• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلا ميشه در 6230 برنامه نصب كرد ؟؟

6230-jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 6230 دارم .ميخوام نرم افزار (فايل جار ) روش بريزم . وقتي از application installer در pc suite استفاده ميكنم ميگه not enough memory ( در حاليكه كلي جا داره ) . وقتي هم فايلهارو به طور معمولي در memory card كپي ميكنم اصلا فرمتشو نميشناسه و ميخواد مثل فايل صوتي بخونتش . تمام مطالبي كه در اين مورد هست خوندم ولي نميدونم چرا براي من كار نميكنه ؟؟ پس نرم افزارهاي كه دوستان روي 6230 نصب كرده اند چجوري بوده ؟!

پيشاپيش از راهنماييتون ممنونم .

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
وقتي هم فايلهارو به طور معمولي در memory card كپي ميكنم اصلا فرمتشو نميشناسه و ميخواد مثل فايل صوتي بخونتش
فکر کنم باید از طریق بلوتوث یا اینفرارد کپی کنی تا خودش اتوماتیک نصب کنه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز تنها راه نصب برنامه بوسيله همون pc suite است ( والبته با كابل و يا بلوتوث يا اينفرا) و وقتي ميگه حافظه نداري يعني حتما نداره ديگه :) حافظه رو گوشي با رم كه روي گوشي داري يا گذاشتي فرق ميكنه در حقيقت اين برنامه ها ميره روي بافر گوشي براي اطمينان از آزاد سازي بافر چيزهاي كه روي 6230 از طرف كمپاني روي بافر ( نه رم ) نصب شده و احتياجي نداريد رو پاك كنيد بعد برنامه جديد راحت نصب ميشه :) و اينكه با كپي كردن روي رم برنامه قابل اجرا نيست به شكل معمول برنامه همانطور كه گفتم روي بافر (رم داخلي گوشي ) نصب ميشه ...اميدوارم متوجه شده باشي كه 2 گونه رم در گوشي هست شما معمولا موسيقي ...كليپ و عكس.... را روي رم 32 مگ ( يا اگه رم جديدي خريديد و جاي رم 32 مگ خودتون جا زديد ) قرار دهيد و اينكه در بخش عكس يا فيلم گرفتن را طوري تنظيم كنيد كه عكسي كه ميگيريد مستقيم بره تو رم خارجي گوشيتون ميتونيد در اون يه پوشه درست كنيد و...... خلاصه تمام فايلها رو بفرستيد تو رم خارجي ورم داخلي گوشيتون رو اختصاص بديد به برنامه هاي نصبي :)
به رم داخلي گوشي ميگن :
shared memory كه 6230 حدود 6 مگابايت ( كه خيلي خوبه ) از اينگونه رم ها داره برو تو سايت gsmarena.com تو مشخصات گوشيها نوشته مقدار اينگونه رم رو :)

6230-jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
دوست عزيز تنها راه نصب برنامه بوسيله همون pc suite است ( والبته با كابل و يا بلوتوث يا اينفرا) و وقتي ميگه حافظه نداري يعني حتما نداره ديگه :) حافظه رو گوشي با رم كه روي گوشي داري يا گذاشتي فرق ميكنه در حقيقت اين برنامه ها ميره روي بافر گوشي براي اطمينان از آزاد سازي بافر چيزهاي كه روي 6230 از طرف كمپاني روي بافر ( نه رم ) نصب شده و احتياجي نداريد رو پاك كنيد بعد برنامه جديد راحت نصب ميشه :) و اينكه با كپي كردن روي رم برنامه قابل اجرا نيست به شكل معمول برنامه همانطور كه گفتم روي بافر (رم داخلي گوشي ) نصب ميشه ...اميدوارم متوجه شده باشي كه 2 گونه رم در گوشي هست شما معمولا موسيقي ...كليپ و عكس.... را روي رم 32 مگ ( يا اگه رم جديدي خريديد و جاي رم 32 مگ خودتون جا زديد ) قرار دهيد و اينكه در بخش عكس يا فيلم گرفتن را طوري تنظيم كنيد كه عكسي كه ميگيريد مستقيم بره تو رم خارجي گوشيتون ميتونيد در اون يه پوشه درست كنيد و...... خلاصه تمام فايلها رو بفرستيد تو رم خارجي ورم داخلي گوشيتون رو اختصاص بديد به برنامه هاي نصبي :)
به رم داخلي گوشي ميگن :
shared memory كه 6230 حدود 6 مگابايت ( كه خيلي خوبه ) از اينگونه رم ها داره برو تو سايت gsmarena.com تو مشخصات گوشيها نوشته مقدار اينگونه رم رو :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرسي سه سوت جان ولي جسارتا من فرق اين دوتا رم رو ميدونم . مشكل اينه كه از share memoryحدود 2 MBخاليه و باز هم ايراد ميگيره . در ضمن من با بلوتوث از نرم افزار pc suit استفاده ميكنم .

بالا