• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات جامع پرورش طیور و آموزش های جوجه کشی

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
نکات حیاتی در پرورش طیور و تولید تخم نطفه دار
نکات حیاتی در پرورش طیور و تولید تخم نطفه دار
مقدمه
نقص موجود در تخم مرغ یک نگرانی عمده برای تولید تجاری و سازمان های بازاریابی است.
نتایج آن منجر به از دست دادن کارایی در محصول می شود و باید تخم مرغ های کیفیت پایین برای مصرف کننده برای کاهش زیان استفاده شود. به ویژه تولید کننده باید قادر باشد مشکلات را به درستی و سریع مشخص کند.
این مقاله اطلاعات ضروری در تولید تخم مرغ و کیفیت تخم مرغ را بررسی می کند. اطلاعات ارزشمندی در مورد تغذیه بهینه در مورد مرغ تخمگذار و اهمیت ویتامین ها و مواد معدنی برای بهینه سازی کیفیت تخم مرغ را توضیح می دهد. علاوه بر این، نقص تخم مرغ به طور مفصل به صورت زیر شرح داده شده است:
• شرح و عکس
• مدیریت میزان بروزاحتمالی مرغ ها
• علل احتمالی
• راه حل ها
این مقاله یک مرجع ارزشمند برای تمام بخش های صنعت تخم مانند : تامین کنندگان صنعت، افرادی که با مواد غذایی سرو کار دارند ، تهیه و به جریان انداختن صنایع، مشتاقان مرغ، تولید تخم مرغ خانگی و دانشجویان و استادان در مدیریت مرغ خواهد بود.

تشکیل تخم مرغ






اندام های تولید مثل مرغ
تخم مرغ به تدریج در طی یک دوره در حدود ۲۵ ساعت تشکیل می شود. بسیاری از اندامها و سیستم های بدن به تبدیل مواد خام اولیه از مواد غذایی که توسط مرغ خورده می شود بخشی از تخم مرغ را تشکیل می دهند. (شکل ۱)

تخمدان
مرغ بر خلاف بسیاری از حیوانات، فقط یک تخمدان در سمت چپ واقع در حفره بدن در نزدیکی ستون فقرات دارد. در زمان جوجه کشی جوجه مونث ۴۰۰۰ تخم کوچک (سلول های تولید مثل) را داراست، در برخی از آنها مرغ بالغ دارای زرده کامل است. هر زرده (تخمک) در یک کیسه به خصوص نازک دیواری یا فولیکول ها متصل به تخمدان پوشیده شده است. این کیسه غنی، با خون تامین می شود.
لوله رحمی

زرده بالغ منتشر شده زمان پارگی کیسه , توسط اندام قیفی شکل از لوله رحمی در سمت چپ (لوله فالوپ سمت راست به کار نمی رود.) دریافت می شود.لوله رحمی در سمت چپ یک لوله مارپیچی و یا چندلا حدود ۸۰ سانتی متر است. که به پنج بخش مجزا، هر یک با یک فعالیت خاص تقسیم شده است، همانطور که در جدول ۱ خلاصه شده است.

ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/پرورش-طیور-و-تخم-نطفه-دار/




 
Last edited:

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
روش جهانی شدن روند تجارت سریع مرغ در سال ۲۰۱۴
از این رو صادرات جهانی فرآورده های مرغ آماده از کمتر از ۶۰۰،۰۰۰ تن در سال ۲۰۰۰ به نزدیک ۲ملیون تن در ۲۰۱۱ افزایش یافته است
با این حال بدست آوردن شکل صادرات کامل، نیازهای تجارت در مهیا ساختن گوشت مرغ به شمار می رود. حالت دوم به عنوان یک نتیجه در برخی از کشورهای منع واردات حمل و نقل فرآورده های تازه منجمد به علت آنفولانزای مرغی بوده است. از این رو صادرات جهانی فرآورده های مرغ آماده از کمتر از ۶۰۰،۰۰۰ تن در سال ۲۰۰۰ به نزدیک ۲ملیون تن در ۲۰۱۱ افزایش یافته است(نیمه پایین جدول ۱). این معادل حدود ۲٫۹ میلیون تن وزن خالص تولید کل جهان است زمانی که به شکل یخ زده، تازه در نیمه بالای جدول در حدود ۱۵٫۵ میلیون تن افزوده شده است.
در درجه اول که کل صادرات گوشت جوجه های گوشتی توسط وزارت کشاورزی ایالت متحده منتشر شده کمتر از شکل سازمان فائو برای جوجه های گوشتی قابل توجه اند چون وزارت کشاورزی ایالت متحده مستثنی از فروش به کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. با این حال پیش بینی وزارت کشاورزی ایالت متحده برای صادرات جوجه های گوشتی در سال ۲۰۱۵ از ۱۰٫۹ میلیون تن یک افزایش ۱٫۳ میلیون تن یا ۳٫۴ درصد در هر سال بیش از ۲۰۱۱ رقم ۹٫۶ میلیون تن را نشان می دهد. واضح است که همچنان تجارت جهانی در مرغ گوشتی با سرعت زیاد در حال رشد است.
برزیل و ایالات متحده مشتری ۶۰ درصد از صادرات مرغ آمریکا
تسلط معامله گران پیشرو جهان مانند برزیل و ایالات متحده تعجب آور نیست چون آمریکا بزرگترین منطقه صادرات برای بیش از ۷٫۵ میلیون تن و یا ۶۰ درصد از مجموع جهانی در سال ۲۰۱۲ (جدول ۱) به شمار می رود. در حالی که همچنین در تصویر جهانی واردات، واردات به آمریکا ۱٫۵ میلیون تن نماینگر تنها ۱۲ درصد از کل جهان از ۱۲٫۵ میلیون تن در مقایسه با ۵٫۸ میلیون تن آسیا و ۲٫۸ میلیون تن اروپا است. با توجه به تجارت در تهیه و حفظ جوجه های گوشتی آمریکا حدود یک پنجم از کل صادرات و کمتر از ۱۰ درصد از واردات به حساب می آید. از جدول ۱ واضح است که مقادیر تهیه و حفظ جوجه های تازه یا منجمد و صادرات و واردات در یک سال انجام شده تعادل ندارند. دلایل بسیاری برای این رویداد وجود دارد:
• برخی از کشورها اطلاعات را به جای اینکه به صورت جزئی ارائه کنند به صورت کلی مطرح می کنند.
• ممکن است داده ها فقط یکبار درسال مالی یا بازار به جای هر روز یکسال معرفی شوند.
• یک تأخیر زمانی بین محصول خارج شده از کشور، مثلأ دسامبر و پس از رسیدن به مقصد خود در ژانویه سال بعد وجود دارد .
• می تواند یک طبقه بندی نادرست از محصول بین صادر کننده و وارد کننده وجود داشته باشد.
• امکان دارد در مقصد نهایی درمورد مبدأ ناسازگاری وجود داشته باشد. به عنوان مثال کشور A ممکن است گزارش دهد که مقصد نهایی کشور C است، اما محصولات در واقع از طریق کشوردیگر B به C می رسد. و در کشور C منبع کشور B معرفی می شود در حالی که مبدأ اصلی کشور Aبوده است.
علاوه بر این محصولات می توانند در طول حمل و نقل نابود شوند، در حالی که گاهی اوقات تفاوت ها به علت تایپ کردن و یا محاسبه با خطا رخ می دهد. با نگاهی به داده های کشورها به صورت انفرادی (جدول ۲) به وضوح برزیل و ایالات متحده از بازیکنان کلیدی با ترکیب صادرات خود از حدود هفت میلیون تن ،۹۳ درصد از کل منطقه از ۷٫۵ میلیون تن در سال ۲۰۱۱ را بیان می کنند.



ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/تجارت-مرغ/
 
Last edited:

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
بخش اول : آموزش پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی
آموزش پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی
پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی

توسط موریس راندال، مدیر اسبق دام (طیور) و جری Bolla، مسئول حیوانات اهلی (طیور)
بلدرچین ژاپنی از پرندگان مقاوم است که در قفس های کوچک رشد و ارزان برای نگه داشتن استفاده می باشند. آنها با بیماری های مشترک طیور تحت تاثیر قرار می گیرند اما نسبتا در برابر بیماری مقاوم هستند.






مقدمه
بلدرچین ژاپنی از پرندگان مقاوم است که در قفس های کوچک رشد و ارزان برای نگه داشتن استفاده می باشند. آنها با بیماری های مشترک طیور تحت تاثیر قرار می گیرند اما نسبتا در برابر بیماری مقاوم هستند. بلدرچین های ژاپنی در حدود ۶ هفته بالغ می شوند و معمولا تولید تخم کامل با دوره ۵۰ روزه همراه است. با مراقبت های مناسب، مرغ ها باید ۲۰۰ تخم در سال اول خود بگذارند. متوسط طول عمر آن تنها ۲ تا ۲٫۵ سال است.
موضوع وزن پرندگان تحت تأثیر آزمایش ژنتیک نیست. بلدرچین های نر بالغ در حدود ۱۴۰-۱۰۰ گرم ، در حالی که ماده ها کمی سنگین تر، و حدود ۱۶۰-۱۲۰گرم وزن دارند. ماده ها با پرهای قهوه ای مایل به زرد با رگه های سیاه و سفید در گلو و بالا سینه مشخص می شوند. نرها هم با پرهای قهوه ای در گلو و پرهایی در سینه به صورت زنگ زده مشخص می شوند. نرها همچنین دارای غده کلوکال(cloacal) در گلو هستند که ساختار پیازی شکل در لبه فوقانی دهانه است که موجب ترشح ماده کف آلود سفید می شود. این غده منحصر به فرد برای بررسی آمادگی جسمی باروری نرها استفاده می شود.


تخم بلدرچین با خصوصیات متمایز

تخم بلدرچین های ژاپنی به رنگ قهوه ای خال دار و اغلب به رنگ آبی از مواد گچی سفید پوشانده شده است. به نظر می رسد پوسته هر تخم بلدرچین با یک الگو با ویژگی رنگ متفاوت از دیگر تخم ها می گذارد. برخی از گونه های تخم فقط سفید اند. متوسط وزن تخم در حدود ۱۰ گرم، در حدود ۸٪ از وزن بدن مرغ بلدرچین ها می باشد. وزن جوجه های جوان در زمان جوجه کشی ۷-۶ گرم است و قهوه ای با راه راه زرد هستند.پوسته ها شکننده هستند، بنابراین باید مراقبت با دقت انجام گردد.
تولید مثل

تحقیقات نشان می دهد گروهبندی به صورت یک نر با دو یا سه ماده باروری را بالا خواهد برد. وقتی یک بلدرچین نر در قلمرو کلنی نگه داشته می شود برای سه ماده کافی است و باعث کاهش درگیری نرها می شود. جفتگیری جفت در قفس فردی نیز باعث افزایش باروری می شود.باروری به طور قابل توجهی در پرندگان مسن تر کاهش می یابد اجتناب از جفت گیری افراد ، به دلیل تولید و تناسل در میان هم نژادها بروز ناهنجاری ها را افزایش می دهد و تا حد زیادی می تواند عملکرد تولید مثل را کاهش دهد. به همین دلیل، مطلوب است برای ثبت تعداد مرغ روی تخم های جوجه کشی، آنها را در گروه های مختلف قرار داد و به طور دائم نشانه گذاری جوجه ها در هر زمان انجام شود.
تاریخچه پرورش را می توان با استفاده از نوارها بالدار یا نوار پا برای شناسایی و سوابق بلدرچین در تمام سنین نگهداری شود. بلدرچین را می تواند بطور موقت توسط کمی رنگ روغن روی پر، پشت پر (نه بر روی پوست) و یا جلای ناخن انگشتان پا نشانه گذاری و شناسایی کرد.
مراقبت از تخم قبل از جوجه کشی
تکثیر موفق بلدرچین در دوره قبل از جوجه کشی آغاز می شود. تخم ها باید چند بار در روز جمع آوری و در دمای ۱۵ درجه سانتی گراد ذخیره شوند. چون یخچال و فریزر خانگی بیش از حد سرد است برای نگهداری مناسب نیستند. ترک خوردگی تخم های جوجه کشی بسیار نامناسب است بهترین حالت نتایج به دست آمده این است که تخم ها بیش از ۱ هفته قبل از جوجه کشی برای تنظیمات نگهداری شوند.

ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/پرورش‌-‌بلدرچین-ژاپنی/
 
Last edited:

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
بخش دوم : آموزش پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی


بخش اول : آموزش پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی

بخش دوم

جوجه کشی و جوجه ریزی
دوره جوجه کشی بلدرچین با توجه به فشار و روش جوجه کشی ۱۷ تا ۱۸ روز است. تخم ریزی موفق به درک درست از کنترل جوجه کشی بستگی دارد. دقت در مطالعه و پیشنهادات سازنده و ذخیره آنها برای مراجع بیشتراست. به طور کلی دو نوع دستگاه جوجه کشی فن دار و بدون فن وجود دارد. دستگاه جوجه کشی فن دارمناسب تراست. اما یک ماشین جوجه کشی بدون فن به دقت عمل می کند اگر به خوبی کار کند. برخی از مدل ها به خصوص برای بلدرچین طراحی شده است. تخم بلدرچین ژاپنی را می توان در هر نوع از دستگاه جوجه کشی قرار داد. اگر چه سینی تخم ها در برخی از ماشین آلات نیاز به تنظیم دارد. تخم ها باید با قسمت پهن در سینی قرار داده شوند.
هوای تحت فشار در دستگاه جوجه کشی فن دار
دقت کنید که هوای مسدود شده اجباری دستگاه جوجه کشی باید دمای دستگاه را در ۳۷٫۵ ± ۰٫۳ درجه سانتی گراد یا ۹۹٫۵ ± ۰٫۵فارنهایت و رطوبت نسبی ۶۰٪ نگه دارد. حباب لامپ ۳۰ ± ۰٫۵ درجه سانتی گراد (۸۶ ° ± ۱٫۰ فارنهایت) تا ۱۴روز جوجه کشی را حفظ می کند. تخم هر ۲-۴ ساعت برای جلوگیری از چسبیدن جنین به پوسته چرخانده می شود. در روز ۱۴هم شمع و هر گونه تخم های شکسته بی حاصل و جنین مرده خارج می شوند. با انتقال تخم به سینی جوجه کشی چرخش متوقف می شود. جداسازی تخم ها در دستگاه تکثیر باید در ۳۷٫۲ درجه سانتی گراد (۹۹ درجه فارنهایت) و رطوبت نسبی ۷۰٪ و رطوبت حباب ۳۲٫۲ درجه سانتی گراد (۹۰ درجه فارنهایت) انجام شود.
اگر دستگاه جوجه کشی تنظیم کننده ترکیبی از فعالیتهای دستگاه تکثیر باشد باید در دمای ۳۷٫۵ درجه سانتی گراد (۹۹٫۵ درجه فارنهایت) به کار انداخته شود، اما رطوبت نسبی باید به ۷۰ درصد رطوبت حباب یعنی ۳۲٫۲ درجه سانتی گراد (۹۰ درجه فارنهایت) در طول جوجه ریزی افزایش یابد.
محل تکثیر باید در طول فرآیند تکثیر باز نشود. اگر تمام مراحل جوجه کشی طبق توصیه ها دنبال شود، امکان دارد جوجه در روز ۱۷ یا ۱۸ از دستگاه جوجه کشی خارج شود.

ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/بخش-دوم-آموزش-پرورش‌-‌بلدرچین-ژاپنی/
 
Last edited:

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
بخش سوم : آموزش پرورش بلدرچین ژاپنی

بخش اول : آموزش پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی

بخش دوم : آموزش پرورش‌ ‌بلدرچین ژاپنی

بخش سوم

جوجه های تازه از تخم بیرون آماده و مراقبت از پرندگان جوان

اخیرأ جوجه بلدرچین های تازه از تخم بیرون آمده کوچک هستند بنابراین درجه حرارت مناسب جوجه های تازه از تخم بیرون آمده برای بلدرچین های جوان بسیار مهم است. آنها پس از خروج از تخم نیاز به گرمای تکمیلی به مدت ۳ تا ۴ هفته دارند. یک جوجه کشی تجاری یا هر منبع گرمایی دیگرگرمای مناسب را با موفقیت فراهم می کند و باید ۴۶-۳۰ سانتی متر بالای سطح قرار داشته باشد. منبع ارائه گرما برای جوجه بلدرچین ممکن است گازی باشد. اندازه گیری دما در سطحی که جوجه ها قرار دارند انجام می گردد. این دما درهفته اول بیرون آمدن جوجه ها از تخم در حدود ۳۵ درجه سانتی گراد است. این دما ممکن است تا ۳٫۵ درجه سانتی گراد در حدود ۳-۴ هفته کاهش یابد تا زمانیکه جوجه ها به طور کامل پر دار شوند.
بهترین راهنما برای تنظیم درجه حرارت رفتار خود جوجه ها است. زمایکه جوجه ها در نزدیکی منبع گرمایی ازدحام می کنند نشان دهنده این است که درجه حرارت کم است اما وقتی جوجه ها تمایل به استقرار در خارج از گرمترین منطقه را دارند نشان دهنده درجه حرارت مناسب برای جوجه هاست. عدم ارائه گرمای مناسب و کافی در طول روزهای اولیه بیرون آمدن جوجه ها از تخم نتیجه افزایش مرگ و میر را به دنبال دارد. جوجه ها باید در برابر جریان هوای سرد به خصوص در شب محافظت شوند.
باید بلدرچین کوچک را برای جلوگیری از افتادن در آب و غرق شدن محافظت کرد. ظرف کنسرو یا یک لیوان یا پایه پلاستیکی و یا جوجه اتوماتیک های کوچک مناسب اند. کار مناسب تر انداختن سنگریزه و یا تیله برای جلوگیری از افتادن جوجه ها در آب است. هنگامی که جوجه به ۱ هفتگی برسد می توان با رعایت ایمنی سنگریزه ها را خارج کرد. مهم ارائه آب پاک در هر زمان به جوجه هاست. ظروف آب و یا هر فرورفتگی که بعنوان ظرف آب مورد استفاده قرار می گیرند باید روزانه تمیز شوند.
زباله ها برای رقیق کردن فضولات و جذب رطوبت موجود استفاده می شوند. تراشه چوب، خاک اره و ماسه جز مواد بستر خوب هستند. بستر باید ۵-۱۰ سانتی متر در اعماق کف و با کاغذ برای هفته اول برای جوجه پوشش داده شود. انواع کاغذ سخت و نرم به کار می روند که تمایل جوجه به سفت ها بیشتر است. روزنامه های قدیمی رضایت بخش اند اما ایده آل نیستند. استفاده از دستمال کاغذی بهتر است. مواد غذایی باید روی کاغذ برای تشویق جوجه جوان به خوردن پاشیده شود. اگر جوجه ها در قفس سیمی و یا در کف مفتول(سیمی) طراحی شده قرار داشته باشند، سطح کف باید برای هفته اول برای جلوگیری از آسیب ها به پا با کاغذ تحت پوشش قرار گیرد.
اگر جوجه بلدرچین های ژاپنی در مکان سیمی نگهداری شوند چیدن پر یا دیگر اشکال امکان دارد رخ دهد. حذف بخشی از نوک در جوجه بلدرچین ها با ۲ هفته سن ممکن است لازم باشد و معمولأ با یک تیغه یک گرمی صاف کننده منقار صورت می گیرد.

اگر جوجه بلدرچین های ژاپنی در مکان سیمی نگهداری شوند چیدن پر یا دیگر اشکال امکان دارد رخ دهد.
نوک منقار بالایی را می توان به طور موقت با کلیپپرس ناخن حذف کرد. بعد از گذشت مدتی در پرندگان منقار کمرنگ برای میزان تغذیه و آب در فرورفتگی ممکن است نیاز به افزایش داشته باشد. سایر اقدامات پیشگیرانه به طور کلی برای کاهش تعداد پرندگان در هر لانه برای جلوگیری از ازدحام و کاهش شدت نور و افزایش فیبر **** غذایی مؤثر است.
بلدرچین های ژاپنی محلی هستند و از خود در برابر مزاحمان دفاع می کنند. اگر دو گروه از بلدرچین با هم ترکیب شوند، آنها را با هم در یک قفس ناآشنا (آغل) قرار می دهیم.
اسکان و تجهیزات
بلدرچین غالبا در اتاق شبیه به پارکینگ قرار دارد. با این حال، چنین اتاقهایی باید به خوبی عایق شوند و دارای تهویه مناسب و عاری از کشش جریان هوا باشند و باید حفاظت در برابر گربه ها، جوندگان و پرندگان درنده فراهم شود.
مسکن طوری باید طراحی شود که اطمینان از دسترسی آسان به غذا و آب حاصل شود تا مجوز بهداشت آسان داده شود. در تسهیلات باید هدف از پروژه منعکس شود. برای مثال اگر تخم تجاری یا تولید گوشت آنها مطرح است قفس های کوچک دوتایی مناسب است. علاقه مندان ممکن است لانه ها یا آغل هایی که دارای بستر کوچک هستند و نیاز به تمیز کردن مداوم فضولات را ندارند ترجیح دهند.

برای قفس یا لانه ساخت ۷ میلی متر مربع بافت سیمی با جای پای امن برای جلوگیری از آسیب به پا و فرار جوجه ها از طریق دیوارهای جانبی توصیه می شود.
بلدرچین های بالغ به زندگی ادامه خواهند داد و تولید موفق درصورتی حاصل می گردد که بستن ۱۴۵ سانتی متر مربع از فضای کف به ازای هر پرنده(۱۲۵ سانتی متر به ازای هر پرنده در کف سیمی) مجاز باشد.
اغلب پرندگان لانه نمی سازند ولی تخم های خود را بین زباله ها پنهان می کنند. به همین دلیل تولید کنندگان تخم بلدرچین معمولا ترجیح می دهند پرندگان خود را در قفس نگهداری کنند. قفس ۱۳ در ۲۰ به اندازه کافی برای دو پرنده بزرگ است. قفس باید از جنس فلز یا تخته سه لا در سقف باشد تا از آسیب دیدن به سرشان و ترس آنها جلوگیری شود.
بلدرچین بالغ نیاز به ۱٫۲۵ تا ۲٫۵ سانتی متر فضای تغذیه به ازای هر پرنده دارد. تغذیه کافی باید وجود داشته باشد، اما اگر بیش از حد باشد، ضایعات بیش ازحد را به دنبال داشت.

ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/بخش-سوم-پرورش-بلدرچین-ژاپنی/
 

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
نحوه جوجه‌گیری از تخم بوقلمون در یک ماشین جوجه‌کشی
نحوه جوجه‌گیری از تخم بوقلمون در یک ماشین جوجه‌کشی
اگر تخم‌ها زیر بوقلمون شما به خوبی جوجه‌آوری نمی کنند، شما می توانید برای موفقیت در این کار آنها را به یک دستگاه انکوباتور (جوجه کشی) انتقال دهید. از آنجا که تخم بوقلمون نیازهای متفاوتی نسبت به تخم مرغ دارد، چند نکته هست که شما نیاز به دانستن آنها، به منظور افزایش شانس خود برای داشتن بوقلمون‌های کرکی دارید. اکنون مطالب بیشتری یاد خواهید گرفت.


۱٫انکوباتور خود را حداقل ۲۴ ساعت قبل از قرار دادن تخم‌ها تنظیم کنید.​



ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/نحوه-جوجه‌گیری-از-تخم-بوقلمون/
 

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
مقالات آموزشی : نحوه نطفه سنجی و نوربینی در باروری تخم مرغ
نحوه نطفه سنجی و نوربینی در باروری تخم مرغ
۱- درک فرآیند نوربینی (نطفه سنجی) ۲- نطفه سنجی تخم ها

دامپروران از نطفه سنجی تخم مرغ‌ ها برای فهمیدن اینکه تخم مرغ‌ها بارور هستند یا نه، و یا اینکه آیا توانایی جوجه‌آوری دارند، استفاده می کنند. نطفه سنجی همچنین می تواند برای مشخص کردن اینکه روند باروری تخم متوقف شده است یا نه، مورد استفاده قرار گیرد. روند نطفه سنجیبا آشکارسازی داخل یک تخم مرغ مشخص می شود، بنابراین شما قادر به دیدن آنچه که در داخل پوسته هست خواهید بود. این مقاله به شما روش صحیح نطفه سنجی یک تخم مرغ را نشان می دهد.

قسمت ۱ از ۲: درک فرآیندنطفه سنجی
۱ ) درک اینکه چرا شما نیاز به نطفه سنجی تخم مرغ ها دارید. هنگامی که شما تخم‌مرغ‌ها را در خانه جوجه‌کشی می کنید، این عمل برای پیگیری چگونگی روند توسعه تخم مرغ‌ها بسیار مفید است. با این حال، این کار می تواند بدون استفاده از نطفه سنجی بسیار دشوار باشد. نطفه سنجی شامل تاباندن نوری به تخم مرغ می باشد، که اجازه می دهد تا شما محتویات آن را ببینید و بررسی کنید که آیا به درستی در حال رشد است یا نه.
– هنگامی که شما در خانه جوجه کشی می کنید، هرگز نرخ۱۰۰٪ جوجه کشی را بدست نخواهید آورد. برخی از تخم مرغ‌ها از ابتدا بارور نخواهد بود (اینها نابارور (yolkers) نامیده می شود)، در حالی که رشد و توسعه تخم های دیگر ممکن است در طی مراحل جوجه کشی متوقف شود (اینها “ضعيف‌النفس‌” (quitters) نامیده می شوند).
– این مهم است که شما قادر به شناسایی و حذف نابارورها و ضعيف‌النفس‌ها‌ در طول فرایند جوجه کشی باشید، در غیر این صورت آنها می توانند شروع به فاسد شدن پی در پی در داخل ماشین جوجه کشی کنند، و درنهایت تخم مرغ‌های دیگر را با باکتری ها آلوده کرده و ایجاد بوی بسیار بدی کنند.



ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/نطفه-سنجی-و-نوربینی-تخم-مرغ-در-جوجه-کشی/
 

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
32
محل سکونت
ارومیه - خیام
نکات مفیدی برای پرورش اردک ها!



این مطلب مخصوص کسانی است که برای اولین بار قصد پرورش بچه اردک را دارند.
این ها شامل اطلاعات ناچیزی هستند که پیدا کردن آن برای شروع سخت است اطلاعاتی که آرزو داشتیم شناخته شده بود!

استراحت بچه اردک ها روی شکم!
توجه: لطفا توجه داشته باشید این اطلاعات به عنوان اطلاعات و آگاهی دوستانه است. در حالتی که هر گونه تلاش برای اطمینان حاصل کردن از آن درست است ولی نمی توانیم ثابت کنیم که در مورد شما درست است یا نه!
تخم ها!
اگر شما اردک ها را خودتان پرورش داده اید ولی قصد جوجه کشی مصنوعی تخم ها را دارید وقتی روزانه تخم ها را جمع آوری می کنید باید از تمیز بودن آن اطمینان حاصل کنید. اکثر پرورش دهندگان از شستن تخم ها اجتناب می کنند و توصیه می شود فقط آنها را تمیز کنید ولی اعتراف می کنیم برخی از تخم هایی که برایمان می آورند گل آلود است.
تخم ها را باید در جای خنک(اما نه خیلی سرد) قرار داد و یک بار در روز چرخانده شود.(هر تخم را با مداد و با “x” و “O” علامتگذاری می کنیم که مطمئن شویم تخم ها چرخانده شده اند. هر تخم را۰ ۱۸ درجه در هر روز برای جلوگیری ازچسبیدن غشا به پوسیده می چرخانیم)
تخم را ۷-۱۰ روز قبل از جوجه کشی ذخیره می کنند. (اگر شما تنها یک ماشین جوجه کشی دارید توصیه می کنیم دسته ای از تخم ها را در یک زمان جمع کنید. اگر تخم ها را در زمان های مختلف جمع آوری کنید بعدا مشکل ایجاد خواهد کرد. (برای مثال اگر در زمانی که تخم ها فقط نیاز به چرخاندن به سمت چپ دارند دیگر تخم ها هنوز نیاز به چرخاندن بیشتری داشته باشند و باید در دستگاه جوجه کشی باید همچنان باز شود)
دستورالعمل های کارساز دستگاه جوجه کشی خاص خود را چک کنید .(اگر دستگاه جوجه کشی دست دوم بود به وب سایت شرکت برای دفترچه راهنما آن دسرسی داشته باشید)
ادامه مطلب در منبع www.chicken-device.ir
http://chicken-device.ir/پرورش-اردک/
 
بالا