• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعاتی دارید؟ frontpage در مورد

Andreaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا طراحی وبسایت با فرانت پیچ آسان است؟..آیا توصیه میکنید؟..نقاط ضعف آن کجاست؟از کجا جدیدترین نسخه آن را دانلود کنم؟و...

peymanafraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی یکی
1- بله طراحی با فرانت پیج آسان است
2- به هیچ وجه توصیه نمیکنم چون ضعیفترین ، بی شعورترین و غیراستانداردترین ادیتور وبی هست که تابحال دیدم
3- نقاط ضعفش پیروی از رویه های قبلی مایکروسافت ( با همه سر جنگ داشتن ) است که باعث شده استانداردهای جهانی وب رو رعایت نکنه.
4- خوشبختانه دیگه ورژنی از فرانت پیج تولید نمیشه. بجای اون Expression Web اومده که میگن بهتره ولی من باهاش کار نکردم.
در انتها باید بگن اگه برین سراغ دریم ویور خیلی بهتره تا با فرانت پیج کار کنین.
در ضمن اگه میخواین تازه شروع به طراحی وب کنین سعی کنین تا میتونین خودتون کد بنویسین و سراغ ادیتورهایی با امکانات فضایی برای تولید کد آماده نرین.
موفق باشین

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کاملاً شدیداً جزئاً و کلاً حرف پیمان تایید تصویب و تشویق میگردد!!

peymanafraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره یکی پیدا شد توی دنیا ما رو تایید کنه
آقا حاجی ، یا همون حاجاقا دمت گرم
از مدیر محترم هم عذر میخوام که آف تاپیک زدم ولی خوب ذوق زده شده بودم

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
اما فکر کنم برای به نفر که تازه می خواهد شروع کنه همون expression web ساده تر و راحت تر باشه به خصوص که با فارسی هم هیچ مشکلی نداره ...

peymanafraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما فکر کنم برای به نفر که تازه می خواهد شروع کنه همون expression web ساده تر و راحت تر باشه به خصوص که با فارسی هم هیچ مشکلی نداره ...

دوست عزیز نظر شما محترمه ولی بنظر من اتفاقا برای کسی که تازه کار هست اصلا نباید راه ساده نشون داد. چون باعث میشه از همون اول با کد بیگانه بشه و فقط اینو یاد بگیره که توی فلان منوی فلان برنامه میری و گزینه Add Table رو میزنی ( مثلا ) ولی وقتی یه روزی به یه مشکل با رفتار یه جدول برخورد کرد دیگه نمیدونه چرا این مشکل بوجود اومده و چجوری باید حلش کنه.
اصولا فرانت پیج و امثالهم برای این ساخته شدن که افرادی که نه تخصص و نه قصد یادگیری طراحی وب رو دارن بتونن باهاشون سایتهای استاتیک و سطح پایین بسازن. ولی دیگه کسی که میخواد طراحی وب بکنه نباید خودش رو نه تنها به فرانت پیج بلکه به هیچ محیط و حتی زبانی مقید بکنه. بهتره آدم مبنا رو درست یاد بگیره تا در آینده وقتی بهش گفتن شما تا امروز مثلا با asp برنامه مینوشتین حالا باید با php برنامه بنویسین نگه که من فقط باید دو سال وقت بزارم php یاد بگیرم.

شرمنده که شر و ور زیاد میگم. سرتون رو درد آوردم:p

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اصولاً برنامه های WYSIWYG و در صدر همه اینها فرانت پیج برای کسی ساخته شده که یک سایت شخصی میخواد درست کنه برای خودش. نه برای کسی که میخواد طراحی وب کار کنه و احیاناً کسب درامد کنه. چنین شخصی باید و باید کدهای برنامه نویسی رو یاد بگیره. بعد با استفاده از این برنامه ها میتونه بره و مثلاً یک TABLE رو سریع بسازه تا در وقتش صرفه جویی کرده باشه.

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده هم همه موارد1 تا 4 رو =>دوبله کاملاً شدیداً جزئاً و کلاً حرف پیمان تایید تصویب و تشویق میگردد!!
تایید میکنم این فرونت پیچ رو خود مایکروسافت هم نفهمیده از کجا و چطوری تولید کرده بچه ناخونده است.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
اصولاً برنامه های WYSIWYG و در صدر همه اینها فرانت پیج برای کسی ساخته شده که یک سایت شخصی میخواد درست کنه برای خودش. نه برای کسی که میخواد طراحی وب کار کنه و احیاناً کسب درامد کنه. چنین شخصی باید و باید کدهای برنامه نویسی رو یاد بگیره. بعد با استفاده از این برنامه ها میتونه بره و مثلاً یک TABLE رو سریع بسازه تا در وقتش صرفه جویی کرده باشه.
از سوال ایشون بیشتر به نظر میاد که اشون هم هدفش کار های غیر حرفه ای هست ...

وگرنه مگه میشه بدون بلد بودن کد ها یه سایت درست حسابی درست کرد!؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فرانت پیج اونقدر ها هم که میگید بد نیست! میشه گفت دومه بعد از dream weaver.

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من اصلاً نمیدونستم که به جز این دو تا نرم افزار دیگه ای هم هست.
من به شخصه یک موقعی بود که با میکروسافت مشکلی نداشتم و حتی درست تلفظش میکردم و میگفتم مایکروسافت! ولی بعد از مدتی که با فرانت پیج آشنا شدم، از دستش خیلی عصبانی شدم. آخر سر هم شدم آنتی مایکروسافت!! البته فقط بعضی از محصولاتش!

peymanafraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرانت پیج اونقدر ها هم که میگید بد نیست! میشه گفت دومه بعد از dream weaver.

دوست عزیز بستگی داره شما از چه نظر رتبه بندی کنین. نمیدونم شما طراحی وب میکنین یا اپلیکیشن ولی احتمالا تا حالا با فرانت پیج طراحی کردین. بهتون توصیه میکنم طراحیتون رو یک بار توی اینترنت اکسپلورر و یک بار توی هر مرورگر دیگه ای که دوست داشتین تست کنین. به موضوع جنایت بزرگ مایکروسافت با گروه مخوف اینترنت اکسپلورر و فرانت پیج پی میبرین. اصلا مثل اینکه مایکروسافت این دو محصول رو ساخته که مکمل هم باشن البته توی بیشعوری یعنی هر کدی که با فرانت پیج بنویسین رو فقط IE درست اجرا میکنه که این یک نمونه دیگه از انحصار طلبی مایکروسافته.
در ضمن من نمیدونم شما چجوری رتبه بندی کردین که دریم ویور اول شده و فرانت پیج دوم؟؟؟ حالا دریم ویور خوبه ولی در کل برنامه نویس تحت وب به کسی میگن که اگه بهش گفتی فقط میتونی از Notepad استفاده کنی هم بتونه کارش رو انجام بده. و این نیازمنده اینه که مبانی کار رو درست و با قدرت یاد بگیره نه اینکه بشینه از همون اول دو تا تکست باکس درگ کنه توی صفحه و بگه من طراحی کردم. بعدش وقتی میگی حالا این تکست باکست رو اینجوری کن بگه خوب فرانت پیج این کارو نمیکنه.
بهرحال بگذریم چون جای بحث زیاد داره.

بازم معذرت میخوام که سرتون رو درد آوردم.

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
حالا پیمان زیاد حرص نخورد. برا قلبت خوب نیست!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوست عزیز بستگی داره شما از چه نظر رتبه بندی کنین. نمیدونم شما طراحی وب میکنین یا اپلیکیشن ولی احتمالا تا حالا با فرانت پیج طراحی کردین. بهتون توصیه میکنم طراحیتون رو یک بار توی اینترنت اکسپلورر و یک بار توی هر مرورگر دیگه ای که دوست داشتین تست کنین. به موضوع جنایت بزرگ مایکروسافت با گروه مخوف اینترنت اکسپلورر و فرانت پیج پی میبرین. اصلا مثل اینکه مایکروسافت این دو محصول رو ساخته که مکمل هم باشن البته توی بیشعوری یعنی هر کدی که با فرانت پیج بنویسین رو فقط IE درست اجرا میکنه که این یک نمونه دیگه از انحصار طلبی مایکروسافته.
در ضمن من نمیدونم شما چجوری رتبه بندی کردین که دریم ویور اول شده و فرانت پیج دوم؟؟؟ حالا دریم ویور خوبه ولی در کل برنامه نویس تحت وب به کسی میگن که اگه بهش گفتی فقط میتونی از Notepad استفاده کنی هم بتونه کارش رو انجام بده. و این نیازمنده اینه که مبانی کار رو درست و با قدرت یاد بگیره نه اینکه بشینه از همون اول دو تا تکست باکس درگ کنه توی صفحه و بگه من طراحی کردم. بعدش وقتی میگی حالا این تکست باکست رو اینجوری کن بگه خوب فرانت پیج این کارو نمیکنه.
بهرحال بگذریم چون جای بحث زیاد داره.

بازم معذرت میخوام که سرتون رو درد آوردم.
این جنایات رو همه کمپانیها میکنن مختص مایکروسافت نیست :D
در ضمن اون موقعی که فرانت پیج بود هنوز مرورگر FF باب نشده بود. در ضمن من که اون زمان باهاش مشکل خاصی نداشتم (الان سورس رو با هیچ برنامه ای نمینویسم :D ) اتفاقا کارها رو خیلی هم راحت میکرد برای من به شخصه... البته میدونم مشکل شما باهاش در چه مورده... در مورد tableها و ساپورت کمی که برای layerها داره. منتها بازم میگم اون دوران هنوز table less باب نشده بود که الان بخوایم بیخودی حمله کنیم به عمو بیلی عزیز :D

peymanafraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا پیمان زیاد حرص نخورد. برا قلبت خوب نیست!

آخه حاجاقا جان نمیدونی من از دست این بیل چی کشیدم. توی دانشگاه بخاطر اینکه باهاش مخالفم و نمیتونم جلوی خالفتم رو بگیرم دو واحد درسی رو که اگه سر کلاسش نمیرفتم هم نمره 18 روی شاخش بود رو افتادم. آخه یکی نیست بگه....

این جنایات رو همه کمپانیها میکنن مختص مایکروسافت نیست :D
در ضمن اون موقعی که فرانت پیج بود هنوز مرورگر FF باب نشده بود. در ضمن من که اون زمان باهاش مشکل خاصی نداشتم (الان سورس رو با هیچ برنامه ای نمینویسم :D ) اتفاقا کارها رو خیلی هم راحت میکرد برای من به شخصه... البته میدونم مشکل شما باهاش در چه مورده... در مورد tableها و ساپورت کمی که برای layerها داره. منتها بازم میگم اون دوران هنوز table less باب نشده بود که الان بخوایم بیخودی حمله کنیم به عمو بیلی عزیز :D

دوست من این حرفو نزن خوب FF نبود Opera و Netscape که بودن. البته مشکل من فقط table نیست ، مشکل من اینه که چرا باید بزرگترین تولید کننده نرم افزار دنیا بدیهی ترین استانداردها رو زیر پا بزاره که چی ؟ که میگه من گردنم کلفته و اگه زیادی حرف بزنین ویندوز رو هم مجانی ارائه میدم ببینم کی میخواد حرفی بزنه. الان جریان مایکروسافت همینه دیگه. بخدا طوری شده که وقتی یه استاد بی انصاف آدمو مجبور میکنه بره دنبال VB بهش تو دلم فحش میدم که آخه توی این مایکروسافت شما چی دیدین؟؟؟ مشکل از اونا نیست مشکل از پایه های آموزشی مملکته.

بگذریم چون هم سر شما رو درد میارم هم تاپیک دیگه زیادی منحرف میشه ولی یه پیشنهاد و توصیه واقعا دوستانه به اون دوستمون دارم که تا میتونین از راحت طلبی توی وب دور بشین. شاید یه مقدار دردسر بکشین ولی مطمئن باشین ضرر نمیکنین.

بالا