E.I.G
Registered User
نکات حیاتی در پرورش طیور و تولید تخم نطفه دار
نکات حیاتی در پرورش طیور و تولید تخم نطفه دار
مقدمه
نقص موجود در تخم مرغ یک نگرانی عمده برای تولید تجاری و سازمان های بازاریابی است.
نتایج آن منجر به از دست دادن کارایی در محصول می شود و باید تخم مرغ های کیفیت پایین برای مصرف کننده برای کاهش زیان استفاده شود. به ویژه تولید کننده باید قادر باشد مشکلات را به درستی و سریع مشخص کند.
این مقاله اطلاعات ضروری در تولید تخم مرغ و کیفیت تخم مرغ را بررسی می کند. اطلاعات ارزشمندی در مورد تغذیه بهینه در مورد مرغ تخمگذار و اهمیت ویتامین ها و مواد معدنی برای بهینه سازی کیفیت تخم مرغ را توضیح می دهد. علاوه بر این، نقص تخم مرغ به طور مفصل به صورت زیر شرح داده شده است:
• شرح و عکس
• مدیریت میزان بروزاحتمالی مرغ ها
• علل احتمالی
• راه حل ها
این مقاله یک مرجع ارزشمند برای تمام بخش های صنعت تخم مانند : تامین کنندگان صنعت، افرادی که با مواد غذایی سرو کار دارند ، تهیه و به جریان انداختن صنایع، مشتاقان مرغ، تولید تخم مرغ خانگی و دانشجویان و استادان در مدیریت مرغ خواهد بود.
تشکیل تخم مرغ
اندام های تولید مثل مرغ
تخم مرغ به تدریج در طی یک دوره در حدود ۲۵ ساعت تشکیل می شود. بسیاری از اندامها و سیستم های بدن به تبدیل مواد خام اولیه از مواد غذایی که توسط مرغ خورده می شود بخشی از تخم مرغ را تشکیل می دهند. (شکل ۱)
تخمدان
مرغ بر خلاف بسیاری از حیوانات، فقط یک تخمدان در سمت چپ واقع در حفره بدن در نزدیکی ستون فقرات دارد. در زمان جوجه کشی جوجه مونث ۴۰۰۰ تخم کوچک (سلول های تولید مثل) را داراست، در برخی از آنها مرغ بالغ دارای زرده کامل است. هر زرده (تخمک) در یک کیسه به خصوص نازک دیواری یا فولیکول ها متصل به تخمدان پوشیده شده است. این کیسه غنی، با خون تامین می شود.
لوله رحمی
زرده بالغ منتشر شده زمان پارگی کیسه , توسط اندام قیفی شکل از لوله رحمی در سمت چپ (لوله فالوپ سمت راست به کار نمی رود.) دریافت می شود.لوله رحمی در سمت چپ یک لوله مارپیچی و یا چندلا حدود ۸۰ سانتی متر است. که به پنج بخش مجزا، هر یک با یک فعالیت خاص تقسیم شده است، همانطور که در جدول ۱ خلاصه شده است.
ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/پرورش-طیور-و-تخم-نطفه-دار/
نکات حیاتی در پرورش طیور و تولید تخم نطفه دار
مقدمه
نقص موجود در تخم مرغ یک نگرانی عمده برای تولید تجاری و سازمان های بازاریابی است.
نتایج آن منجر به از دست دادن کارایی در محصول می شود و باید تخم مرغ های کیفیت پایین برای مصرف کننده برای کاهش زیان استفاده شود. به ویژه تولید کننده باید قادر باشد مشکلات را به درستی و سریع مشخص کند.
این مقاله اطلاعات ضروری در تولید تخم مرغ و کیفیت تخم مرغ را بررسی می کند. اطلاعات ارزشمندی در مورد تغذیه بهینه در مورد مرغ تخمگذار و اهمیت ویتامین ها و مواد معدنی برای بهینه سازی کیفیت تخم مرغ را توضیح می دهد. علاوه بر این، نقص تخم مرغ به طور مفصل به صورت زیر شرح داده شده است:
• شرح و عکس
• مدیریت میزان بروزاحتمالی مرغ ها
• علل احتمالی
• راه حل ها
این مقاله یک مرجع ارزشمند برای تمام بخش های صنعت تخم مانند : تامین کنندگان صنعت، افرادی که با مواد غذایی سرو کار دارند ، تهیه و به جریان انداختن صنایع، مشتاقان مرغ، تولید تخم مرغ خانگی و دانشجویان و استادان در مدیریت مرغ خواهد بود.
تشکیل تخم مرغ
اندام های تولید مثل مرغ
تخم مرغ به تدریج در طی یک دوره در حدود ۲۵ ساعت تشکیل می شود. بسیاری از اندامها و سیستم های بدن به تبدیل مواد خام اولیه از مواد غذایی که توسط مرغ خورده می شود بخشی از تخم مرغ را تشکیل می دهند. (شکل ۱)
تخمدان
مرغ بر خلاف بسیاری از حیوانات، فقط یک تخمدان در سمت چپ واقع در حفره بدن در نزدیکی ستون فقرات دارد. در زمان جوجه کشی جوجه مونث ۴۰۰۰ تخم کوچک (سلول های تولید مثل) را داراست، در برخی از آنها مرغ بالغ دارای زرده کامل است. هر زرده (تخمک) در یک کیسه به خصوص نازک دیواری یا فولیکول ها متصل به تخمدان پوشیده شده است. این کیسه غنی، با خون تامین می شود.
لوله رحمی
زرده بالغ منتشر شده زمان پارگی کیسه , توسط اندام قیفی شکل از لوله رحمی در سمت چپ (لوله فالوپ سمت راست به کار نمی رود.) دریافت می شود.لوله رحمی در سمت چپ یک لوله مارپیچی و یا چندلا حدود ۸۰ سانتی متر است. که به پنج بخش مجزا، هر یک با یک فعالیت خاص تقسیم شده است، همانطور که در جدول ۱ خلاصه شده است.
ادامه مطلب در سایت منبع : http://chicken-device.ir/پرورش-طیور-و-تخم-نطفه-دار/
Last edited: