• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلی یا تقلبی بودن قطعات

elyar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یه سیستم با قطعات زیر امشب میخاستم بخرم برا گیم.
P85 gaming3
i5 4460
gtx 750 ti asus
4g ram
Green530 w power
1tb western blue
یکی بهم گف مراقب باش قطعات تقلبی بهت ندن:-(
اصن با این حرفش شک برم داشت دو دل شدم .خاستم بپرسم مگه قطعات تقلبی سخت افزار هم هست تو بازار؟اگه هس از کجا بفهمیم و با چه گارانتی بگیرم قطعات رو؟
خاهش میکنم جواب بدین.مرسی

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان.
من یه سیستم با قطعات زیر امشب میخاستم بخرم برا گیم.
P85 gaming3
i5 4460
gtx 750 ti asus
4g ram
Green530 w power
1tb western blue
یکی بهم گف مراقب باش قطعات تقلبی بهت ندن:-(
اصن با این حرفش شک برم داشت دو دل شدم .خاستم بپرسم مگه قطعات تقلبی سخت افزار هم هست تو بازار؟اگه هس از کجا بفهمیم و با چه گارانتی بگیرم قطعات رو؟
خاهش میکنم جواب بدین.مرسی
در مورد رم و ssd بله قطعات تقلبی موجوده.در مورد بقیه قطعات خیر.با گارانتی معتبر بگیرید که خیالتون راحت باشه.پاورتون که گارانتی سیاره سبز همون خود شرکت گرین هست.پردازنده اینتل که در ایران گارانتی اصلا نداره.مادربورد با توجه به برندی که انتخاب میکنید گارانتی ها متفاوته.ازراک سازگار ارقام،گیگابایت آواژنگ و ....
در مورد سیستم انتخابیتون هم باید بگم انتخابتون دیگه یه خورده قدیمی شده بهتره دیگه برید سراغ skylake .مقدار رم رو هم حداقل 8 بردارید 4 گیگ خیلی کمه.کلا در انتخاب قطعاتتون یه تجدید نظر بفرمایید .

elyar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد رم و ssd بله قطعات تقلبی موجوده.در مورد بقیه قطعات خیر.با گارانتی معتبر بگیرید که خیالتون راحت باشه.پاورتون که گارانتی سیاره سبز همون خود شرکت گرین هست.پردازنده اینتل که در ایران گارانتی اصلا نداره.مادربورد با توجه به برندی که انتخاب میکنید گارانتی ها متفاوته.ازراک سازگار ارقام،گیگابایت آواژنگ و ....
در مورد سیستم انتخابیتون هم باید بگم انتخابتون دیگه یه خورده قدیمی شده بهتره دیگه برید سراغ skylake .مقدار رم رو هم حداقل 8 بردارید 4 گیگ خیلی کمه.کلا در انتخاب قطعاتتون یه تجدید نظر بفرمایید .

بالا