• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات درباره گرفتن دومین و هاست می خواهم

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
من یه تازه کارم لطفا درباره دومین وهاست و اینکه بعضی ها دومین رو 2000 دلار میفوشند اطلاعات می خواهم.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام

برای خرید هاست و دامین می تونید به http://hosting.persiantools.com مراجعه کنید.

قیمت دامین همین حدود 10 تومان است. اون دامین هایی که می بینید خیلی گرون هستند ، دامینهایی هستند که در حال حاضر مال کس دیگه ای است و شما از اون می خرید و مجبورید با نرخ توافقی با صاحب دامین اون رو خریداری کنید.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

sezar

Registered User
لایک‌ها
54
به نقل از sha19425 :
من یه تازه کارم لطفا درباره دومین وهاست و اینکه بعضی ها دومین رو 2000 دلار میفوشند اطلاعات می خواهم.
اون سرويس هاي 2000 دلاري (160،000 توماني به نرخ دلار قديم!) كه جنابعالي اشاره فرموديد واسه سايتهايي هست كه يك دقيقه آفلاين بودنشون ممكنه چند صد هزار زبون بسته رو از دست بدن!! اون سرورها UPtime سايت شما را به صورت 100% تضمين ميكنند.
البته خدايي نكرده توهين نشه به هيچ هاست فروشي،ولي بهتره اول از پكيج ها ي 25 مگي پرشن تولز دات كام شروع كني و وقتي كه كاروكاسبيت گرفت(فلوث موجود شدي) برو سراغ هاست كنندههاي حرفه اي مانند www.OurIran.Com .
من خودم واسه سايتم كه اولين سال هست كه راه اندازيش كردم،10 مگ فضا خريدم.و امسال تصميم دارم 100 مگي بخرم...
---------------
بازم كمك خواستي در خدمتم مهندس!

بالا