• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلا چه گوشی امکان پخش فیلم DivX رو داره ؟

پسر خوب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می خام بدونم گوشی هست که امکان پخش فیلم های DivX اونهم با کیفیت DVD که حجم یه سی دی هستش رو داره>؟

Djajx

Registered User
لایک‌ها
0

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به جز گوشی های سیمبین که میشه با یک برنامه این قابلیت رو بهش اضافه کرد از گوشی های جاوا اولین گوشی این مدل از سامسونگ هست:

Samsung F500

samsung-f500.gif

این هم مشخصات:

General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, December
Status Coming Soon
Size Dimensions 116.4 x 50.4 x 10.7 mm
Weight
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
- Dual face and sweeping touch
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 30 dialed, 30 received, 30 missed calls
Card slot microSD (TransFlash)
- 400 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Yes
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v1.2 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes + Downloadable
Colors Black
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video
- Java MIDP 2.0
- DivX/MPEG4/WMV/AVI video player
- MP3/AAC/AAC+/WMA music player
- T9
- Organizer
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
N80 و W950 توصیه میشه !

میگم امین چه گیری دادی جدیدا به N80?:D بابا تا وقتی گوشی هایی مثل N73 و E70 و اینا هستن اخه n80 چی داره؟ مفت گرونه....:D

ولی w950 رو باهات موفقم....

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
یکی تو مدرسه خریده! این هم دیده هوش از سرش پریده! (با لحن شیش و هشت بخونید!)
راست میگن امین! به درد نمی خوره که! N73 که خیلی بهتره! فقط Wi-Fi نداره!
راستی بچه ها! این جریان دانشگاه تهران چیه؟ میگن اونجا روتر Wi-Fi گذاشتن هر کی گوشیش Wi-Fi داره می تونه اینترنت استفاده کنه! یکی از معلم ها میگفت! راسته؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
N73 که خیلی بهتره!
اتفاقا خیلی حال میکنم با N80 فیمبرداری کنم و فیلم ببینم ! استیلش به نظرم به درد فیلم دیدن میخوره ! بعد هم من نظرم عوض نشده. W950 و N73 از نظرم بهترین اسمارت فون های موجود هستند و هیچ گوشی رو به اندازه ی این دو تا قبول ندارم. از هر نظر به نظرم کامل هستن. ولی برای فیلم دیدن N80 و W950 رو می پسندم. دلیلی خاصی هم ندارم. خوشم میاد یه جورایی :D
مفت گرون نیست ! ولی بالای 400 تومن گرونه. N80 با اون قیافه ی قلنبه اش و بلوتوث ورژن 1.2 و دوربین بدون اتوفوکوس و لنز بدون کاورش به نظرم چیز به درد بخوری از 3250 و N90 بیشتر نداره ! در مواردی کم هم میاره.
یکی تو مدرسه خریده! این هم دیده هوش از سرش پریده! (با لحن شیش و هشت بخونید!)
میدونی مدت زمانی که N80 رو در دست اون پسره دیدم با یک هزارم مدت زمانی که این گوشی رو توی ویترین فروشگاه ها دیدم برابری می کرد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تمام ppc هایی که سی پی یو 400mhz Samsung دارن یا سی پی یو 416mhz اینتل (به جز o2 atom ) به بالا، می تونن فیلم های divx استاندارد رو بدون تبدیل و ری انکود کردن ، پخش کنن (همینایی که روی یک یا دو سی دی هستن، با حداکثر بیتریت 1.2mbps)
درضمن واسه فیلم دیدن فقط سایز صفحه ی ppc ها اون حداقل هارو برآورده می کنه!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
میدونی مدت زمانی که N80 رو در دست اون پسره دیدم با یک هزارم مدت زمانی که این گوشی رو توی ویترین فروشگاه ها دیدم برابری می کرد.

دلت بشوزه! من باهاش هم عکس گرفتم هم فیلم گرفتم هم اسنیک بازی کردم!
N80 با اون قیافه ی قلنبه اش و بلوتوث ورژن 1.2 و دوربین بدون اتوفوکوس و لنز بدون کاورش به نظرم چیز به درد بخوری از 3250 و N90 بیشتر نداره ! در مواردی کم هم میاره.

نه دیگه بابا! 3250 رو قورت میده! من می خوام بفروشم 3250 رو یه چیز دیگه بخرم!

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
یعنب روی ان 90 هم می شه فایل های دی وی دی رو باز کرد ؟؟؟
با چه برنامه ای ؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تمام ppc هایی که سی پی یو 400mhz Samsung دارن یا سی پی یو 416mhz اینتل (به جز o2 atom ) به بالا، می تونن فیلم های divx استاندارد رو بدون تبدیل و ری انکود کردن ، پخش کنن (همینایی که روی یک یا دو سی دی هستن، با حداکثر بیتریت 1.2mbps)
درضمن واسه فیلم دیدن فقط سایز صفحه ی ppc ها اون حداقل هارو برآورده می کنه!

دقيقا [ راستی فرهاد سريال رو فردا تحويل میگيرم
277.gif
]
بالاترين کيفيت ممکن برای پخش فيلم/کليپ و این حرفها رو Pocket Pc های مختلف دارند به خاطر پوشش نرم افزاری عالی دارند / در واقع يکی از گزينه های هميشگی من برای خريد گوشی Video Casting بوده
shy.gif
و کلا بگم با استفاده از يک نرم افزار بسيار عالی به نام TCPMP خيلی راحت موارد مربوط رو با بالاترين کيفيت میتونين پخش کنين / تصور'ش و درواقع مقايسه 'ش با گوشيهای موبايل امکان نداره / از طرفی Smart Movie هم نرم افزاری بسيار عالی هست و کليپ/فيلم های خودتون رو میتونين با فرمت AVI ببينين توسط این نرم افزار و حالا تصور کنين روی صفحه نمايش 7710 این کار رو دارين انجام میدين [ اصلا علت عشق هميشگی من به 7710 همين هست !! ] البته روی 7710 که تست میکردم به خاطر CPU احتمالا ضييف بايد بيتريت و این حرفها رو پايين اورد و البته صفحه نمايش'ش هم زياد خوب عمل نمیکنه
352nmsp.gif
/ ولی کلا بهترين کيفيت تصوير رو PPC ها میدن و البته من P990 رو تست نکردم ولی اگر Mp4 رو با بيتريت خوب منيج کنه عالی میشه همچنين W950 / البته روی W850 هم Mp4 ريختم و به خوبی جواب داد
2296.gif

بالا