• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصول و قواعد نامه نگاري:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان اين بحث نامه نگاري مطمئنا براي خيلي از شما ها مي تونه حايز اهميت باشه.حتما همه تون تو شرايطي قرار گرفتيد كه ازتون خواسته شده يه نامه (مثلا اداري) بنويسيد اما هرچقدر كه به ذهنتون فشار آورديد نتونستيد مطلب خوبي رو رو كاغذ بياريد يا اگر هم تونستيد با مكث و تاخير فراوان بوده! البته شايد بعضي ها اين مشكل رو نداشته باشن اما خوب اگه به اطرافيانتون دقت كرده باشيد ميبينيد كه خيلي ها تو اين زمينه مشكل دارن و واقعا چيزيه كه فقط به سواد و معلومات ذهني بستگي نداره.به هر حال ميشه با تمرين و ممارست حلش كرد.

بنابراين خواهش ميكنم اگه كسي با اصول نامه نگاري (هر چند ساده...)آشنايي داره اينجا بنويسه تا بقيه بيشتر آشنا بشن.

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
نامه نگاري هميشه يكي از بزرگترين مشكلات من بوده.... :lol:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از setareh2 :
نامه نگاري هميشه يكي از بزرگترين مشكلات من بوده.... :lol:
خوب مشکل خیلی هاست امیدوارم اینجا همه مشکلشون حل بشه.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من ميتونم بگم كه براي نوشتن نامه هاي اداري معمولي خيلي مشكل ندارم اما اين اصطلاخات و قواعدي كه دفتردار ها و محضرها براي عقد قرارداد ها يا شكايات تنظيم ميكنن متاسفانه 85 درصد كلمات كاملا عربي است و همين نكته هست كه خيلي ها رو به وحشت ميندازه.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
هرچي فكر ميكنم ارتباطي بين نامه نگاري با علم و دانش نميبينم. كاش عنوانش رو به اصول و قواعد گزارش نويسي تغيير ميدادي!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
هرچي فكر ميكنم ارتباطي بين نامه نگاري با علم و دانش نميبينم. كاش عنوانش رو به اصول و قواعد گزارش نويسي تغيير ميدادي!
البته تغییر عنوان تو ید قدرت مدیراست اما خوب گزارش نویسی هم ربطی به نامه نگاری نداره اما خود نامه نگاری مهمه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
من ميتونم بگم كه براي نوشتن نامه هاي اداري معمولي خيلي مشكل ندارم اما اين اصطلاخات و قواعدي كه دفتردار ها و محضرها براي عقد قرارداد ها يا شكايات تنظيم ميكنن متاسفانه 85 درصد كلمات كاملا عربي است و همين نكته هست كه خيلي ها رو به وحشت ميندازه.
اتفاقا من برعکس تو نوشتن اسناد حقوقی مشکلی ندارم.نامه های اداری رو هم یه کاریش می کنم اما خوب با اصولش آشنا نیستم و رو اینترنت هم چیزی پیدا نکردم.متاسفانه کتاب هم تو این زمینه خیلی کمه.

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از electronic :
البته تغییر عنوان تو ید قدرت مدیراست اما خوب گزارش نویسی هم ربطی به نامه نگاری نداره اما خود نامه نگاری مهمه.
الكترونيك عزيز لطفا براي من ارتباط بين تاپيك نامه نگاري و بخش علم و دانش را توضيح بده؟!
اين تاپك حداقل بايد در گفتگوي آزاد مطرح مي شد.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از ali-boofaloo :
لطفا بفرماييد كه تاريخ ميلادي بايد به چه ترتيبي باشه :
روز/ماه/سال
ماه/روز/سال
سال/ماه/روز
سال/روز/ماه
روز/سال/ماه
ماه/سال/روز
ممنون
تا اونجايي كه من ديدم تو اين قالب مينويسن:

سال/ماه/روز​

ned

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali-boofaloo :
لطفا بفرماييد كه تاريخ ميلادي بايد به چه ترتيبي باشه :
روز/ماه/سال
ماه/روز/سال
سال/ماه/روز
سال/روز/ماه
روز/سال/ماه
ماه/سال/روز
ممنون

ولي من فكر مي كنم سال/روز/ماه باشه.

ned

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
دوستان اين بحث نامه نگاري مطمئنا براي خيلي از شما ها مي تونه حايز اهميت باشه.حتما همه تون تو شرايطي قرار گرفتيد كه ازتون خواسته شده يه نامه (مثلا اداري) بنويسيد اما هرچقدر كه به ذهنتون فشار آورديد نتونستيد مطلب خوبي رو رو كاغذ بياريد يا اگر هم تونستيد با مكث و تاخير فراوان بوده! البته شايد بعضي ها اين مشكل رو نداشته باشن اما خوب اگه به اطرافيانتون دقت كرده باشيد ميبينيد كه خيلي ها تو اين زمينه مشكل دارن و واقعا چيزيه كه فقط به سواد و معلومات ذهني بستگي نداره.به هر حال ميشه با تمرين و ممارست حلش كرد.

بنابراين خواهش ميكنم اگه كسي با اصول نامه نگاري (هر چند ساده...)آشنايي داره اينجا بنويسه تا بقيه بيشتر آشنا بشن.

پيشنهاد من اينه كه در مورد نحوه تنظيم صورتجلسات و كلا در مورد شيوه نگارش دبيري جلسات هم بحث بشه بهتره . چون خودم براي كارم بيشتر به يادگيري اين بخش نياز دارم .

بالا