• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعاتي در مورد گوشي هاي موتورولا

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام. من مي خوام يك گوشي موتورولا e398 بخرم.
اما از خيالي ها سنيدم كه موتورولا تو ايران خوب آنتن نميده. آيا اين حرف راسته؟؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
كاملا بي اساسه.

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
شما خودت استفاده از گوشي هاي موتورولا رو تجربه كردي؟؟؟؟
بعضي ها ميگن تجهيزات مخابرات با مدل هاي موتورولا سازگاري نداره اما منم اين حرف به نظرم نا معقول اومد اما مي خوام مطمئن بشم بعد E398 رو بخرم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شما خودت استفاده از گوشي هاي موتورولا رو تجربه كردي؟؟؟؟
آره، ولي مفهوم اون 4 تا علامت سئوال رو متوجه نمي شم.

بعضي ها ميگن تجهيزات مخابرات با مدل هاي موتورولا سازگاري نداره اما منم اين حرف به نظرم نا معقول اومد اما مي خوام مطمئن بشم بعد E398 رو بخرم.
در مورد E398 نمي تونم بهت اطمينان بدم چون تا حالا توي ايران نديدم ولي گوشي هاي سري V موتورولا داخل ايران به وفور يافت ميشه و تا اون جايي كه من مي دونم هيچ مشكلي هم نداره. از طرف ديگه، تجهيزات مخابراتي ما عموما ساخت نوكيا، زيمنس و اريكسون اند پس اگه اين جور باشه گوشي هاي سامسونگ و ال جي و ... هم بايد تعطيل باشند ، كه خب نيستن. گوشي هاي موتورولا هم عموما 3 يا 4 بانده هستند و قريب به اتفاقشون 900/1800/1900 اند و داخل ايران كار مي كنند.

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از xPlod :
آره، ولي مفهوم اون 4 تا علامت سئوال رو متوجه نمي شم..

4 تا علامت سئوال مفهوم خاصي نداشتن. از سر عادت!!!!

به نقل از xPlod :
اگه اين جور باشه گوشي هاي سامسونگ و ال جي و ... هم بايد تعطيل باشند ، كه خب نيستن.
.

فكر كنم اينطور باشه. با يك مقايسه ساده بين گوشي هاي ال جي و مثلا زيمنس و نوكيا متوجه تفاوت فاحش تو آنتن دهي شون ميشي

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
كاملا مخالفم، بعضي گوشي هاي سامسونگ (با ال جي زياد كار نكردم) آنتن دهي خوبي دارند و بر عكسش، بعضي از گوشي هاي زيمنس و نوكيا كاملا از لحاظ آنتن دهي نا اميد كننده اند. اين مسئله هيچ ربطي به كمپاني توليد كننده نداره و عموما بين گوشي هاي مختلف از يه برند متفاوته.

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از omidMTL :
در مورد سرويس دهي گوشيهاي Motorola مطالبي در اينجا عرض شده :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=13453&page=1&pp=15

خوب يعني با رجيستر كردن گوشي مشكل حل مي شه؟
اين كار چطوريه و براي اون بايد به كجا مراجعه كرد؟
آخه اين كارا معمولا تو ايران با دردسر و دوندگي همراهه!!

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من از يكي از دوستام كه گوشي موتورولا داره شنيدم كه بعضي از مدل هاي موتورولا تو ايران كار نميكنه و با سيستم مخابراتي ما سازگار نيست و گفت كه حتما قبل از اينكه گوشي رو بگيرم ببينم كه Motorola E398 تو ايران كار مي كنه يا نه؟
اگه كسي با اين گوشي تو ايران كار كرده بگه لطفا.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
رجيستر كردن گوشي كار خيلي آسونيه , من خودم وقتي Sony Ericsson T630 كه تو ايران خيلي مشهور و پرفروش هم هست رو خريدم رجيستر نشده بود , رفتم مخابرات , فرم پر كردم , شماره سريال گوشي و مدلش رو تو فرم مينويسي ... بعد از 3 روز رجيستر شد , اينجا تو ولايت ما 3 روز طول كشيد ... تهران شايد وضعيت بهتر باشه ...

در مورد سازگار بودن , سازگاري يعني باند خاص سيستم مخابرات كشور رو ساپورت كردن . اين E398 سه بانده هست GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 ... يعني بدون هيچ مشكلي تو ايران كار ميكنه

به غير از رجيستر نبودن و ساپورت نكردن باندهاي مخابرات فكر نكنم مورد ديگري باشه كه يك گوشي كار نكنه ...

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني بايد در دفتر مخابرات حاضر شوم و بگويم مي خواهم اين گوشي را رجيستر كنم و اونها هم يك فرم به من اعطا مي نمايند؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جوابتون مثبته.
اما جناب ادیب! از شما انتظار بیشتری برای حفظ رسم الخط (منظورم همون دیکته اس) اصیل پارسی میره.

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xPlod عزيز دست بر دل سوخته‌ي من نهادي.
اين مشكل املا از اوان كودكي گريبان گير من بوده و هست.
معضورم

metallurg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا كه e398 به وفور تو ايران پيدا مي شه بهتر نيست قبل از اينكه بيشتر از اين دمده بشه يه خورده راجع به امكانات اين گوشي بحث بشه!؟
اصولا اين گوشي user friendly هست (مثل گوشياي se) يا مثل سامسونگ بايد عطاشو به لقاش بخشيد.:happy:
كيفيت نمايشگر اين گوشي در مقايسه با k700 چجوريه؟؟

بالا