• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اضافه کردن H1 بصورت دستی

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
دوستان من یه بار دیگه هم تایپک زدم و گفتم که قالب سایتم H1 نداره که و اونطور که دوستان گفتن بدون دانش کافی در مورد کدنویسی نمیشه
حالا میخام بدونم میشه توی هر پستی که میذارم خودم بصورت دستی واردش کنم؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام
دوستان من یه بار دیگه هم تایپک زدم و گفتم که قالب سایتم H1 نداره که و اونطور که دوستان گفتن بدون دانش کافی در مورد کدنویسی نمیشه
حالا میخام بدونم میشه توی هر پستی که میذارم خودم بصورت دستی واردش کنم؟

آدرس سایتتون چیه؟ معمولا عنوان صفحه خودش h1 هست ولی اگه نداره خودتون دستی وارد کنید مشکلی نداره. بیشتر از یدونه هم نذارید

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
ادرس توی امضام هستش
اخه مشکل اینجاس توی هدر قالبم تگ H1 نیست چون بضی دوستان میگفتن باید بین دو تا head بنویسیش و جاشو مشخص کتی که بعیر میدونم به این راحتی باشه برای من

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ادرس توی امضام هستش
اخه مشکل اینجاس توی هدر قالبم تگ H1 نیست چون بضی دوستان میگفتن باید بین دو تا head بنویسیش و جاشو مشخص کتی که بعیر میدونم به این راحتی باشه برای من

مگه از وردپرس استفاده نمیکنید؟! توی بخش افزودن نوشته تیتر رو بنویسید و از بجای پیش فرض ساختار یا بند براش Heading1 رو انتخاب کنید. خودش درست میشه. اصلا کار سختی نیست.
میتونید این مقاله رو مطالعه کنید تا نحوه استفاده درستش رو درک کنید :
تگ های HTML | آموزش استفاده و تاثیر بر سئو

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
چرا دوست عزیز وردپرس هستش
خودم هم همین کارو میخاستم بکنم اما فقط میشه متنو تغییر داد نه تیتر ینی تیتر پیش فرضش یه چیز دیگس و از داخل ویرایشگر نمیشه تغییر نمیکنه

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
چرا دوست عزیز وردپرس هستش
خودم هم همین کارو میخاستم بکنم اما فقط میشه متنو تغییر داد نه تیتر ینی تیتر پیش فرضش یه چیز دیگس و از داخل ویرایشگر نمیشه تغییر نمیکنه

همونجا قبل از شروع متن یه عنوان مناسب و تا حدی متفاوت با عنوان صفحه بنویسید و بعنوان Heading1 قرار بدید

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
اینطوری خوبه حالا اگه بیام عینا تیترو بنویسم و متنشو سفید کنم تا دیده نیشه چطور؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اینطوری خوبه حالا اگه بیام عینا تیترو بنویسم و متنشو سفید کنم تا دیده نیشه چطور؟

خب ننویسی بهتره تا اینکه اینکارو بکنی! چون احتمال زیاد گوگل جریمه میکنه سایتتو. بخصوص با سفید کردنش

naseria_1364

Registered User
لایک‌ها
20
ممنون
خیلی کمک کردین

بالا