• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اضافه کردن یک قسمت به قالب وردپرس

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
من می خوام از یک قالب وردپرس برای قالب دهی وبلاگ استفاده کنم برای این کار می خوام از زمینه های دلخواه استفاده کنم یعنی کد رو داخل زمینه های دلخواه اضافه کنم و کاربر با کلیک رو زمینه دلخواه مورد نظر کد وبلاگ رو دریافت کنه با کلیک رو زمینه دلخواه یک صفحه به صورت شناور باز بشه و کاربر کد رو کپی کنه

زمینه دلخواه به صورت عکس باشند مثلا مثل عکس زیر که هر عکس مربوط به یک سیستم وبلاگ دهی است و کاربر روش کلیک می کنه و کد رو دریافت می کنه .
قیمت بالا ندید لطفا فقط منصفانه
کسانیکه کارشون خوب و حرفه ای است فقط پخ کنند .
wz80e96wvlvoystrq7c6.png

بعد از کلیک به صورت شناور مثل عکس زیر باز بشه .

2shtl3p9d22o7s4np5j7.png

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
25 تومان در 72 ساعت

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
منتظر پیشنهاد های دیگه هم هستم فقط شخص مورد نظر کدونویسیش خوب باشه .

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
دوست من ببینید یه نکته ای بهتون میگم که اگر دریابی میتونی خودت خیلی راحت انجامش بدی
شما اگر با زمینه های دلخواه وردپرس آشنا باشی میتونی با تکه کد زیر یک زمینه دلخواه تعریف کنی
<?php $link = get_post_meta($post->ID, 'link', true); ?>
و با استفاده از این کد هم میتونی در جای مناسب از قالبتون اون متغیر link$رو فراخوانی بکنید
<?php echo $link; ?>
حال میتونید این تکه کد را <?php echo $link; ?> داخل یک تگtextarea قرار بدید و با استفاده از دستور شرطی یا if های تو در تو یا switch
صفحه رو به کد های مورد نظرتون پاس بدید مثلاً من یه شرط برای قالب تعیین کردم که زمانی که لینک پستی گذاشتم دیگه باکس لینک دانلود رایگان که استاتیک هست رو نشون نده و برعکس این کد هست .

HTML:
  <!-- links-->
     <hr>

<?php $price= get_post_meta($post->ID, 'price', true); ?>
<?php $free = get_post_meta($post->ID, 'free', true); ?>

<?php if($link!=""):?>
         <div class="alert alert-danger">
  <strong style="color:red; font-size:20px;"> راهنمای خرید </strong> با کلیک بر روی خرید پستی به صفحه تکمیل مشخصات و نشانی و تعیین نوع پرداخت  جهت تهیه این محصول هدایت خواهید شد لطفاً در تکمیل فرم نهایت دقت را مبذول فرمایید. با تشکر از انتخاب شما
  </div>
     <div class="link_posti">

<a href ="<?php echo $link; ?>" target="_blank"><span class=" glyphicon glyphicon-shopping-cart"></span> خرید پستی </a>

</div>
<div class="link_posti" style="margin-top:10px;text-align:center;">

<a href =""><?php echo $price; ?> تومان </a>

</div>
    <?php endif;?>

<?php if($free!=""):?>
       <div class="free">
      <a href ="<?php echo $free; ?>"><span class="glyphicon glyphicon-save"></span> دانلود رایگان  </a>

</div>
   <?php endif;?>

<!--end links-->
البته برای زیباتر شدن کارتون میتونید با classدادن به تگ های با استفاده از تکنولوژی ajax اون رو کنترل کنی تا صفحه با کلیک روی دکمه های مورد نظرتون هر بار جدیداً بارگزاری نشه .
موفق باشید .

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
دوست من ببینید یه نکته ای بهتون میگم که اگر دریابی میتونی خودت خیلی راحت انجامش بدی
شما اگر با زمینه های دلخواه وردپرس آشنا باشی میتونی با تکه کد زیر یک زمینه دلخواه تعریف کنی
و با استفاده از این کد هم میتونی در جای مناسب از قالبتون اون متغیر link$رو فراخوانی بکنید
<?php echo $link; ?>
حال میتونید این تکه کد را <?php echo $link; ?> داخل یک تگtextarea قرار بدید و با استفاده از دستور شرطی یا if های تو در تو یا switch
صفحه رو به کد های مورد نظرتون پاس بدید مثلاً من یه شرط برای قالب تعیین کردم که زمانی که لینک پستی گذاشتم دیگه باکس لینک دانلود رایگان که استاتیک هست رو نشون نده و برعکس این کد هست .

HTML:
  <!-- links-->
     <hr>

<?php $price= get_post_meta($post->ID, 'price', true); ?>
<?php $free = get_post_meta($post->ID, 'free', true); ?>

<?php if($link!=""):?>
         <div class="alert alert-danger">
  <strong style="color:red; font-size:20px;"> راهنمای خرید </strong> با کلیک بر روی خرید پستی به صفحه تکمیل مشخصات و نشانی و تعیین نوع پرداخت  جهت تهیه این محصول هدایت خواهید شد لطفاً در تکمیل فرم نهایت دقت را مبذول فرمایید. با تشکر از انتخاب شما
  </div>
     <div class="link_posti">

<a href ="<?php echo $link; ?>" target="_blank"><span class=" glyphicon glyphicon-shopping-cart"></span> خرید پستی </a>

</div>
<div class="link_posti" style="margin-top:10px;text-align:center;">

<a href =""><?php echo $price; ?> تومان </a>

</div>
    <?php endif;?>

<?php if($free!=""):?>
       <div class="free">
      <a href ="<?php echo $free; ?>"><span class="glyphicon glyphicon-save"></span> دانلود رایگان  </a>

</div>
   <?php endif;?>

<!--end links-->
البته برای زیباتر شدن کارتون میتونید با classدادن به تگ های با استفاده از تکنولوژی ajax اون رو کنترل کنی تا صفحه با کلیک روی دکمه های مورد نظرتون هر بار جدیداً بارگزاری نشه .
موفق باشید .

ممنون از شما دوست عزیز ولی کسی که کارش باشه بهتر درمیاد و زوتر .

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
در صورت تمایل پخ ارسال کنید

reza- z

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از همه دوستان واگذاز شد در حال انجام است .

بالا