اما فکر کنم برای به نفر که تازه می خواهد شروع کنه همون expression web ساده تر و راحت تر باشه به خصوص که با فارسی هم هیچ مشکلی نداره ...
از سوال ایشون بیشتر به نظر میاد که اشون هم هدفش کار های غیر حرفه ای هست ...اصولاً برنامه های WYSIWYG و در صدر همه اینها فرانت پیج برای کسی ساخته شده که یک سایت شخصی میخواد درست کنه برای خودش. نه برای کسی که میخواد طراحی وب کار کنه و احیاناً کسب درامد کنه. چنین شخصی باید و باید کدهای برنامه نویسی رو یاد بگیره. بعد با استفاده از این برنامه ها میتونه بره و مثلاً یک TABLE رو سریع بسازه تا در وقتش صرفه جویی کرده باشه.
فرانت پیج اونقدر ها هم که میگید بد نیست! میشه گفت دومه بعد از dream weaver.
این جنایات رو همه کمپانیها میکنن مختص مایکروسافت نیستدوست عزیز بستگی داره شما از چه نظر رتبه بندی کنین. نمیدونم شما طراحی وب میکنین یا اپلیکیشن ولی احتمالا تا حالا با فرانت پیج طراحی کردین. بهتون توصیه میکنم طراحیتون رو یک بار توی اینترنت اکسپلورر و یک بار توی هر مرورگر دیگه ای که دوست داشتین تست کنین. به موضوع جنایت بزرگ مایکروسافت با گروه مخوف اینترنت اکسپلورر و فرانت پیج پی میبرین. اصلا مثل اینکه مایکروسافت این دو محصول رو ساخته که مکمل هم باشن البته توی بیشعوری یعنی هر کدی که با فرانت پیج بنویسین رو فقط IE درست اجرا میکنه که این یک نمونه دیگه از انحصار طلبی مایکروسافته.
در ضمن من نمیدونم شما چجوری رتبه بندی کردین که دریم ویور اول شده و فرانت پیج دوم؟؟؟ حالا دریم ویور خوبه ولی در کل برنامه نویس تحت وب به کسی میگن که اگه بهش گفتی فقط میتونی از Notepad استفاده کنی هم بتونه کارش رو انجام بده. و این نیازمنده اینه که مبانی کار رو درست و با قدرت یاد بگیره نه اینکه بشینه از همون اول دو تا تکست باکس درگ کنه توی صفحه و بگه من طراحی کردم. بعدش وقتی میگی حالا این تکست باکست رو اینجوری کن بگه خوب فرانت پیج این کارو نمیکنه.
بهرحال بگذریم چون جای بحث زیاد داره.
بازم معذرت میخوام که سرتون رو درد آوردم.
حالا پیمان زیاد حرص نخورد. برا قلبت خوب نیست!
این جنایات رو همه کمپانیها میکنن مختص مایکروسافت نیست
در ضمن اون موقعی که فرانت پیج بود هنوز مرورگر FF باب نشده بود. در ضمن من که اون زمان باهاش مشکل خاصی نداشتم (الان سورس رو با هیچ برنامه ای نمینویسم ) اتفاقا کارها رو خیلی هم راحت میکرد برای من به شخصه... البته میدونم مشکل شما باهاش در چه مورده... در مورد tableها و ساپورت کمی که برای layerها داره. منتها بازم میگم اون دوران هنوز table less باب نشده بود که الان بخوایم بیخودی حمله کنیم به عمو بیلی عزیز