 دارم 60 تومن
دوربین گوشی هم اصلا برام مهم نیست
2 تا دوربین دیجیتال دارم یکی ساده یکی یه خورده بهترک
کیفیتشون هم خیلی از دوربین گوشیها بیشتره

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
براي خريد گوشي گرون . اول بايد يك ارزون كارآمد بگيرين . اگه خوشتون اومد بريد سراغ گرون تر

yasy nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تقريبا با نظر دوسام موافقم.تا الان كلي پ.ل واسه گوشي دادم 3 تا پي 800 خريدم يكي اون اولي كه اومد ايران بابام گرفتش بعد 1 سال پيش يكي ديگه گر فتم دزديدن يكي اخري هم دوسم ازام گرفت بهم پس نداد پولشم نداده :( من هم جايي زندگي ميكنم كه مردمش فقط پول دارن اميد وارم بگيرين چي ميگم.(كارم هم كلي گرفته :D ) باور كنيد من سفارش داادم 6680 واسه يه بيسواد بيارن .خودم هم از اون موقه كه پي 800 اخرو دادم تا الان يه 2100 دستمه.ولي الان ميخوام يه مدت يه چيز درس درمون بگيرم كه فك كنم 6630 باشه ولي ميدونين ايجا الان 6630 شده مثل 6600 جواد شده ولي واسم مهم نيست مهم اينه كه خودم ميتونم باهاش كار كنم

بالا