• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعاتی درباره سیستم های کسب در آمد

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

چند وقتی هست در رابطه با سیستم های کسب در آمد انگلیش تحقیق می کنم.

به وبسایت هایی برخوردم که با ارسال آی پی مقداری هزینه به کاربران می دهند ، می خواستم ببینم از دوستان کسی اطلاعات بیشتری داره؟ آیا شرایطی داره ؟ آدرس یکی از سیستم های معتبر دارید که به شما هم پرداختی داشته بوده؟

مرسی

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
والا الان :D چیزی ندارم ! گشتم پیدا نکردم!

سیستم هایی مانند p30rank.ir هست با این تفاوت که شما ویزیتور مختلف می فرستید و پول دریافت می کنید.

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
فکر کنم منظورت سایت های ptc هست که به نظرم اگه حساب پی پال ندارید کار نکنید

سایت هایی که برای هر بازید بیشتر از 5 سنت بود فکر کنم میپردازن خیلی دردسر دارن ازت میخوان که کاربر پریمیوم بشی و بعدش هی لینک میدن بهت

آی پی ایران بری داخل شاید اون سایت تبلیغ شده خوشش نیاد اصلا" شمارش نکنه ورودت

اطلاعات من تا همین قدر بود البته اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
فکر می کنم همین هست.

من حساب پی پل ایجاد کنم ، میل ارسال کنم ، روزی 60 هزار نمایش صفحه فکر می کنید ماهی چقدر برسونه؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
فکر می کنم همین هست.

من حساب پی پل ایجاد کنم ، میل ارسال کنم ، روزی 60 هزار نمایش صفحه فکر می کنید ماهی چقدر برسونه؟

وقتتو هدر نده
من از سال 1375 تو نت هستم زمانی که اتاری بود!!

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
فکر می کنم همین هست.

دوست عزیز شما خودت باید رو لینک ها کلیک کنی

این طور نیست که کل ورودی یک سایت رو به شما واگذار کنند که شما هم براشون بازدید بفرستی

اگه زیر مجموعه بگیری به جای اون نمایش پول بیشتری بهت میدن

ولی در کل میگم از سمت خارجی بکشی کنار و با داخلی ها کار کنی بهتره

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
وقتتو هدر نده
من از سال 1375 تو نت هستم زمانی که اتاری بود!!

ببخشید ولی گوگل سال 2001 نشون میده هیچ سایت ایرانی در اون سال نیست! سال 2002 هم افرادی اضافه شده اند که تمامی دولتی هستند، سال 2004 کم کم .... ، که در اون سال سایت تیم ما آوالون بود (طراحی سایت) .

اونوقت شما چطور از سال 75 که میشه سال 1996 تو اینترنت بودی؟ گوگل هم سال 98 اومد ! :lol::f34r::blush::D

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز شما خودت باید رو لینک ها کلیک کنی

این طور نیست که کل ورودی یک سایت رو به شما واگذار کنند که شما هم براشون بازدید بفرستی

اگه زیر مجموعه بگیری به جای اون نمایش پول بیشتری بهت میدن

ولی در کل میگم از سمت خارجی بکشی کنار و با داخلی ها کار کنی بهتره

من یک مقداری پیگیرش شدم، اینطور که شما هم می گی نیس رفرال می فرستید به ازاء هر کدوم از رفرال ها 2 سنت پرداخت می کنن .

باز هم پیگیری می کنم ، به نظرم سیستم های جالبی هست و درآمد خوبی درش هست.

heysam

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید ولی گوگل سال 2001 نشون میده هیچ سایت ایرانی در اون سال نیست! سال 2002 هم افرادی اضافه شده اند که تمامی دولتی هستند، سال 2004 کم کم .... ، که در اون سال سایت تیم ما آوالون بود (طراحی سایت) .

اونوقت شما چطور از سال 75 که میشه سال 1996 تو اینترنت بودی؟ گوگل هم سال 98 اومد ! :lol::f34r::blush::D

ايشون مي خواستن ميزان تجربه شون رو بگن . اصلا وصل شدن به اينترنت چه ربطي به گوگل يا سايت هاي ايراني داره ، اون زمان دسترسي به اينترنت خيلي كم بود و اونايي هم كه بودن مثل من فقط چت ميكردن .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کدوم سایت های خارجی رو بررسی کردید ؟
اگه منظور از ارسال بازدید و محاسبه براساس هر هزار بازدید باشه که بش میگن cpm و الان دیگه منسوخ شده و قیمت هاشون خیلی پایینه
اگه منظور ptc باشه که مزخرفه تمام عیاره .
اما اگه منظور cpa یا همون ارسال بازدید کننده برای خرید سرویس خاصی باشه در حال حاضر بهترین درآمد رو داره و یه جاهایی مثل چیتیکا در گذشته پول خیلی خوبی میدادن برای این کار .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

فکر کنم این دوست ما یکم سنش کمه که همچین حرفی زده .جهت اطلاع بگویم که این دوست ما هم متوجه بشود
اینترنت در سال 1367 در دانشگاه تهران امد اما در حوزه محلی شبکه ای بین اعضا سپس در سال 1371 به یک بخشی از مراکز دولتی همانند وزارت امورخارجه و نهاد های دولتی به اجرا در امد . و سپس در سال 1993 یا 1372 اولین دیال آپ در شهر تهران در مراکز خانگی گسترش پیدا کرد و در عرض 6 ماه از پروژه که گذشت همه به فکر این پدیده افتادند در صورتی که اینترنت از سال 1976 یعنی سال 1356 در امریکا وجود داشت.
سال 1376 قبل از اینکه همین گوگل بیاد سایتی به نام دیاموند وجود داشت که یک سایت PTC بود و هرمی و اکثر دوستان نیز اولش برای کسب درامد به سراغش رفتن حتی کارمندان دولتی نظیر پدر من و همکارانش!
موفق باشید

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
فکر کنم این دوست ما یکم سنش کمه که همچین حرفی زده .جهت اطلاع بگویم که این دوست ما هم متوجه بشود
اینترنت در سال 1367 در دانشگاه تهران امد اما در حوزه محلی شبکه ای بین اعضا سپس در سال 1371 به یک بخشی از مراکز دولتی همانند وزارت امورخارجه و نهاد های دولتی به اجرا در امد . و سپس در سال 1993 یا 1372 اولین دیال آپ در شهر تهران در مراکز خانگی گسترش پیدا کرد و در عرض 6 ماه از پروژه که گذشت همه به فکر این پدیده افتادند در صورتی که اینترنت از سال 1976 یعنی سال 1356 در امریکا وجود داشت.
سال 1376 قبل از اینکه همین گوگل بیاد سایتی به نام دیاموند وجود داشت که یک سایت PTC بود و هرمی و اکثر دوستان نیز اولش برای کسب درامد به سراغش رفتن حتی کارمندان دولتی نظیر پدر من و همکارانش!
موفق باشید

من هیچ موردی با اینکه در اون سال ها اینترنت بوده ندارم ! بنده هم از سال 76 اینترنت داشته ام ولی اینجور سایت ها از اون سال نبوده (هرمی با سیستم مورد نظر بنده فرق داره)، شما کلا در همه ی تاپیک ها دب دب کب کبتون بالاس ! فکر می کنم دوستان هم متوجه شده باشن!

همون پست اول شما ، مگه بنده پرسیدم کی از چه سالی اومده اینترنت ؟ ! :D مگه من پرسیدم کی ملت اتاری بازی می کردند؟

من اطلاعاتی از سیستم پرسیدم ، حالا وقت خودم رو ، خودم برنامه ریزی می کنم که کم نیاد !

کسی انتقاد هم کنه ، شما :D شروع می کنی کوچیک کردنش ! برای من مهم نیست چون کسی که بخواد بشناسه بنده رو میشناسه و کسی که نشناسه ... ولی طرز برخورد شما اشتباه است.

باز هم مرسی

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
آقا صلوات بفرستید.... ... :دی

شما جفتتون از آدمای خوب هستید :دی
چرا دعوا می کنید؟! زشته بابا.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آقا صلوات بفرستید.... ... :دی

شما جفتتون از آدمای خوب هستید :دی
چرا دعوا می کنید؟! زشته بابا.

ااااا نانوگرافیکه :دی
الان که جوابو دیدم یوزرشم دیدم :دی یه لحظه گفتم نانو هم اومده !! اما دیدم وقتی مارو کوبوند رفتم بالا دیدم عجب سوتی دادم :دی:(:eek:
اصلا یوزرشو ندیدم:lol:

ما کوجیکه نانو هستیم :(

ای بابا :(
حواسم به نانو جون نبود . بابا خودش یه پا حرفه ای هست. ولی من دقیق یادم هست که اون سایت ها بوداون زمانهااا
چون هندی ها زیاد کار میکردند. من خودم هم کار کردو ولی خودم رو کشتم شدم 30 دلار هیجی به هیچی
بازم شرمنده نانو جان
شایدم اون سایت های که میگی با سایتهای که من میگم فرق میگنه

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
:D امیر جان من گفتم قصد جسارت نداشتم ، ولی اون سایت که منظور من هست چند سالی هست...

نمونه اش هم :
http://www.clixsense.com/en/?2200878
که 900 الکسا هست و به ظاهر معتبر میاد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
من می خوام یک روز کار کنم ، نتیجه رو در همین تاپیک اطلاع می دم