• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات در مورد توکوز می خوام Tucows

fatimagorrani

Registered User
لایک‌ها
30
سلام خدمت همه دوستان
من اطلاعات کامل در مورد Directi, OnlineNic دارم، که باید حساب رو شارج کنید بعد دامین ثبت یا تمدید یا ترنسفر کنیم
اما Tucows رو نمی دونم یعنی اگه دامین رو ترنسفر کنم به این سرور آیا بدون واسته هم می شه دامین رو تمدید کرد با پیپل یا مستر یا ویزا کارت؟منظورم مثل Moniker هست ؟ من سایتی می خوام مثل Moniker.com باشه که بدون واسته دامین دست ما باشه و بتونیم تمدید کنیم با حساب های خارجی...
اطلاعات کامل می خوام دیگه.... لطفآ کمک کنید ممنون

ارادتمنده شما فاطیما گورانی

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
چرا از Name.com استفاده نمیکنید؟

Tucows شما برای استفاده اول باید 90 یا 99 دلار حسابتون رو شارژ کنید اگر اشتباه نکنم.

fatimagorrani

Registered User
لایک‌ها
30
چرا از Name.com استفاده نمیکنید؟

Tucows شما برای استفاده اول باید 90 یا 99 دلار حسابتون رو شارژ کنید اگر اشتباه نکنم.

Name.com با ایران مشکل داره و به Tucows از هرنظر نمیرسه!
از نظری که دادین هم ممنونم دوست عزیز

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
Name.com با ایران مشکل داره و به Tucows از هرنظر نمیرسه!
از نظری که دادین هم ممنونم دوست عزیز

90 دلار هم فکر کنم قابل استفاده نیست

توکاووز پنل خیلی بدی اینرفیسش ضعیف هست (چه پنل قدیم و چه جدید) امکانات کمتری هم نسبت به نیم دات داره ولی یه نقطه قوت بزرگ داره و اونم امنیت بالاش هست از هر نظر بالاتر نیست ;)
/
در مورد سوال
بله بدون واسطه میشه اگر ودیعه رو بدید از طریق سایت opensrs.com که البته آفلاین نیک و دایرکتی هم اگر ودیعه بدید همینطور بی واسطه میشه
اگر توکاووز بدون واسطه و ودیعه بخوایید مثل moniker باید از hover.com استفاده کنید که نیازی به ودیعه نداره

fatimagorrani

Registered User
لایک‌ها
30
90 دلار هم فکر کنم قابل استفاده نیست

توکاووز پنل خیلی بدی اینرفیسش ضعیف هست (چه پنل قدیم و چه جدید) امکانات کمتری هم نسبت به نیم دات داره ولی یه نقطه قوت بزرگ داره و اونم امنیت بالاش هست از هر نظر بالاتر نیست ;)
/
در مورد سوال
بله بدون واسطه میشه اگر ودیعه رو بدید از طریق سایت opensrs.com که البته آفلاین نیک و دایرکتی هم اگر ودیعه بدید همینطور بی واسطه میشه
اگر توکاووز بدون واسطه و ودیعه بخوایید مثل moniker باید از hover.com استفاده کنید که نیازی به ودیعه نداره

ممنونم از همه اطلاعاتتون اما من خودم حالا دامینم توی Moniker.com هست اما Hover.com رو نشنیده بودم !
میشه در مورد Hover.com اطلاعاتی بدین فکر کنم یکی از شرکت های Tucows باشه...
اطلاعات کامل ممنونم راستی با ایران هم مشکلی که نداره ؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
Hover.com که شرکت نیست یکی از سایتها (سرویسها) شرکت توگاز هست .... برای ثبت مستقیم دامین تکی و شخصی که قیمتش هم بالاست
تا 6 ماه پیش که نداشت الانم بعیده داشته باشه...

بالا