• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اضافه شدن درگاه پرداخت اینترنتی ایرانیان و زبان فارسی در سرویس پیشرفته آمارگیر هیت استپس

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
با خوشحالی باید عرض کنم که زبان فارسی به سرویس آمارگیر هیت استپس اضافه شده است.
اگه فقط یک روز از این سرویس استفاده کنین دیگه کلا دنبال وب گذر و پرشین استات نمیرین!
بعد از 10 روز استفاده رایگان, هزینه اشتراک رو هم می تونین از طریق کارت های عضو شبکه شتاب پرداخت کنین.
قیمت سرویس برای کاربران ایرانی 3 برابر کمتر از کشورهای دیگر است.

من عکسی هم از یکی از صفحه های این آمارگیر رو در ضمیمه قرار دادم تا بتونین محیط داخلش رو ببینین.

dashboardl-fa.jpg

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
درود. سیستم برای خودتون هست دیگه؟؟ امیدوم خوب باشه.قیمت رو هم بفرمایید؟

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
درود. سیستم برای خودتون هست دیگه؟؟ امیدوم خوب باشه.قیمت رو هم بفرمایید؟
پلان مجانی داره برای سایت های کم بازدید. پلان های دیگه از ماهی 15 هزار تومان شروع میشه.
من مسئولیت قسمت فارسی زبان رو به عهده دارم.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
تمامی این امکاناتی که شما گذاشتین رو امارگیر های ایستیت به صورت رایگان گذاشته !
اون وقت شما اشتراک ماهانه رو 15 تومن میدین ! لااقل اول چندتا کاربر جذب کنین بعد پولی کنین ده اخه اینجوری که نمیشه
همه این امکانات شما رو های ایستیت داره و همه وبمسترا هم ازش استفاده میکنن !

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
هیت استپس از 2 سال پیش فعالیتش رو شروع کرده و کاربر زیاد داره, اما الان زبان فارسی و درگاه پرداخت ایرانیان رو هم اضافه کرده.
با توجه به همکاری من با این گروه و استفاده بعضی از هم وطنان از PayPal جهت خرید پلان ها, تصمیم گرفتیم که سرویس رو به صورت گسترده تر و با قیمت ارزان تر و نحوه پرداخت آسان تر در ایران قابل استفاده کنیم.
آمارگیر های استات, استات کانتر یا گوگل آنالیتیکز بیشتر کاربران رو راضی می کنه. اما در صورتی که امکانات پیشرفته تر و تخصصی تر نیاز داشته باشین, نیاز دارین که سرویس های دیگه استفاده کنین.
برای مثال برچسب بازدیدکنندگان بر اساس پارامترها یا صفحه هایی که می بینن, تعیین Campaign و هدف که بیشتر برای بازدهی تبلیغات استفاده میشه, نقشه حرارتی روی صفحات... یا گفتگو زنده با بازدیدکنندگان.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
هیت استپس از 2 سال پیش فعالیتش رو شروع کرده و کاربر زیاد داره, اما الان زبان فارسی و درگاه پرداخت ایرانیان رو هم اضافه کرده.
با توجه به همکاری من با این گروه و استفاده بعضی از هم وطنان از PayPal جهت خرید پلان ها, تصمیم گرفتیم که سرویس رو به صورت گسترده تر و با قیمت ارزان تر و نحوه پرداخت آسان تر در ایران قابل استفاده کنیم.
آمارگیر های استات, استات کانتر یا گوگل آنالیتیکز بیشتر کاربران رو راضی می کنه. اما در صورتی که امکانات پیشرفته تر و تخصصی تر نیاز داشته باشین, نیاز دارین که سرویس های دیگه استفاده کنین.
برای مثال برچسب بازدیدکنندگان بر اساس پارامترها یا صفحه هایی که می بینن, تعیین Campaign و هدف که بیشتر برای بازدهی تبلیغات استفاده میشه, نقشه حرارتی روی صفحات... یا گفتگو زنده با بازدیدکنندگان.

های ایستیت چندین زبانه هست مخصوصا فارسی کامل و روان هم داره
برچسب بازدیدکنندگان بر اساس پارامترها یا صفحه هایی که می بینن, تعیین Campaign و هدف که بیشتر برای بازدهی تبلیغات استفاده میشه, نقشه حرارتی روی صفحات : این امکانات رو هم همون های ایستیت داره
مورد بعدی : گفتگوی انلاین به چه درد وبمستر میخوره اخه؟ مگه شبکه اجتماعیه

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
های ایستیت چندین زبانه هست مخصوصا فارسی کامل و روان هم داره
برچسب بازدیدکنندگان بر اساس پارامترها یا صفحه هایی که می بینن, تعیین Campaign و هدف که بیشتر برای بازدهی تبلیغات استفاده میشه, نقشه حرارتی روی صفحات : این امکانات رو هم همون های ایستیت داره
مورد بعدی : گفتگوی انلاین به چه درد وبمستر میخوره اخه؟ مگه شبکه اجتماعیه
من 7 سال پیش از HiStats استفاده می کردم. از اون موقع تا الان امکان جدیدی بهش اضافه نشده. شاید یکم تغییرات کوچیک دادن فقط.
برای متوجه شدن امکاناتی که گفتم, لطفا مدت 10 روز رایگان از هیت استپس استفاده کنین و متوجه میشین. چون این امکانات رو اکثر آمارگیرها ندارن.
میشه گفت این امکانات مربوط به مدیریت بازدیدکنندگان هست تا آمارگیری از اونها. اگه با سرویس هایی مثل Woopra, luckyorange, mixpanel, GoSquared, Chartheat و ... آشنایی داشته باشین متوجه منظور من میشین. آمارگیری جزو کوچکی از امکانات هست و توجه بیشتر روی نحوه بازدیدکنندگان از وب سایت هست. فرق آمارگیر های نسل جدید و نسل قدیم مثل فرق iOS/Android با Symbian هست.
گفتگو با بازدیدکننده دو طرفه هست و بیشتر به عنوان سرویس پشتیبانی آنلاین استفاده میشه که بازدیدکننده سوالات خودشو به صورت زنده میپرسه.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
خود سایت که کلا فارسی هست.
چندتا یوزر پرمیوم دارید؟ آدرس چند مورد از سایتایی که استفاده میکنن رو بزارید لطفا.

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
خود سایت که کلا فارسی هست.
چندتا یوزر پرمیوم دارید؟ آدرس چند مورد از سایتایی که استفاده میکنن رو بزارید لطفا.
من تو بخش ترجمه به فارسی و برنامه نویسی فعالیت دارم, تعدادش رو نمیتونم بگم, اما مثال می تونین این, این (خارجی) و این و این که وب سایت ایرانی هست ببنین که جزو کاربران پرمیوم هستن.
وب سایت های سرگرمی و تفریحی معمولا نیازی به این آمارگیر ندارند, اما وب سایت های تخصصی تر یا فروشگاه های اینترنتی نیاز به این مدل از آمارگیر دارند.

فرض کنین روزی 1000 تا بازدید دارین و 10 تا فروش که یعنی 1% از بازدیدکننده هاتون خرید کردن. با هیت استپس می تونین گزارش این 10 نفر رو با جزئیات دقیق ببینین و متوجه رفتار اون ها در سایت بشین, 99% دیگه که خرید نکردن رو ببینین چرا خرید نکردن, و با تغییرات در قالب یا محتویات وب سایت و optimize کردن وب سایت, درصد کاربرانی که در نهایت از وب سایت خرید میکنن رو بالا ببرین. متوجه بشین تبلیغات از کدوم وب سایت تاثیر بیشتری داره و ...
تعداد کاربران ایرانی فعلا کم هستن چون بدلیل فارسی نبودن و همچنین نداشتن امکان پرداخت, نمی تونستن از سرویس استفاده کنن. بسیاری از کاربران هم به آمارگیر های سایده راضی هستند.
سیستم برای شما زبان فارسی رو نشون میده چون منطقه جغرافیایی شما رو ایران تشخیص میده و لینکی که من گذاشتم مستقیما به صفحه فارسی لینک دادم. از پایین سایت زبان های دیگه قابل دسترسی هستن.
امیدوارم توضیحاتم کامل باشه :)

بالا